Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(inc @ 2008 01 12, 00:44)
tuomet galim ir prie namų kur susitikt, o gal ir arbatos užsukt?
gal net greičiau pavyktų savo nuotraukytę pamatyt? mirksiukas.gif o tai man su tais nuotraukų laukimais labai sunku. blush2.gif  mano šeimyna jau juokias iš manęs. sako, mūsų pašto dėžutėj turbūt nei vienos dulkės seniai nėra nuo mano dažno landžiojimo doh.gif

jokių prie namų schmoll.gif davai centre, nes aš ir noriu biggrin.gif

QUOTE(gus @ 2008 01 12, 12:00)
Bitele,ar jau bilietus turi kovui blush2.gif lb laukiu,nes ir man pavydu,kaip jus susitikinejat ax.gif

dar ne unsure.gif bet nežinau, kaip pavyks į Londoną ištrūkt, nes Londonas tik tarpinė stotelė. ai, ir šiaip viskas dar neaišku. bet kai galutinai viskas išaiškės, tai būtinai parašysiu, nes pati labai norėčiau ir su jumis susitikti, ir po miestą pavaikščiot wub.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 01 12, 12:34)
Na, susitikime tai nesudalyvausiu, pasirodo.. Mažius vis dar nupiepęs po kramtuškės. Labai kovot reikia su maistu - nori visko, ko negalima, o paskui ir vėl bloga... O ko galima, to nevalgo niekaip.
Gero jums susitikimo  4u.gif

apmaudu. man ir labai gaila, kad nedalyvauju verysad.gif
Atsakyti
sayonara, nenervuok, rodyk tą plaukiką.. tikiuos vanduo nebuvo labai šaltas, bus į ką žiūrėt hihihi.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus 4u.gif
Tuo paciu noriu paklausti, kas yra isdeginta vieta nuotraukoje? Ar tai atspalviu nebuvimas ar vienuoda spalva (siaip jauciu tai tas pats smile.gif )
Ir as irgi islaikiau krentancio laso testa blush2.gif Av rezime ir makro ax.gif bet nerodysiu, nes jau panasus kadras yra.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 12, 12:36)
jokių prie namų  schmoll.gif davai centre, nes aš ir noriu  biggrin.gif
dar ne  unsure.gif bet nežinau, kaip pavyks į Londoną ištrūkt, nes Londonas tik

o aš siūlau šįkart susitikimą ne tik paplepėjimams suorganizuoti 4u.gif 4u.gif Organizuojam mega foto sesiją. Fotografuosim vieni kitus 4u.gif Tik reiktų tuomet iki pietų, kad dar šviesos bent kokios būtų. Tikriausiai savaitės eigoje ne visoms pavyktų, o kaip dėl šeštadienio, tarkim sausio 19d.? Reiktų tuomet tik vietą sumąstyti, kur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 01 12, 13:56)

Aciu uz komentarus  4u.gif 
Tuo paciu noriu paklausti, kas yra isdeginta vieta nuotraukoje? Ar tai atspalviu nebuvimas ar vienuoda spalva (siaip jauciu tai tas pats  smile.gif )

visiškai baltas akinantis plotas. kuriame nėra jokios informacijos apie spalvą.
pvz. čia išdegusi kepurė
čia veiduko dešinė pusė.
tikiuos aiškiau 4u.gif

ėėėėėėėėėė, dėl fotosesijos. aš vienintelė diena kada negaliu dieną yra sausio 19 d. man vairavimo egzas ir dar per patį vidurdienį 12.30. aišku jis gali labai greit pasibaigt ir po 10 min lotuliukas.gif bet kažkaip tikiu gera pabaiga.... na jūs derinkitės, aš jau žiūrėsiu kaip gausis. vis tiek visi negalės vieną dieną. tebūnie, kaip jum geriau 4u.gif
Atsakyti
sveikos, seniai jau rasiau cia, bet nusivyliau savo sugebejimais, ti galvoje rezgu idejas smile.gif gal galetumt patarti kaip su photoshop padaryti tokio tipo nuotraukas, turiu omeny kad tik kazkokia detale butu spalvota, nes labai noreiau pasidaryti autoportretuka. dekoju uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 12, 13:41)
ėėėėėėėėėė, dėl fotosesijos. aš vienintelė diena kada negaliu dieną yra sausio 19 d. man vairavimo egzas ir dar per patį vidurdienį 12.30. aišku jis gali labai greit pasibaigt ir po 10 min  lotuliukas.gif bet kažkaip tikiu gera pabaiga.... na jūs derinkitės, aš jau žiūrėsiu kaip gausis. vis tiek visi negalės vieną dieną. tebūnie, kaip jum geriau  4u.gif

jau praeitą kartą nepavyko sudalyvauti, gal pasistengiam, kad šįkart pavyktų 4u.gif Sėkmės egzamine.
O dėl galimų susitikimo dienų: galim 21, 22, 26d. Ir savaitės eigoje, jei bus nuspręsta iki kito penktadienio. Tada lėktuve dar spėčiau savus planus susidėlioti smile.gif

Almante, nelabai galiu padėti, pati nebandžiusi, nes nelabai ir žavi. Gal kas kitas patars tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 12 sausio 2008 - 15:09
QUOTE(Desiree @ 2008 01 12, 12:44)
Gus, bandysiu rašyti až, užklausiu ar išsiuntė. Senokai buvo prisijungęs tas žmogeliukas.

