QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 11, 20:51)
Žinai, aš jau metai kaip turiu savajį, ir vis sau savim nešiojuos: iš ryto į mašiną, vakare į namus, iš ryto į mašiną ir t.t... pirmadienį kažkaip susidėjo viskas, tai iš ryto į darbą išeinant rankose laikiau:fotoaparatą, štgatyvą, portfelį ir tokį mažą portfeliuką, dar berods mobiliakas dantyse Žmona pažiūrėjo ir sako..:Nu tu kaip koks Tarbakrauskis šian atrodai ir Žvengia atsistojus. O čia vis iš meilės fotikui... Jis kaip vaikelis į širdy gyvena...
parašei, lyg aš pati būčiau rašius
aš irgi visur nešiojaus aną, o šitą tikriausiai ir į lovą nešiuos
QUOTE(Agniuke* @ 2008 01 11, 21:43)
Sveiki..
noreciau pagalbos..
yra du fotoparatai: tai
canon eos 400 d CIA arba Nikon d40x CIA
Nezinau kuri pasirinkti, ,gal galetumet patarti? jei kas turit tai parasykit pliusus ar minusus, o jei kas ismanot,tai patarkit,kuri geriau pirkti..
BUCIAU LAAAABAI JUMS DEKINGA
noreciau pagalbos..
yra du fotoparatai: tai
canon eos 400 d CIA arba Nikon d40x CIA
Nezinau kuri pasirinkti, ,gal galetumet patarti? jei kas turit tai parasykit pliusus ar minusus, o jei kas ismanot,tai patarkit,kuri geriau pirkti..
BUCIAU LAAAABAI JUMS DEKINGA
canon..
QUOTE(bite maja @ 2008 01 11, 22:10)
dėl susitikimo - Žuvialia parašė, kad vis tik negalės atvykti ryt į Vilnių tai va, nežinau kaip tada dėl to susitikimo išeina. aš irgi neatvyksiu - turiu šiek tiek bėdų. Sansara sakė, kad ir negalės.
tai va, jei kas susitiksit - malonaus jums susitikimo
tai va, jei kas susitiksit - malonaus jums susitikimo
aš tai galiu susitikti ir šiandien, ir rytoj, ir kitą savaitę su Desiree, ir t.t. vsiegda gotov
QUOTE(Opa @ 2008 01 11, 23:01)
Nu kaip gaila as visa diena visiems isuziau galvas, kad padabotu vaikus, ir va kad... O taip norejau su JUMIS susitikt. Bet kaip suprantu, dabar jau nieko nebebus?
tai galim susitikti, jei tinka ne užjūrio svečiai, o vietiniai
QUOTE(Desiree @ 2008 01 12, 00:21)
aš noresiu, už savaitės tuo pačiu nuotrauką atvežčiau
priimsit į kompaniją?
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 12, 01:02)
tuos, kas ne šalia gyvena, eliminuojat?
QUOTE(westa @ 2008 01 10, 23:42)
Labai patiko netradicinis poziuris, ir kreivas horizontas kazko man cia visai nemaiso
westa, esu suzaveta visais tavo darbais, nelabai tikiu kad pasak kazkurio komentuotojo kazkada galejai fotografuoti nekaip
wysnia, mielas portretuks, man kaip ir visiems kliuvo apkarpymai, bet jame as matau siela
californiangirl - man labai grazi nuotrauka. Patiko rakursas ir ryskumo juosta. Cia prie kokio apsvietimo fotografuota? Ir turbut su statyvu? (man kazkaip nesigauna naudoti statyva )
sayonara, baltas pavydas del fotiko Laukiam mazu zingsniuku
latoya, sveika Man pirmoji nuotrauka patiko ir galvos sukti nesinori O tas dirbtinis bluras tai nelabai
Anasko, labai mielas vaikiuks Bet man tavo nuotraukose nelabai patiko rakursas, paskutine idomi, taciau vaiko akys tokiu kampu man nelabai graziai atrodo.
ZverisKLP, toj nuotraukoj su varna man spalvos
LinMer, sveikute ir sveikinu su pirmaisiais pavykusiais bandymais
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 12, 09:08)
sayonara, baltas pavydas del fotiko Laukiam mazu zingsniuku
Dar apie seniai pamirstus suniukus Daug kas klausete ar tie vipetai naturaliai apsikabino ar kazkas padejo Deja, turiu nuliudinti kad padejo, taciau labai nenusivilkite jie apsikabina dar graziau ir meiliau, tik tuomet aplinka nebuna tokia atvirutine Ir dar tokia problema su mano vipetais - kai tik jie pamato kad issitraukiu fotika - puola ieskoti kokia skudurelio ar medziagos, uzsilipa ir pozuoja Jei nori nepozuoto kadro reikia suktis greitai ir kad jie nematytu fotoaparato.... Iki tokio cirko privede parodos, parodines stovesenos mokymas ant kilimelio ir fotografavimas uz .... kasnelius
Papildyta:
As pati vakar turejau 3 vaiku ir mamos fotosesija. Pavargau tiek fiziskai tiek emociskai , bet tikiuosi bus ka jums parodyti.
