Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

LinMer, tikrai šaunuolė .. aš iki šiol dar jų nepagaunu... kai nori ir stengies, tai ir pasieki.. taip ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 11, 20:51)
Žinai, aš jau metai kaip turiu savajį,  ir vis sau savim nešiojuos: iš ryto į mašiną, vakare į namus, iš ryto į mašiną ir t.t... pirmadienį kažkaip susidėjo viskas, tai iš ryto į darbą išeinant rankose laikiau:fotoaparatą, štgatyvą, portfelį ir tokį mažą portfeliuką, dar berods mobiliakas dantyse  Žmona pažiūrėjo ir sako..:Nu tu kaip koks Tarbakrauskis šian atrodai  ir Žvengia atsistojus. O čia vis iš meilės fotikui... Jis kaip vaikelis į širdy gyvena... 

parašei, lyg aš pati būčiau rašius biggrin.gif
aš irgi visur nešiojaus aną, o šitą tikriausiai ir į lovą nešiuos biggrin.gif

QUOTE(Agniuke* @ 2008 01 11, 21:43)
Sveiki..
noreciau pagalbos..
yra du fotoparatai: tai

canon  eos 400 d  CIA arba Nikon d40x CIA

Nezinau kuri pasirinkti, ,gal galetumet patarti? jei kas turit tai parasykit pliusus ar minusus, o jei kas ismanot,tai patarkit,kuri geriau pirkti..

BUCIAU LAAAABAI JUMS DEKINGA

canon..smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 01 11, 22:10)
dėl susitikimo - Žuvialia parašė, kad vis tik negalės atvykti ryt į Vilnių  tai va, nežinau kaip tada dėl to susitikimo išeina. aš irgi neatvyksiu - turiu šiek tiek bėdų. Sansara sakė, kad ir negalės.
tai va, jei kas susitiksit - malonaus jums susitikimo 

aš tai galiu susitikti ir šiandien, ir rytoj, ir kitą savaitę su Desiree, ir t.t. smile.gif vsiegda gotov smile.gif

QUOTE(Opa @ 2008 01 11, 23:01)
Nu kaip gaila  as visa diena visiems isuziau galvas, kad padabotu vaikus, ir va kad... O taip norejau su JUMIS susitikt. Bet kaip suprantu, dabar jau nieko nebebus? 

tai galim susitikti, jei tinka ne užjūrio svečiai, o vietiniai biggrin.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 12, 00:21)
aš noresiu, už savaitės  tuo pačiu nuotrauką atvežčiau

priimsit į kompaniją?

QUOTE(vvvvv @ 2008 01 12, 01:02)
galim kooperuotis  del arbatos ir pasimatymo namuose 
juka s salia fabijoniskese 

tuos, kas ne šalia gyvena, eliminuojat? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 10, 23:42)

šita dryžiukų temai kažkiek tiktų

,,laužant visas taisykles'

user posted image

Labai patiko netradicinis poziuris, ir kreivas horizontas kazko man cia visai nemaiso biggrin.gif biggrin.gif
westa, esu suzaveta visais tavo darbais, nelabai tikiu kad pasak kazkurio komentuotojo kazkada galejai fotografuoti nekaip ax.gif

wysnia, mielas portretuks, man kaip ir visiems kliuvo apkarpymai, bet jame as matau siela

californiangirl - man labai grazi nuotrauka. Patiko rakursas ir ryskumo juosta. Cia prie kokio apsvietimo fotografuota? Ir turbut su statyvu? (man kazkaip nesigauna naudoti statyva doh.gif )

sayonara, baltas pavydas del fotiko blush2.gif Laukiam mazu zingsniuku biggrin.gif bigsmile.gif

latoya, sveika smile.gif Man pirmoji nuotrauka patiko ir galvos sukti nesinori smile.gif O tas dirbtinis bluras tai nelabai schmoll.gif

Anasko, labai mielas vaikiuks wub.gif Bet man tavo nuotraukose nelabai patiko rakursas, paskutine idomi, taciau vaiko akys tokiu kampu man nelabai graziai atrodo.