aciukas 4u.gif beveik nujauciu kas man turejo issiust blush2.gif
Sayonara,laukiu ir as to plaukiko foto bigsmile.gif
Bitele,o tu ne vien i Londona vaziuosi g.gif tikiuosi greit isvysim tave wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 12 sausio 2008 - 15:36
neiškenčiau, ir aš lašiukus pagaudžiau .. ale dar nėr taip taikliai smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
valiooooo, pagaliau ir mane pasiekė mainų foto. didelis DĖKUI GUS thumbup.gif nuostabi foto, juolab nesu buvus Londone, tai tyrinėjom dviese su vyru kur ir kas thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif

šiaip tai geriausia savaitgalį susumeetint, jei norim kažką pafotografuot. nes tamsoje tai labai ribotos gaunasi galimybės. blush2.gif tai galit derint sausio 19 d, o aš po egzo prisijungsiu iš karto. ne bėda 4u.gif 14 val dienos dar ne vakaras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 12, 13:57)
o aš siūlau šįkart susitikimą ne tik paplepėjimams suorganizuoti  Organizuojam mega foto sesiją. Fotografuosim vieni kitus  4u.gif Tik reiktų tuomet iki pietų, kad dar šviesos bent kokios būtų. Tikriausiai savaitės eigoje ne visoms pavyktų, o kaip dėl šeštadienio, tarkim sausio 19d.? Reiktų tuomet tik vietą sumąstyti, kur 

QUOTE(Sansara @ 2008 01 12, 14:41)
ėėėėėėėėėė, dėl fotosesijos. aš vienintelė diena kada negaliu dieną yra sausio 19 d. man vairavimo egzas ir dar per patį vidurdienį 12.30. aišku jis gali labai greit pasibaigt ir po 10 min  lotuliukas.gif bet kažkaip tikiu gera pabaiga.... na jūs derinkitės, aš jau žiūrėsiu kaip gausis. vis tiek visi negalės vieną dieną. tebūnie, kaip jum geriau  4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 01 12, 17:13)
valiooooo, pagaliau ir mane pasiekė mainų foto. didelis DĖKUI GUS  thumbup.gif nuostabi foto, juolab nesu buvus Londone, tai tyrinėjom dviese su vyru kur ir kas 

šiaip tai geriausia savaitgalį susumeetint, jei norim kažką pafotografuot.  nes tamsoje tai labai ribotos gaunasi galimybės.  tai galit derint sausio 19 d, o aš po egzo prisijungsiu iš karto. ne bėda  14 val dienos dar ne vakaras 

jei dienos metu, tai man irgi geriausia svaitgalis, bet labai gali būti, kad 19 dieną nebūsiu vilniuje, nes 18 - uošvienės gimtadienis, greičiausiai važiuosim kaiman. tai gal 20 pavyktų?

su plaukiku teks palaukti, sorry, nes ką tik grįžau iš susitikimo, visi išįsiilgę ir neprieis prie kompo garantuotai ilgesniam laikui.. o kai manęs neleidžia prie kompo,. kaip įsitikinot, būna tada diktantai ir pasipiktinimai biggrin.gif
ai, dėl plaukiko. man rodos mano nuostabiausias modelis nesužavėjo inc ir Opos biggrin.gif biggrin.gif bet gal tik dėl to, kad su akių fokusu ne viskas gerai? tikiuosi, kad dėl to..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 12 sausio 2008 - 17:16
QUOTE(Desiree @ 2008 01 12, 13:57)
o aš siūlau šįkart susitikimą ne tik paplepėjimams suorganizuoti  4u.gif  4u.gif  Organizuojam mega foto sesiją. Fotografuosim vieni kitus  4u.gif Tik reiktų tuomet iki pietų, kad dar šviesos bent kokios būtų. Tikriausiai savaitės eigoje ne visoms pavyktų, o kaip dėl šeštadienio, tarkim sausio 19d.? Reiktų tuomet tik vietą sumąstyti, kur  smile.gif

sakai vieni kitus g.gif nežinau, aš gi nemoku portretų fotografuot ax.gif ai, nu tiek to susitikt tai noriu biggrin.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 01 12, 14:41)

sėkmės tau 4u.gif aš prisimenu savo egzą, tai po šia diena nevažinėju lotuliukas.gif
o su tavim būtų labai malonu susimatyt.

QUOTE(Desiree @ 2008 01 12, 15:08)
O dėl galimų susitikimo dienų: galim 21, 22, 26d. Ir savaitės eigoje, jei bus nuspręsta iki kito penktadienio. Tada lėktuve dar spėčiau savus planus susidėlioti  smile.gif

dienos metu galiu tik savaitgaliais, t.y. 19 arba 26.

QUOTE(gus @ 2008 01 12, 15:35)
Bitele,o tu ne vien i Londona vaziuosi g.gif tikiuosi greit isvysim tave wub.gif

taip, ne vien į Londoną. aš turiu tokį planą, kad grįžus iš tos kitos kelionės, kelias dienas Londone praleist. bet dar antra pusė apie tokį planą nieko nežino blush2.gif tai neaišku, kaip ten bus.
Atsakyti