Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 12, 17:56)
Na va , jau kaip ir iš pliažo biggrin.gif Pora kadriuku. Pakritikuokit prašom 4u.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 12, 18:16)
Va dar kokį žvėrį pajūry pagavau.. ax.gif

Neblogai. Truputį dėmesį blaško smulkmenos, bet neblogai.

QUOTE(peppi @ 2008 01 12, 18:30)
Niu smagiai papyskinau...pradzioje rankos drebejo doh.gif
gerai, kad daug pazistamu veidu buvo, kai kada zmones vos susilaikydavo nesijuoke doh.gif man visad taip buna, jei kazkur reikia itin rimtai pabuti - pradeda imti nenumaldomas zvengas, kazkokia nesibaigianti paauglyste - jej bohu lotuliukas.gif
pora kadriuku manau nors trumpam parodysiu...meno beveik nebus...iamzintos akimirkos ir tiek...
uztrukau ilgiau nei maniau...turejau vilties dar pakliuti bent i myto pabaiga ax.gif
na o prie seimo tai noriu, Sayonara mirksiukas.gif nors pusvalandukui...gal sikart naktines foto geriau pavyks... ax.gif

Nagi laukiam nuotraukų 4u.gif
Atsakyti
blush2.gif na jei patiko ,dar porą įdėsiu:)
user posted image
1/3200, f/5,6, ISO 500
user posted image
1/600, f5,6 ISO 500
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 12, 19:33)
na jei patiko ,dar porą įdėsiu:)

nezinau kaip namuose man rodytu, bet darbe ant seno monitoriaus pirmojoje nuotraukoje trecdalis jos visiskai tamsi, priesingoje puseje, virsuje - isdeges kleckas.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 12, 20:36)
nezinau kaip namuose man rodytu, bet darbe ant seno monitoriaus pirmojoje nuotraukoje trecdalis jos visiskai tamsi, priesingoje puseje, virsuje - isdeges kleckas.

Dėl tamsaus trečdalio, tai to ir siekiau, kad nenutrauktų žvilgsnio nuo jūros grožio. O tas kleckas , kaip visada saulė. Čia sutinku 100 %. Padariau ne vieną kadrą. Bet visur tas pats g.gif Ką daryt, kad to klecko nebūtų? Patarkit. Filtrą gal kokį specialų įsigyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 12 sausio 2008 - 19:41
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 12, 19:33)
blush2.gif na jei patiko ,dar porą įdėsiu:)
1/3200, f/5,6, ISO 500
1/600, f5,6 ISO 500

Pirma iš tikro kiek išdegus, bet tas išdegimas žiūrisi , kaip ir medžių siluetai jūros fone. Antra nelabai įdomi.
Kodėl prie tokių išlaikymų (1/3200 ir 1/600) ISO iki 500 pakėlei?
Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 12, 19:40)
Dėl tamsaus trečdalio, tai to ir siekiau, kad nenutrauktų žvilgsnio nuo  jūros grožio. O tas kleckas , kaip visada saulė. Čia sutinku 100 %. Padariau ne vieną kadrą. Bet visur tas pats g.gif  Ką daryt, kad to klecko nebūtų? Patarkit. Filtrą gal kokį specialų įsigyt?

Nefotografuoti klecko arba jei jau fotografuoji, tai plačiakampiu objektyvu, kad kleckas būtų kuo mažesnis. Filtrai nepadės.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 12, 19:44)

as to taip pat nesupratau.
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 12, 18:56)
Na va , jau kaip ir iš pliažo biggrin.gif Pora kadriuku. Pakritikuokit prašom 4u.gif
user posted image
1/400, f/5.0, ISO 400
user posted image
1/1600, f/11, ISO 500

Pirma - kriauklele smile.gif
Antra patiko.
Priespaskutinej, mano nuomone, kulisas per didelis ka mindoozas jau minejo. Paziurejus i jura, zvigsnis grizta i juoda diiiiideli plema - norisi jame dar kazka rasti smile.gif
Bet siaip grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 12, 18:08)
tai nieko ir nesakau. tik tiek, kad tas "laiku paskaite" paskutiniu metu reiskia, kad beveik visada reik online but doh.gif kas per lauzai?

grizom su peppi nuo Seimo. sausio 13-osios minejimas. prisiminiau, kad visada ten idomu ir grazu budavo arbata, lauzai, zvakeles, susikaupe zmones, kartais i seima ileisdavo pasizvalgyti, kokia nors paroda budavo.
tai va, nulekem. as pamirsau ta daikteli, kuris sriegiasi prie fotiko, todel turedama statyva negalejau juo naudotis. fotkinau is rankos sad.gif todel greiciausiai bus biaka.. ai, bet paziuresim, kai uz sios dienos pravaikstas kai kas prileis mane prie kompo..biggrin.gif
tai ta proga prisiminiau, kad vasario 16 ir kovo 11 arteja, vel bus renginiu tamsoje, atsigriebsiu..biggrin.gif
ai, mera nufotkinau is labai arti. isnaglejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 12, 20:44)
Pirma iš tikro kiek išdegus, bet tas išdegimas žiūrisi , kaip ir medžių siluetai jūros fone. Antra nelabai įdomi.
Papildyta:
Nefotografuoti klecko arba jei jau fotografuoji, tai plačiakampiu objektyvu, kad kleckas būtų kuo mažesnis. Filtrai nepadės.

Pats dabar galvoju g.gif ....kaip sakė Morgunovas garsiojoj komedijoj : doh.gif bolvan!! ISO didelis, tai fotoaparats ir parinko išlaikymą tūkstantinį.. blush2.gif
Tai vis per tą šeimyną: greičiau, greičiau... Kitą kart nesivešiu (arba jų arba fotiko), neturi jie kantrybės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 12 sausio 2008 - 21:28
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 12, 21:27)
<..>ISO didelis, tai fotoaparats ir parinko išlaikymą tūkstantinį..

Auto fotkini?
Atsakyti
O kodėl tokios spalvos ryškios man gavos? Gal žinot kas? WB ko gero grybauja..
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 12, 22:30)
Auto fotkini?

Neee, diafragmos prioritetu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 12 sausio 2008 - 21:36
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 12, 21:35)
O kodėl tokios spalvos ryškios man gavos? Gal žinot kas? WB ko gero grybauja..

fokusas sudirbo ir viskas.
Atsakyti