Niu va.Aciu Bitelei.Atbegau parasyt,kad ryt vaziuojam pas daktariukus..Visgi nedaug laiko turim negaluotis..O mazas sian visa diena nevalges..Kazkaip baisoka y svetima sali keliaut su bedom.Tai bandysim vaduotis per savaitgali.
Netinkamas metas ta ziema..Jau kelinta susitikima ziema padaro savo DARBA...O taip norejau..taip kliedejau...Kagi.Pavasaris tikekimes bus dekingesnis..jei ne svenciu metas.Su kiawsinukais visi subildesim
Opa ir tavo birbyzam sveikaciuko
ir labai atsiprasau del tokio "organizavimo"..et..
pasiylgau savojo canoniuko..nuo kitos savaites prisijungsiu prie jusu
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 11, 23:11)
Netinkamas metas ta ziema..Jau kelinta susitikima ziema padaro savo DARBA...O taip norejau..taip kliedejau...Kagi.Pavasaris tikekimes bus dekingesnis..jei ne svenciu metas.Su kiawsinukais visi subildesim
KAD tie kiausinukai siemet labai anksti, uzgavienes vasario 4 lyg, tai ir velykos atitinkamai...
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 12, 00:11)
Opa ir tavo birbyzam sveikaciuko
ir labai atsiprasau del tokio "organizavimo"..et..jusu [/color]
Sveikatos ir Jums
Anyway, jei persigalvotum, as matyt 90% galeciau pribut
QUOTE(sillwio @ 2008 01 11, 20:44)
Fotikas tavo normalus. Labai tinkamas mokytis.
1. Grūdas yra juostoje. Fotografuojant skaitmena atsiranda triukšmas. Tai spalvoti taškeliai nuotraukoje. Tai parazitinis efektas, kurį kartais galima paversti "menu"
2. diafragmą priverk, kad ryškumo zona būtų platesnė. Tada ir lašiukas bus ryškus.
3. sutrumpinti išlaikymą.
1. Grūdas yra juostoje. Fotografuojant skaitmena atsiranda triukšmas. Tai spalvoti taškeliai nuotraukoje. Tai parazitinis efektas, kurį kartais galima paversti "menu"
2. diafragmą priverk, kad ryškumo zona būtų platesnė. Tada ir lašiukas bus ryškus.
3. sutrumpinti išlaikymą.
Aciu
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 11, 22:07)
Aciu labai uzmigdziau vaikus ir vyra, dabar begu skaityti ir mokintis
QUOTE(LinMer @ 2008 01 11, 23:26)
dar pas vyrą užsuk, prisimink, kad žmona esi o po to į mokslus
Man ryt egzaminas, prašau laikyti kumščius 9 ryto (velniai rautų, bet mokslai ekonomikos ir kita atima daug laiko)...
QUOTE(MyWay @ 2008 01 11, 23:34)
Man ryt egzaminas, prašau laikyti kumščius 9 ryto (velniai rautų, bet mokslai ekonomikos ir kita atima daug laiko)...
ekonomika iz gud, stumdai kreives it levelius ant photoshopo sėkmės.
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 12, 00:11)
Niu va.Aciu Bitelei.Atbegau parasyt,kad ryt vaziuojam pas daktariukus..Visgi nedaug laiko turim negaluotis..O mazas sian visa diena nevalges..Kazkaip baisoka y svetima sali keliaut su bedom.Tai bandysim vaduotis per savaitgali.
....
....
Och, kaip gaila Sveikatytės jums!!!
O aš tai užbėgau čionai norėdama pasisakyt, kad irgi atvažiuočiau į susitikimą, bet, žiūriu, kad norinčių visai nebeliko
QUOTE(inc @ 2008 01 11, 23:13)
O aš tai užbėgau čionai norėdama pasisakyt, kad irgi atvažiuočiau į susitikimą, bet, žiūriu, kad norinčių visai nebeliko
aš noresiu, už savaitės tuo pačiu nuotrauką atvežčiau
QUOTE(Desiree @ 2008 01 12, 01:21)
aš noresiu, už savaitės tuo pačiu nuotrauką atvežčiau
liuks būtinai ateisiu
beje, o tu gal vėl pašilaičiuose apsistot žadi?
QUOTE(inc @ 2008 01 11, 23:31)
aha, ten pat
QUOTE(Desiree @ 2008 01 12, 00:33)
aha, ten pat
Vaidulia vėl tarp dienos geriausiųjų. super
http://fotokudra.lt/...5&nav=aut&page=