Papildyta:
As pati vakar turejau 3 vaiku ir mamos fotosesija. Pavargau tiek fiziskai tiek emociskai , bet tikiuosi bus ka jums parodyti.
QUOTE(sayonara @ 2008 01 12, 09:32)
tai galim susitikti, jei tinka ne užjūrio svečiai, o vietiniai
Man tinka. Laikas 14 val man irgi gerai. Lieka tik nusprest del vietos
QUOTE(Opa @ 2008 01 12, 09:35)
Man tinka. Laikas 14 val man irgi gerai. Lieka tik nusprest del vietos
tai galim ten, kur planuota - Uzupio kavineje. Parasyk i AZ savo mobiluji.
P.S. visa tai yra slykstus isnaudojimas. nesuprantu, kodel ka tik is miego pakirdes vyras, kuriam kur kas labiau rupi ramiai parukyti, isgerti kavos ir perskaityti paskutines naujienas, turi rasyti zmonos diktuojamas i visokius mamyciu forumus. as protestuoju
p.p.s. čia mano vyras rašė
QUOTE(sayonara @ 2008 01 12, 11:01)
P.S. visa tai yra slykstus isnaudojimas. nesuprantu, kodel ka tik is miego pakirdes vyras, kuriam kur kas labiau rupi ramiai parukyti, isgerti kavos ir perskaityti paskutines naujienas, turi rasyti zmonos diktuojamas i visokius mamyciu forumus. as protestuoju
ok, tikiuosi rasti, o tel tuoj parasysiu
p.s. vargsas prispaustas vyras
Ir visus kas planavo taip pat kvieciam prisijungti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 12, 01:52)
inc, o tu dar mainu nuotraukos negavus
na taip žinau, kad pakartotinai man teko išsiųst, nes grįžo siuntėjui atgal manau, greitu metu jau turėsiu.
QUOTE(Desiree @ 2008 01 12, 02:09)
na dar neišsiunčiau, todėl tikrai greičiau būtų atvežti, nei siųsti
O ir aplink dėžutę nereikės vaikščioti
Brūkštelk man į až savo tel. numerį. Esant vietoje, galėsiu ir tą pačią dieną trumpam išlėkti ir nuotrauką perduoti. O arbatos kitądien išgertume
ok
O ir aplink dėžutę nereikės vaikščioti
Brūkštelk man į až savo tel. numerį. Esant vietoje, galėsiu ir tą pačią dieną trumpam išlėkti ir nuotrauką perduoti. O arbatos kitądien išgertume
ok
ok
QUOTE(sayonara @ 2008 01 12, 11:01)
na bandyčiau ir aš prisijunkt tuomet.
tuoj tik planus šiandienius sukeičiu ir skuodžiu pas jus tik labai man sunku iki 14val. susisukt bus. na jei kas tai apie 15 val. pasirodysiu. iki
Labai patiko netradicinis poziuris, ir kreivas horizontas kazko man cia visai nemaiso
westa, esu suzaveta visais tavo darbais, nelabai tikiu kad pasak kazkurio komentuotojo kazkada galejai fotografuoti nekaip
nu jau jau... galėjau ir galiu ... toli man dar .. savo fotografavimą kol kas apibūdinčiau kaip popsišką... toks per daug nulaižytas, teisingas.. nenoriu taip, noriu kitaip, netradiciškai
QUOTE(sayonara @ 2008 01 12, 09:12)
pati prisiprašei
QUOTE(sayonara @ 2008 01 12, 10:01)
oi negaliu .. nu pakėlė nuotaiką nerealiai
QUOTE(sayonara @ 2008 01 12, 09:01)
reikės ir man savo vyrą pristatyti ir diktuoti tik įdomu ar paskui suprasit ką norėjau pasakyti
nelabai tikiu kad pasak kazkurio komentuotojo kazkada galejai fotografuoti nekaip
Pasak manęs
P.S. galima pagalvoti, kad nors vienas, tik paėmęs fotoaparatą į rankas pradėjo fotografuoti žmoniškai?