Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

Sveiki, as jau seniai cia paskaitineju, bet vis neturejau drasos pas jus prasytis blush2.gif (tiesa sakant ir dabar nedrasu) Mano tikslai kaip ir visu naujuoku doh.gif biggrin.gif ismokti fotografuoti. Nekeliu sau tikslo buti profesionale, norisi tik kad namie butu grazios nuotraukos ir kad kitiems butu negeda parodyti.
Kol kas neturiu savo "vizitines" pirmai dienai kad neapsipazorinti bigsmile.gif As jums busiu neidomi komentaruose, nes esu naujoku naujoke blush2.gif Bet pasistengsiu ismokti fotografuoti, komentuoti, stebeti ir tobuleti pioneer.gif
Ar priimsyte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 01 10, 21:20)

Ar priimsyte ax.gif

priimsim aišku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 10, 21:18)
O pati atejau greitom pasakyt,kad sestadieni planuoju buti Vilniuje.Apie pietus galetume planuoti susmatyma,kas norit arbatos..Bandau surast,kur ta Galera..sakau,visai noreciau ten pabuvot.O seip ..visiskai nesigaudau Vilniuje,tai galiu ir veluot.Nors netikiu,kad veluosiu,nes pasizymiu "nevelavimu" hihihi.gif

aš, aš noriu bigsmile.gif pietūs pas tave tai kada? ir kur susitinkam?
Atsakyti
įdėsiu kelias foto.. gal kas pasiilgo žalumos smile.gif ..

eime pasivaikščiot?

user posted image

šita dryžiukų temai kažkiek tiktų

,,laužant visas taisykles'

user posted image

ir jūra be rėmų smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 10, 23:42)
įdėsiu kelias foto.. gal kas pasiilgo žalumos  smile.gif ..

Klausyk Westa, man toks jausmas kad tu gimei su fotiku dušioj. Dėl jūros jau sakiau kad man thumbup.gif . ir antra laabai gera, nežinau kaip kam, man atrodo be priekaištų 4u.gif Tik gal tas juodas rėmėlis kažkaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 10, 21:31)
aš, aš noriu  bigsmile.gif pietūs pas tave tai kada? ir kur susitinkam?

niu,manau galim derint 14 valandai Geleroj,kurios dar neradau,bet ieskau.Atleksiu su sese,kuri dar pataria koki tai bohemiskaji"Paryziu" pasisedejimui. Bite,o arbata ne pas mane,bo as ne Vilniuj..bet visada prasom ...siai dienai Kaunan 4u.gif
Papildyta:
Radau
"Galera": Uzupio g 2. tai tureciau rast,jei sugalvosiu nuo kurios puses ta gatve prasideda hihihi.gif

"Paryzius":Didzioji g. 1

man nieko nesako.Cia,kur Didzioji g,tai centre turbut? blush2.gif Bite,ka tau sako?Ar buvus,kur skanesne arbata? [juokauju]

nemanau,kad reikia rezervuot staliuka,nes netikiu kad musu bus daug. O mudvi su Bite greiciausiai rasim kedutes dvi smile.gif Opa'piene cekavinos su manim susitikt ale jos nematau sian unt rysio.. Bite,parasyk savo tiliponcika man y AZ del visa ko,jei nerasciau gatviu hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 10 sausio 2008 - 23:10
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 10, 22:03)
niu,manau galim derint 14 valandai Geleroj,kurios dar neradau,bet ieskau.

kaip gaila, kad veik prasilenksim. Būčiau tikrai mielai prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
westa,patiko tie kotai ystrizai.atrodo,jei butum padarius tiesiai ziuretusi nuobodokai,o dabar kraipau galva y visas puses. Tiesa buciau pakirpus siektiek arciau,kur tas artimiausias koto krastas desinej matos..[nezinau,ar aiskiai as cia,bet labai skubu..]
Pirmoji kabina savo spalvom.O juros fotografijos labai raminanciai veikia,tik as tai ta paskutiniaja matau kvadratuku blush2.gif

Kaunieciai,ar esat atrade fotopro nuotrauku darykla priesais Mcdonalda?Super.Labai patiko,kad gavau tai ko tikejaus,o ir spalvos visiskai atitiko mano reikalavimus.O ir salia reminimas ir laminavimas tai labai patogu.va.ce reklamos trupuciuka.Bet negaliu atsidziaugt kokybe...
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2008 01 10, 22:12)
kaip gaila, kad veik prasilenksim. Būčiau tikrai mielai prisijungusi  4u.gif

a kada jus parlekiat?Mes dar pavasary tikrai planuosim[bandysiu derint Velykom],tai jei netycia busit,as bandyciau vel aplankyt Vilniu.Man,kaip svente nuvaziuot y Vilniu...vienintele proga tik ir yra tokia,kad va susitikimas..va..reikia..O ten taip gera...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 10 sausio 2008 - 23:18
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 10, 23:17)
O juros fotografijos labai raminanciai veikia,tik as tai ta paskutiniaja matau kvadratuku blush2.gif

ot įdomu būtų pamatyt kaip .. rolleyes.gif rolleyes.gif

a tai gal kokį meetą Klaipėdoj biggrin.gif .. jūra, visa kita ... jūrų muziejus,, dar ko pasiūlysim... pafotografuosim, tsakant smile.gif

ech Zveri, Zveri.. nei gimiau nei ką.. tiesiog noras yra ir tiek.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 10 sausio 2008 - 23:23
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 10, 22:17)
a kada jus parlekiat?Mes dar pavasary tikrai planuosim[bandysiu derint Velykom],tai jei netycia busit,as bandyciau vel aplankyt Vilniu.Man,kaip svente nuvaziuot y Vilniu...vienintele proga tik ir yra tokia,kad va susitikimas..va..reikia..O ten taip gera...

turim bilietus kitam penktdieniui
Atsakyti
Zuvialia, "Paryziu" lengva rasti, Didzioji g. tai paciom Senamiescio centre. ar zinai Pilies gatve - kur pardavineje visokius dirbinius, simbolika, pirstines ir pan? tai ji plavno perneina i Didziaja gatve. Einant Pilies gatve nuo Katedros, Parryzius bus po desine. Lbai netoli Rotuses.
Atsakyti
Kaip pavydziu susitikimo! labai labai! tikra lietuve tongue.gif

Desiree perdarytas portretas tikrai kaip is albumo! Gaila, kad nepameni, kaip darei biggrin.gif
vvvv patiko pirmasis ne visai juodas jb variantas - as uz ji mirksiukas.gif
pupeliuk, si karta tavo peizazas man nelabai g.gif

Aciu uz komentarus mano Auto 4u.gif Po truputi grizta noras fotografuoti, chu... smile.gif Merginos, jei nieko pries i Bloga gal galima ir mano Kudrini puslapi patalpint ax.gif

Noreciau jusu nuomones dar vienai nuotraukai. Nemoku is Kudros cia ikelti, tad idesiu nuoroda. Jei kas turesit laiko, zvilgtelkit 4u.gif
Atsakyti