Sveiki, as jau seniai cia paskaitineju, bet vis neturejau drasos pas jus prasytis (tiesa sakant ir dabar nedrasu) Mano tikslai kaip ir visu naujuoku ismokti fotografuoti. Nekeliu sau tikslo buti profesionale, norisi tik kad namie butu grazios nuotraukos ir kad kitiems butu negeda parodyti.
Kol kas neturiu savo "vizitines" pirmai dienai kad neapsipazorinti As jums busiu neidomi komentaruose, nes esu naujoku naujoke Bet pasistengsiu ismokti fotografuoti, komentuoti, stebeti ir tobuleti
Ar priimsyte
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 10, 21:18)
O pati atejau greitom pasakyt,kad sestadieni planuoju buti Vilniuje.Apie pietus galetume planuoti susmatyma,kas norit arbatos..Bandau surast,kur ta Galera..sakau,visai noreciau ten pabuvot.O seip ..visiskai nesigaudau Vilniuje,tai galiu ir veluot.Nors netikiu,kad veluosiu,nes pasizymiu "nevelavimu"
aš, aš noriu pietūs pas tave tai kada? ir kur susitinkam?
QUOTE(westa @ 2008 01 10, 23:42)
įdėsiu kelias foto.. gal kas pasiilgo žalumos ..
Klausyk Westa, man toks jausmas kad tu gimei su fotiku dušioj. Dėl jūros jau sakiau kad man . ir antra laabai gera, nežinau kaip kam, man atrodo be priekaištų Tik gal tas juodas rėmėlis kažkaip
QUOTE(bite maja @ 2008 01 10, 21:31)
aš, aš noriu pietūs pas tave tai kada? ir kur susitinkam?
niu,manau galim derint 14 valandai Geleroj,kurios dar neradau,bet ieskau.Atleksiu su sese,kuri dar pataria koki tai bohemiskaji"Paryziu" pasisedejimui. Bite,o arbata ne pas mane,bo as ne Vilniuj..bet visada prasom ...siai dienai Kaunan
Papildyta:
Radau
"Galera": Uzupio g 2. tai tureciau rast,jei sugalvosiu nuo kurios puses ta gatve prasideda
"Paryzius":Didzioji g. 1
man nieko nesako.Cia,kur Didzioji g,tai centre turbut? Bite,ka tau sako?Ar buvus,kur skanesne arbata? [juokauju]
nemanau,kad reikia rezervuot staliuka,nes netikiu kad musu bus daug. O mudvi su Bite greiciausiai rasim kedutes dvi Opa'piene cekavinos su manim susitikt ale jos nematau sian unt rysio.. Bite,parasyk savo tiliponcika man y AZ del visa ko,jei nerasciau gatviu
westa,patiko tie kotai ystrizai.atrodo,jei butum padarius tiesiai ziuretusi nuobodokai,o dabar kraipau galva y visas puses. Tiesa buciau pakirpus siektiek arciau,kur tas artimiausias koto krastas desinej matos..[nezinau,ar aiskiai as cia,bet labai skubu..]
Pirmoji kabina savo spalvom.O juros fotografijos labai raminanciai veikia,tik as tai ta paskutiniaja matau kvadratuku
Kaunieciai,ar esat atrade fotopro nuotrauku darykla priesais Mcdonalda?Super.Labai patiko,kad gavau tai ko tikejaus,o ir spalvos visiskai atitiko mano reikalavimus.O ir salia reminimas ir laminavimas tai labai patogu.va.ce reklamos trupuciuka.Bet negaliu atsidziaugt kokybe...
Papildyta:
a kada jus parlekiat?Mes dar pavasary tikrai planuosim[bandysiu derint Velykom],tai jei netycia busit,as bandyciau vel aplankyt Vilniu.Man,kaip svente nuvaziuot y Vilniu...vienintele proga tik ir yra tokia,kad va susitikimas..va..reikia..O ten taip gera...
Pirmoji kabina savo spalvom.O juros fotografijos labai raminanciai veikia,tik as tai ta paskutiniaja matau kvadratuku
Kaunieciai,ar esat atrade fotopro nuotrauku darykla priesais Mcdonalda?Super.Labai patiko,kad gavau tai ko tikejaus,o ir spalvos visiskai atitiko mano reikalavimus.O ir salia reminimas ir laminavimas tai labai patogu.va.ce reklamos trupuciuka.Bet negaliu atsidziaugt kokybe...
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2008 01 10, 22:12)
kaip gaila, kad veik prasilenksim. Būčiau tikrai mielai prisijungusi
a kada jus parlekiat?Mes dar pavasary tikrai planuosim[bandysiu derint Velykom],tai jei netycia busit,as bandyciau vel aplankyt Vilniu.Man,kaip svente nuvaziuot y Vilniu...vienintele proga tik ir yra tokia,kad va susitikimas..va..reikia..O ten taip gera...
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 10, 23:17)
O juros fotografijos labai raminanciai veikia,tik as tai ta paskutiniaja matau kvadratuku
ot įdomu būtų pamatyt kaip ..
a tai gal kokį meetą Klaipėdoj .. jūra, visa kita ... jūrų muziejus,, dar ko pasiūlysim... pafotografuosim, tsakant
ech Zveri, Zveri.. nei gimiau nei ką.. tiesiog noras yra ir tiek..
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 10, 22:17)
turim bilietus kitam penktdieniui
Kaip pavydziu susitikimo! labai labai! tikra lietuve
Desiree perdarytas portretas tikrai kaip is albumo! Gaila, kad nepameni, kaip darei
vvvv patiko pirmasis ne visai juodas jb variantas - as uz ji
pupeliuk, si karta tavo peizazas man nelabai
Aciu uz komentarus mano Auto Po truputi grizta noras fotografuoti, chu... Merginos, jei nieko pries i Bloga gal galima ir mano Kudrini puslapi patalpint
Noreciau jusu nuomones dar vienai nuotraukai. Nemoku is Kudros cia ikelti, tad idesiu nuoroda. Jei kas turesit laiko, zvilgtelkit
Desiree perdarytas portretas tikrai kaip is albumo! Gaila, kad nepameni, kaip darei
vvvv patiko pirmasis ne visai juodas jb variantas - as uz ji
pupeliuk, si karta tavo peizazas man nelabai
Aciu uz komentarus mano Auto Po truputi grizta noras fotografuoti, chu... Merginos, jei nieko pries i Bloga gal galima ir mano Kudrini puslapi patalpint
Noreciau jusu nuomones dar vienai nuotraukai. Nemoku is Kudros cia ikelti, tad idesiu nuoroda. Jei kas turesit laiko, zvilgtelkit