Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2008 01 12, 11:10)
Pasak manęs smile.gif
P.S. galima pagalvoti, kad nors vienas, tik paėmęs fotoaparatą į rankas pradėjo fotografuoti žmoniškai?

a tai kaip aš pradėjau fotografuot? žvėriškai a? ohmy.gif biggrin.gif ... viskas ok sillwio, vertinu Tavo nuomonę ir jklmn, žinau, kad esi teisus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2008 01 12, 00:44)
gal net greičiau pavyktų savo nuotraukytę pamatyt? mirksiukas.gif o tai man su tais nuotraukų laukimais labai sunku. blush2.gif  mano šeimyna jau juokias iš manęs. sako, mūsų pašto dėžutėj turbūt nei vienos dulkės seniai nėra nuo mano dažno landžiojimo doh.gif

biggrin.gif as irgi tokia doh.gif kiekviena diena sedziu namie kol sulaukiu pasto,bet laisko kaip nera taip nera unsure.gif ziuriu ir mano dar mainu nuotrauka neatkeliavus,o sake per max 5 darbo dienas nusius doh.gif bijau vel,kad negrystu unsure.gif man ir noras jau dingo laukt mainu nuotraukos,visai nenoriu kad ant Sv.Velyku gauciau biggrin.gif butu idomu suzinot ar is vis man ji issiusta rolleyes.gif
matau naujoku yra,sveiki 4u.gif
vvvv,laurus skina bigsmile.gif saunuole 4u.gif
Wyshnia,tavo vyro mimikos= Gusciaus mimikom wub.gif man labai grazios akys wub.gif
Degute,pauksciuko spalvos lb patinka,kur tu tokias grozybes randi? g.gif
Bitele,ar jau bilietus turi kovui blush2.gif lb laukiu,nes ir man pavydu,kaip jus susitikinejat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 01 12, 10:09)
ok, tikiuosi rasti, o tel tuoj parasysiu  mirksiukas.gif

p.s.  lotuliukas.gif vargsas prispaustas vyras 

Ir visus kas planavo taip pat kvieciam prisijungti  4u.gif

lotuliukas.gif aš pati žvengiu biggrin.gif

QUOTE(inc @ 2008 01 12, 10:56)
na bandyčiau ir aš prisijunkt tuomet. 
tuoj tik planus šiandienius sukeičiu ir skuodžiu pas jus mirksiukas.gif tik labai man sunku iki 14val. susisukt bus. na jei kas tai apie 15 val. pasirodysiu. iki

parašiau mob. į až smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 01 12, 10:58)
oi negaliu  .. nu pakėlė nuotaiką nerealiai 

biggrin.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 12, 11:06)
lotuliukas.gif  reikės ir man savo vyrą pristatyti ir diktuoti tik įdomu ar paskui suprasit ką norėjau pasakyti

biggrin.gif

atsiprašau už ekscesą, bet jis neleido manęs prie kompo, teko diktuoti biggrin.gif

parašiau į až mobilų inc ir Opao, iki susitikimo Užupyje 14 val. smile.gif

buvau prie ežero, vieną besimaudžiusį vyrą truputį nufotkinau. kokybė,. manau, nekokia, nefokusas akyse bus, bet koks modelis wub.gif prisikabinau, pafotkinau, paėmiau jo tel. netoli gyvena,gal kada dar papozuos..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 12 sausio 2008 - 12:08
ZverisKLP, gavau clap.gif jau gavau šnd ryte clap.gif clap.gif clap.gif Ačiū labai bigsmile.gif Pajūris wub.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 01 12, 10:01)

P.S. visa tai yra slykstus isnaudojimas. nesuprantu, kodel ka tik is miego pakirdes vyras, kuriam kur kas labiau rupi ramiai parukyti, isgerti kavos ir perskaityti paskutines naujienas, turi rasyti zmonos diktuojamas i visokius mamyciu forumus. as protestuoju schmoll.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

QUOTE(gus @ 2008 01 12, 12:00)
Degute,pauksciuko spalvos lb patinka,kur tu tokias grozybes randi? g.gif

Nea, čia ne mano. Čia ZverisKlp temos pradžioj įmetė, jis fotkino. Aš tik pasukinėjau truputį ax.gif

