Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 12, 22:51)
fokusas sudirbo ir viskas.

Sudirbo, ta prasme kaip "į šuns dienas sudirbo", ar ta prasme , kad "suveikė"?
Atsakyti
Eilinė diena
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 12, 21:27)
Tai vis per tą šeimyną: greičiau, greičiau... Kitą kart nesivešiu (arba jų arba fotiko), neturi jie kantrybės...

Pas mane tas pats smile.gif Žmona pradėjo fotografuot, tai dabar į skirtingas puses einam smile.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 12, 21:35)
O kodėl tokios spalvos ryškios man gavos? Gal žinot kas? WB ko gero grybauja..

Labai geros spalvos. Nesuprantu, kodėl tau atrodo negerai?

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 12, 21:51)
fokusas sudirbo ir viskas.

Kaip suprast?

QUOTE(bite maja @ 2008 01 12, 22:07)
Eilinė diena

Ojoj, bite maja, labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 12, 21:07)
Eilinė diena

oho.. Jau buvau pasiilgusi tavo foto. O ir tokių spalvų apskritai. kur čia būna tokios eilinės dienos? 4u.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 01 12, 21:10)
Pas mane tas pats smile.gif Žmona pradėjo fotografuot, tai dabar į skirtingas puses einam smile.gif

biggrin.gif mes su vyru fotografuojam, bet pasisekė, į tą pačią pusę einam biggrin.gif
Paskui vaiką lotuliukas.gif
Atsakyti
g.gif
QUOTE(bite maja @ 2008 01 12, 23:07)
Eilinė diena

O čia Vilniuj tokie vaizdeliai?

QUOTE(sillwio @ 2008 01 12, 23:10)
Labai geros spalvos. Nesuprantu, kodėl tau atrodo negerai?

Man lyg ryškios per daug.. o va žmona pamatė, sako, nu ka gražęęęę bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 12 sausio 2008 - 22:27
QUOTE(sillwio @ 2008 01 12, 22:10)

o kaip fotiku dalinatės? pas mus pakviestum ax.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 12, 22:25)
oho.. Jau buvau pasiilgusi tavo foto. O ir tokių spalvų apskritai. kur čia būna tokios eilinės dienos?  4u.gif

sunki savaitė buvo visom prasmėm. nebuvo noro nei komentuot, nei ką nors rodyt ax.gif
a tokios dienos būna gražiausiam Juodkalnijos mieste - Kotore wub.gif

Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 12, 22:25)
g.gif
O čia Vilniuj tokie vaizdeliai?

gal ir neblogai būtų, jei taip būtų biggrin.gif
Atsakyti
Bitele, kaip faina - kokios spalvos, kompozicija... Ech,smagu vel tavo nuotraukas matyti drinks_cheers.gif Kaip smagu butu, kad nors pora dieneliu pavyktu Londone pasibuti - labai noreciau susipazinti 4u.gif

Mes taip pat fotografuojam - kol Gusciaus nebuvo vaiksciojom kas sau, dabar pasikeisdami paskui vaika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 12, 22:25)
biggrin.gif  mes su vyru fotografuojam, bet pasisekė, į tą pačią pusę einam  biggrin.gif
Paskui vaiką  lotuliukas.gif

Mūsiškis jau didelis - ganyt nereikia, tik mūkia visą laiką "jum tik fotografuot ir fotografuot" biggrin.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 01 12, 22:33)
o kaip fotiku dalinatės? pas mus pakviestum  ax.gif

Namie 3 fotikai, taigi pasidalinam.
Skaito, stebi ir mokosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 12, 22:36)
Kaip smagu butu, kad nors pora dieneliu pavyktu Londone pasibuti - labai noreciau susipazinti 4u.gif

man ir būtų labai smagu friends.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 01 12, 22:42)
Mūsiškis jau didelis - ganyt nereikia, tik mūkia visą laiką "jum tik fotografuot ir fotografuot" biggrin.gif

o jūs jam tą trečią fotiką į rankas ir nebemūks daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 12, 18:39)
oj, kazkaip as iprates ir daznai nusiteikes bunu tam, kad uztrunku daug ilgiau fotkydamas koki cirka wink.gif
o dabar rodyk sedevrus.

jo, drasiai as cia kalbejau apie pusvalandi biggrin.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 01 12, 18:53)
Nagi laukiam nuotraukų  4u.gif

geriausiu atveju rytoj ka nors parodysiu mirksiukas.gif
nuvarytus arklius nusauna biggrin.gif
suvartosiu koki stipresni skystimeli biggrin.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 12, 19:33)
blush2.gif na jei patiko ,dar porą įdėsiu:)
user posted image
1/3200, f/5,6, ISO 500

labai sita patiko, grafiska...
paziurejau dar karta - isdegusi saule ir bangeles ale vistiek ta juodoji puse veza...

QUOTE(sayonara @ 2008 01 12, 20:57)
grizom su peppi nuo Seimo. sausio 13-osios minejimas. prisiminiau, kad visada ten idomu ir grazu budavo arbata, lauzai, zvakeles, susikaupe zmones, kartais i seima ileisdavo pasizvalgyti, kokia nors paroda budavo.
tai va, nulekem. as pamirsau ta daikteli, kuris sriegiasi prie fotiko, todel turedama statyva negalejau juo naudotis. fotkinau is rankos sad.gif todel greiciausiai bus biaka.. ai, bet paziuresim, kai uz sios dienos pravaikstas kai kas prileis mane prie kompo..biggrin.gif
tai ta proga prisiminiau, kad vasario 16 ir kovo 11 arteja, vel bus renginiu tamsoje, atsigriebsiu..biggrin.gif
ai, mera nufotkinau is labai arti. isnaglejau biggrin.gif

aciu, Sayon mirksiukas.gif
paskutinis Gedo prospekto kadras regis labai vykes ax.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 01 12, 22:07)
Eilinė diena
user posted image

ne eiliniu zvilgsniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 12 sausio 2008 - 23:12
bites Majos- eilinė siena- nereali foto. Patiko Žvėriaus peizažai. Dar labai noriu pasidžiaugt už westą thumbup.gif

O aš nieko nefotkinu, mažoji atkrito verysad.gif , pūslės uždegimas. Gydomės, noriu mamai palikt sveikučius, juk jau greit išvažiuojam
Čia šiaip tokia buitinė, kad neatrodytų, jog nieko neveikiu unsure.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 12, 23:10)
Ojoj, bite maja, labai gerai  thumbup.gif

O tai, kad pastatai "griuna" tai gerai unsure.gif As architekturos zanru siaip nesu labai susizavejus, bet, kaip suprantu, taisykles visur vienodos turetu galioti... unsure.gif
QUOTE(Elina @ 2008 01 13, 01:47)
bites Majos- eilinė siena- nereali foto. Patiko Žvėriaus peizažai. Dar labai noriu pasidžiaugt už westą thumbup.gif

O aš nieko nefotkinu, mažoji atkrito verysad.gif , pūslės uždegimas. Gydomės, noriu mamai palikt sveikučius, juk jau greit išvažiuojam
Čia šiaip tokia buitinė, kad neatrodytų, jog nieko neveikiu unsure.gif

user posted image

Elina, siai nuotraikai, manau, reiketu pabrezti odos "faktura". Tam reiketu naudoti slystancia sviesa. Siuo atveju to nera sad.gif

Atsakyti