Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2008 01 12, 01:33)
aha, ten pat  4u.gif

tuomet galim ir prie namų kur susitikt, o gal ir arbatos užsukt?
gal net greičiau pavyktų savo nuotraukytę pamatyt? mirksiukas.gif o tai man su tais nuotraukų laukimais labai sunku. blush2.gif mano šeimyna jau juokias iš manęs. sako, mūsų pašto dėžutėj turbūt nei vienos dulkės seniai nėra nuo mano dažno landžiojimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2008 01 12, 00:44)
gal net greičiau pavyktų savo nuotraukytę pamatyt? mirksiukas.gif o tai man su tais nuotraukų laukimais labai sunku. blush2.gif  mano šeimyna jau juokias iš manęs. sako, mūsų pašto dėžutėj turbūt nei vienos dulkės seniai nėra nuo mano dažno landžiojimo doh.gif

inc, o tu dar mainu nuotraukos negavus unsure.gif g.gif
Atsakyti
jooo .. a ko nemiega niekas smile.gif

sillwio, nedėjau tos foto ND, nes nelabai būtų ji ten tikus.. bet sutik.. svetimas gi tas gelžgalis buvo tame papludimy smile.gif

ech, mano sesuo Pašilaičiuose... galgi susigundyt atvažiuot .. labai norėčiau pasimatyt.. blush2.gif

kažkas rinkosi tarp canon ir Nikon 40. šiuo atveju tik Canon..
Atsakyti
unsure.gif

reiskias nusikoregavau unsure.gif Fotografavau pries pusvalandi, apsvietimas - lempute, tai matyt taip ir gavosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 12 sausio 2008 - 01:05
QUOTE(inc @ 2008 01 12, 00:44)

galim kooperuotis rolleyes.gif del arbatos ir pasimatymo namuose rolleyes.gif
juka s salia fabijoniskese rolleyes.gif

Papildyta:

tiesa, Sillwio, begalingai aciu uz ivertinima!

Ooooooopa... smagu susipazint 4u.gif
dailu, tik truputi persviesta mano akim, seseliukas per ryskus ir alkune nelabai kai taip i kadra ilenda.. bandyk subtiliau rankas patalpint wink.gif

Westa, as Nikon'iuka turiu, tad prasom mandagiai apie juos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 12 sausio 2008 - 01:02
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 12, 01:02)
Westa, as Nikon'iuka turiu, tad prasom mandagiai apie juos  biggrin.gif

tai ir aš turiu smile.gif .. aš už Nikonus, bet ne už 40tukus mirksiukas.gif .. dabar minimum 50tuką imčiau .. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 01 11, 23:57)
Kol dar esat, ikeliu trumpam auto. Gal kokiu pastabu turit?

iškart užkliuvo apšvietimas, labai nedėkingas. Ir dešinės rankos pozicija nelabai, alkūnė arčiausiai fotoaparato, todėl gavosi didesnė nei yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 12, 01:03)
tai ir aš turiu  smile.gif .. aš už Nikonus, bet ne už 40tukus  mirksiukas.gif .. dabar minimum 50tuką imčiau ..  blush2.gif

as cia juokauju zinoma mirksiukas.gif
bet va turiu ta 40-tuka...... jauciu pajausiu trukumus kai teks objektyva rinktis...

o tiesa... Mindoozai... as su kitinuku fotkinu ir ziurek dienos geriausia Kudroj vel tapau biggrin.gif tad manau ne tik objektyve ar fotoaparate esme 4u.gif mirksiukas.gif

ir aciu visiems, kad palaikot mano nuotrauka... tikiu, kad jums patiko ir begalingai del to dziaugiuosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2008 01 11, 23:44)
gal net greičiau pavyktų savo nuotraukytę pamatyt? mirksiukas.gif o tai man su tais nuotraukų laukimais labai sunku. blush2.gif  mano šeimyna jau juokias iš manęs. sako, mūsų pašto dėžutėj turbūt nei vienos dulkės seniai nėra nuo mano dažno landžiojimo doh.gif

na dar neišsiunčiau, todėl tikrai greičiau būtų atvežti, nei siųsti 4u.gif
O ir aplink dėžutę nereikės vaikščioti 4u.gif
Brūkštelk man į až savo tel. numerį. Esant vietoje, galėsiu ir tą pačią dieną trumpam išlėkti ir nuotrauką perduoti. O arbatos kitądien išgertume

QUOTE(vvvvv @ 2008 01 12, 00:02)
galim kooperuotis  rolleyes.gif del arbatos ir pasimatymo namuose  rolleyes.gif
juka s salia fabijoniskese  rolleyes.gif

ok 4u.gif
Atsakyti
Mano pirmieji pagauti lasiukai clap.gif pasakykit ka ne taip padariau, bet jau kaip dziaugiuosi,kad pavyko tuos lasiukus pagauti,nesvarbu,kad kokius 200 kadru pridariau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LinMer @ 2008 01 12, 01:14)
Mano pirmieji pagauti lasiukai  clap.gif pasakykit ka ne taip padariau, bet jau kaip dziaugiuosi,kad pavyko tuos lasiukus pagauti,nesvarbu,kad kokius 200 kadru pridariau  biggrin.gif 

Lasiukus pagauti pavyko, vadinasi viska taip padarei! saunuole 4u.gif Su gera pradzia, kaip sako mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 12, 01:19)
Lasiukus pagauti pavyko, vadinasi viska taip padarei! saunuole 4u.gif Su gera pradzia, kaip sako mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

Aciu 4u.gif jau galiu eiti ramiai miegoti, nors ka cia ramiai, noretusi dar pafotkinti kazka, bet gal diena smile.gif labos bye1.gif
Atsakyti