ZverisKLP, toj nuotraukoj su varna man spalvos schmoll.gif

LinMer
, sveikute ir sveikinu su pirmaisiais pavykusiais bandymais bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 12, 09:08)
sayonara, baltas pavydas del fotiko  blush2.gif  Laukiam mazu zingsniuku 

doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar apie seniai pamirstus suniukus biggrin.gif Daug kas klausete ar tie vipetai naturaliai apsikabino ar kazkas padejo ax.gif Deja, turiu nuliudinti kad padejo, taciau labai nenusivilkite biggrin.gif bigsmile.gif jie apsikabina dar graziau ir meiliau, tik tuomet aplinka nebuna tokia atvirutine 4u.gif Ir dar tokia problema su mano vipetais - kai tik jie pamato kad issitraukiu fotika - puola ieskoti kokia skudurelio ar medziagos, uzsilipa ir pozuoja blink.gif bigsmile.gif Jei nori nepozuoto kadro reikia suktis greitai ir kad jie nematytu fotoaparato.... Iki tokio cirko privede parodos, parodines stovesenos mokymas ant kilimelio ir fotografavimas uz .... kasnelius blush2.gif doh.gif
Papildyta:
As pati vakar turejau 3 vaiku ir mamos fotosesija. Pavargau tiek fiziskai tiek emociskai karsta.gif , bet tikiuosi bus ka jums parodyti.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 12, 09:32)
tai galim susitikti, jei tinka ne užjūrio svečiai, o vietiniai biggrin.gif

Man tinka. Laikas 14 val man irgi gerai. Lieka tik nusprest del vietos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 01 12, 09:35)
Man tinka. Laikas 14 val man irgi gerai. Lieka tik nusprest del vietos mirksiukas.gif

tai galim ten, kur planuota - Uzupio kavineje. Parasyk i AZ savo mobiluji.

P.S. visa tai yra slykstus isnaudojimas. nesuprantu, kodel ka tik is miego pakirdes vyras, kuriam kur kas labiau rupi ramiai parukyti, isgerti kavos ir perskaityti paskutines naujienas, turi rasyti zmonos diktuojamas i visokius mamyciu forumus. as protestuoju schmoll.gif

p.p.s. čia mano vyras rašė biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 12 sausio 2008 - 10:01
QUOTE(sayonara @ 2008 01 12, 11:01)

P.S. visa tai yra slykstus isnaudojimas. nesuprantu, kodel ka tik is miego pakirdes vyras, kuriam kur kas labiau rupi ramiai parukyti, isgerti kavos ir perskaityti paskutines naujienas, turi rasyti zmonos diktuojamas i visokius mamyciu forumus. as protestuoju schmoll.gif

ok, tikiuosi rasti, o tel tuoj parasysiu mirksiukas.gif

p.s. lotuliukas.gif vargsas prispaustas vyras lotuliukas.gif mirksiukas.gif

Ir visus kas planavo taip pat kvieciam prisijungti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 12 sausio 2008 - 10:38
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 12, 01:52)
inc, o tu dar mainu nuotraukos negavus unsure.gif  g.gif

na taip verysad.gif žinau, kad pakartotinai man teko išsiųst, nes grįžo siuntėjui atgal mirksiukas.gif manau, greitu metu jau turėsiu.

QUOTE(Desiree @ 2008 01 12, 02:09)
na dar neišsiunčiau, todėl tikrai greičiau būtų atvežti, nei siųsti  4u.gif
O ir aplink dėžutę nereikės vaikščioti  4u.gif
Brūkštelk man į až savo tel. numerį. Esant vietoje, galėsiu ir tą pačią dieną trumpam išlėkti ir nuotrauką perduoti. O arbatos kitądien išgertume
ok  4u.gif

ok

QUOTE(sayonara @ 2008 01 12, 11:01)

na bandyčiau ir aš prisijunkt tuomet. thumbup.gif
tuoj tik planus šiandienius sukeičiu ir skuodžiu pas jus mirksiukas.gif tik labai man sunku iki 14val. susisukt bus. na jei kas tai apie 15 val. pasirodysiu. iki
Atsakyti
Labai patiko netradicinis poziuris, ir kreivas horizontas kazko man cia visai nemaiso  biggrin.gif  biggrin.gif
westa, esu suzaveta visais tavo darbais, nelabai tikiu kad pasak kazkurio komentuotojo kazkada galejai fotografuoti nekaip  ax.gif

nu jau jau... galėjau ir galiu ... toli man dar .. savo fotografavimą kol kas apibūdinčiau kaip popsišką... toks per daug nulaižytas, teisingas.. nenoriu taip, noriu kitaip, netradiciškai smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 01 12, 09:12)

pati prisiprašei biggrin.gif
QUOTE(sayonara @ 2008 01 12, 10:01)

oi negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif .. nu pakėlė nuotaiką nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 12, 09:01)

lotuliukas.gif reikės ir man savo vyrą pristatyti ir diktuoti lotuliukas.gif tik įdomu ar paskui suprasit ką norėjau pasakyti
Atsakyti
nelabai tikiu kad pasak kazkurio komentuotojo kazkada galejai fotografuoti nekaip  ax.gif

Pasak manęs smile.gif
P.S. galima pagalvoti, kad nors vienas, tik paėmęs fotoaparatą į rankas pradėjo fotografuoti žmoniškai?
Atsakyti