Na, susitikime tai nesudalyvausiu, pasirodo.. Mažius vis dar nupiepęs po kramtuškės. Labai kovot reikia su maistu - nori visko, ko negalima, o paskui ir vėl bloga... O ko galima, to nevalgo niekaip.
Gero jums susitikimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 12, 11:06)
buvau prie ežero, vieną besimaudžiusį vyrą truputį nufotkinau. kokybė,. manau, nekokia, nefokusas akyse bus, bet koks modelis  wub.gif prisikabinau, pafotkinau, paėmiau jo tel. netoli gyvena,gal kada dar papozuos..smile.gif

norim norim pamatyti 4u.gif
o ar matei vakar mano pasisakymą, nenori pabandyti kirpti savo nuotrauką ir parodytì?

Gus, bandysiu rašyti až, užklausiu ar išsiuntė. Senokai buvo prisijungęs tas žmogeliukas.
Dabar dar negavę nuotraukos liko Gus, Sansara, Inc, Opa?, Ciburaska?
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 01 12, 13:34)
ZverisKLP, gavau  clap.gif  jau gavau šnd ryte  clap.gif  clap.gif  clap.gif Ačiū labai  bigsmile.gif Pajūris  wub.gif
hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

Fuu, na ir ačiū dievui ir Lietuvos paštui 4u.gif A patiko? Jei taip, tai dar vienas stimulas pyškint toliau smile.gif
Oras šiandien KLP superinis, saulutė per lengvą rūkelį, nešalta(nors man kaip žvejui peilis į nugarą ta šiluma), varau į gamtą su šeima . Gal ką gražau parsivešiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 12 sausio 2008 - 12:48
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 12, 12:45)
Fuu, na ir ačiū dievui ir Lietuvos paštui 4u.gif

lotuliukas.gif
Antspaudas yra, kad 10 d gavo. Bet kaimas turbūt labai diiidelis, teko dvi dienas eiti, kol atnešė hihihi.gif
Patiko wub.gif aišku, kad patiko ax.gif Čia kurioj vietoj fotkinai? Lyg naftos bazė matosi, molas. Melnaragė? Ar maišau?
Labai fainos bangelės ir akmenėliai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 12 sausio 2008 - 12:50
QUOTE(Degutė @ 2008 01 12, 13:47)
lotuliukas.gif
Antspaudas yra, kad 10 d gavo. Bet kaimas turbūt labai diiidelis, teko dvi dienas eiti, kol atnešė hihihi.gif
Patiko  wub.gif aišku, kad patiko  ax.gif Čia kurioj vietoj fotkinai? Lyg naftos bazė matosi, molas. Melnaragė? Ar maišau?
Labai fainos bangelės ir akmenėliai...

Čia fotkinta maždaug nuo senųjų vokiečių bunkerių už Girulių, tik pazoominta smarkiai.
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 01 12, 12:34)
Na, susitikime tai nesudalyvausiu, pasirodo.. Mažius vis dar nupiepęs po kramtuškės. Labai kovot reikia su maistu - nori visko, ko negalima, o paskui ir vėl bloga... O ko galima, to nevalgo niekaip.
Gero jums susitikimo  4u.gif

labai gaila, bet gi ne paskutinis kartas, manau smile.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 12, 12:44)
norim norim pamatyti  4u.gif
o ar matei vakar mano pasisakymą, nenori pabandyti kirpti savo nuotrauką ir parodytì?

mačiau, be abejo. turėdama laiko bandysiu prisėsti. nors originalas darbe, tai gal tik pirmadienį..
o modelį gal vakarop parodysiu.. jis nerealus.. tik bijau, kad nesugebėjau paimti iš jo visko, ką jis gali duoti.. bet kadangi ištręšiau telefono numerį, adresą ir vardą, pavardę, tai gal ateityje bus kokių rezultatų..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 12, 11:58)
o modelį gal vakarop parodysiu.. jis nerealus.. tik bijau, kad nesugebėjau paimti iš jo visko, ką jis gali duoti.. bet kadangi ištręšiau telefono numerį, adresą ir vardą, pavardę, tai gal ateityje bus kokių rezultatų..biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Beje, jei kam įdomu galiu paskyt kur veisias tie visi paukščiai ir žvereliai:šalia Klaipėdos turim labai fainą Minizoo ,ten tiek visokių gyvių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 12, 13:04)

tongue.gif tongue.gif biggrin.gif

Atsakyti