Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2008 01 12, 17:13)
valiooooo, pagaliau ir mane pasiekė mainų foto. didelis DĖKUI GUS  thumbup.gif nuostabi foto, juolab nesu buvus Londone, tai tyrinėjom dviese su vyru kur ir kas  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif ačiū 4u.gif  4u.gif  4u.gif

bigsmile.gif tu net neissivaizduoji,kaip man palengvejo rolleyes.gif prasom,man tik labai nesmagu,kad taip ilgai tau teko laukt unsure.gif labai tikiuosi,kad ir tu apsilankysi pas mus wub.gif
Westa,idomus fonas,kur tu cia taip lasiukus gaudei g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 12 sausio 2008 - 17:41
sayonara kad prijuokino su savo ir ne savo vyrais lotuliukas.gif bet jus ir greiti tuos susitikimus planuot/perplanuot - vakare paskaiciau, nu nebus, tai nebus. sian jau ziuriu - buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 12, 09:08)
californiangirl - man labai grazi nuotrauka. Patiko rakursas ir ryskumo juosta. Cia prie kokio apsvietimo fotografuota? Ir turbut su statyvu? (man kazkaip nesigauna naudoti statyva  doh.gif )

Aciu 4u.gif Apsvietimas per diziuuuuli langa(per visa siena biggrin.gif). Vaikas uzmigo musu lovoj, tai as nepraleidau progos ax.gif Statyvas nenaudotas, islaikymas pakankamai trumpas 1/160s. Retai kada naudoju statyva, beveik niekada schmoll.gif Neiseitu man vaiku su statyvu fotkinti biggrin.gif

Taip pat aciu Vilikai ir Wyshniai uz patarimus kaip pataisyti 4u.gif Bandziau jau...lyg pagereja situacija. O nukirpus pagalves, man nesiuziuri..keiciasi erdve, kompozicijai kazkas ni to.
Atsakyti
Na va , jau kaip ir iš pliažo biggrin.gif Pora kadriuku. Pakritikuokit prašom 4u.gif
user posted image
1/400, f/5.0, ISO 400
user posted image
1/1600, f/11, ISO 500
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 12, 11:23)
a tai kaip aš pradėjau fotografuot? žvėriškai a?  ohmy.gif  biggrin.gif ... viskas ok sillwio, vertinu Tavo nuomonę ir jklmn, žinau, kad esi teisus  smile.gif

Kaip ir visi - įdomiai tik sau mirksiukas.gif

QUOTE(almantė_k @ 2008 01 12, 15:05)
sveikos, seniai jau rasiau cia, bet nusivyliau savo sugebejimais, ti galvoje rezgu idejas smile.gif gal galetumt patarti kaip su photoshop padaryti tokio tipo nuotraukas, turiu omeny kad tik kazkokia detale butu spalvota, nes labai noreiau pasidaryti autoportretuka. dekoju uz atsakyma

Labas. Sugebėjimai ateina bevalgant. Nefotografuosi - sugebėjimų nebus smile.gif
Pamėgink va tokį action http://www.vindaugagallery.com/?p=209

QUOTE(westa @ 2008 01 12, 15:44)
neiškenčiau, ir aš lašiukus pagaudžiau .. ale dar nėr taip taikliai smile.gif

Kokios čia juostos?
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 12, 17:37)
sayonara kad prijuokino su savo ir ne savo vyrais lotuliukas.gif bet jus ir greiti tuos susitikimus planuot/perplanuot - vakare paskaiciau, nu nebus, tai nebus. sian jau ziuriu - buvo doh.gif

tai ko cia laukt su tais susitikimais. vis tiek kelios planavo susitikt, tai ir susitikom. gaila, kad zuvialia negalejo. o viskas juk temoje viesai buvo kalbama.. tai kas laiku paskaite ir galejo, prisijunge. peppi va nespejo..sad.gif

Opa, kaip Tavo atzhalos?

peppi, 19 val. lauzhai prasideda.. nezhinau, ar i vidu leis, neparashyta, ale gal pabandyt.. g.gif

zhveris, kriauklele man labai grazi.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 12 sausio 2008 - 18:02
QUOTE(sayonara @ 2008 01 12, 18:01)
tai ko cia laukt su tais susitikimais. vis tiek kelios planavo susitikt, tai ir susitikom. gaila, kad zuvialia negalejo. o viskas juk temoje viesai buvo kalbama.. tai kas laiku paskaite ir galejo, prisijunge. peppi va nespejo..sad.gif

Opa, kaip Tavo atzhalos?

peppi, 19 val. lauzhai prasideda.. nezhinau, ar i vidu leis, neparashyta, ale gal pabandyt.. g.gif

zhveris, kriauklele man labai grazi.. 4u.gif

tai nieko ir nesakau. tik tiek, kad tas "laiku paskaite" paskutiniu metu reiskia, kad beveik visada reik online but doh.gif kas per lauzai?
Atsakyti
Va dar kokį žvėrį pajūry pagavau.. ax.gif
user posted image
1/160, f/11, ISO 400
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 12, 18:16)
Va dar kokį žvėrį pajūry pagavau.. ax.gif
1/160, f/11, ISO 400

Siek tiek seselis uzstoja visa esme.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 12, 14:41)
Aciu, dabar aiskiau 4u.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 12, 17:56)
Nu man tai super, jura tokia gyva, atrodo kad pro monitori tuoj aptaskys.
Atsakyti
Niu smagiai papyskinau...pradzioje rankos drebejo doh.gif
gerai, kad daug pazistamu veidu buvo, kai kada zmones vos susilaikydavo nesijuoke doh.gif man visad taip buna, jei kazkur reikia itin rimtai pabuti - pradeda imti nenumaldomas zvengas, kazkokia nesibaigianti paauglyste - jej bohu lotuliukas.gif
pora kadriuku manau nors trumpam parodysiu...meno beveik nebus...iamzintos akimirkos ir tiek...
uztrukau ilgiau nei maniau...turejau vilties dar pakliuti bent i myto pabaiga ax.gif
na o prie seimo tai noriu, Sayonara mirksiukas.gif nors pusvalandukui...gal sikart naktines foto geriau pavyks... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 12 sausio 2008 - 18:31
QUOTE(peppi @ 2008 01 12, 18:30)
uztrukau ilgiau nei maniau...turejau vilties dar pakliuti bent i myto pabaiga ax.gif

oj, kazkaip as iprates ir daznai nusiteikes bunu tam, kad uztrunku daug ilgiau fotkydamas koki cirka wink.gif
o dabar rodyk sedevrus.
Atsakyti