Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

Niu va.Aciu Bitelei.Atbegau parasyt,kad ryt vaziuojam pas daktariukus..Visgi nedaug laiko turim negaluotis..O mazas sian visa diena nevalges..Kazkaip baisoka y svetima sali keliaut su bedom.Tai bandysim vaduotis per savaitgali.

Netinkamas metas ta ziema..Jau kelinta susitikima ziema padaro savo DARBA...O taip norejau..taip kliedejau...Kagi.Pavasaris tikekimes bus dekingesnis..jei ne svenciu metas.Su kiawsinukais visi subildesim hihihi.gif

Opa ir tavo birbyzam sveikaciuko 4u.gif

ir labai atsiprasau del tokio "organizavimo"..et..

pasiylgau savojo canoniuko..nuo kitos savaites prisijungsiu prie jusu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 11, 23:11)
Netinkamas metas ta ziema..Jau kelinta susitikima ziema padaro savo DARBA...O taip norejau..taip kliedejau...Kagi.Pavasaris tikekimes bus dekingesnis..jei ne svenciu metas.Su kiawsinukais visi subildesim hihihi.gif

KAD tie kiausinukai siemet labai anksti, uzgavienes vasario 4 blink.gif lyg, tai ir velykos atitinkamai...
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 12, 00:11)

Opa ir tavo birbyzam sveikaciuko  4u.gif
ir labai atsiprasau del tokio "organizavimo"..et..jusu  4u.gif[/color]

Sveikatos ir Jums 4u.gif

Anyway, jei persigalvotum, as matyt 90% galeciau pribut pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 11, 20:44)
Fotikas tavo normalus. Labai tinkamas mokytis.
1. Grūdas yra juostoje. Fotografuojant skaitmena atsiranda triukšmas. Tai spalvoti taškeliai nuotraukoje. Tai parazitinis efektas, kurį kartais galima paversti "menu" smile.gif
2. diafragmą priverk, kad ryškumo zona būtų platesnė. Tada ir lašiukas bus ryškus.
3. sutrumpinti išlaikymą.

Aciu 4u.gif

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 11, 22:07)
kaip ir žadėjau:
Čia paskaityk pagrindines sąvokas. po to bus daug lengviau wink.gif

Aciu labai 4u.gif uzmigdziau vaikus ir vyra, dabar begu skaityti ir mokintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LinMer @ 2008 01 11, 23:26)
Aciu  4u.gif
Aciu labai  4u.gif  uzmigdziau vaikus ir vyra, dabar begu skaityti ir mokintis smile.gif

dar pas vyrą užsuk, prisimink, kad žmona esi wink.gif o po to į mokslus wink.gif
Atsakyti
Man ryt egzaminas, prašau laikyti kumščius 9 ryto (velniai rautų, bet mokslai ekonomikos ir kita atima daug laiko)... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MyWay @ 2008 01 11, 23:34)
Man ryt egzaminas, prašau laikyti kumščius 9 ryto (velniai rautų, bet mokslai ekonomikos ir kita atima daug laiko)... verysad.gif

ekonomika iz gud, stumdai kreives it levelius ant photoshopo biggrin.gif sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 12, 00:11)
Niu va.Aciu Bitelei.Atbegau parasyt,kad ryt vaziuojam pas daktariukus..Visgi nedaug laiko turim negaluotis..O mazas sian visa diena nevalges..Kazkaip baisoka y svetima sali keliaut su bedom.Tai bandysim vaduotis per savaitgali.

....

Och, kaip gaila verysad.gif Sveikatytės jums!!! 4u.gif
O aš tai užbėgau čionai norėdama pasisakyt, kad irgi atvažiuočiau į susitikimą, bet, žiūriu, kad norinčių visai nebeliko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2008 01 11, 23:13)
O aš tai užbėgau čionai norėdama pasisakyt, kad irgi atvažiuočiau į susitikimą, bet, žiūriu, kad norinčių visai nebeliko verysad.gif

aš noresiu, už savaitės 4u.gif tuo pačiu nuotrauką atvežčiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 12 sausio 2008 - 00:23
QUOTE(Desiree @ 2008 01 12, 01:21)
aš noresiu, už savaitės  4u.gif tuo pačiu nuotrauką atvežčiau  4u.gif

liuks thumbup.gif būtinai ateisiu mirksiukas.gif

beje, o tu gal vėl pašilaičiuose apsistot žadi?
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2008 01 11, 23:31)
liuks thumbup.gif būtinai ateisiu  mirksiukas.gif

beje, o tu gal vėl pašilaičiuose apsistot žadi?

aha, ten pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 12, 00:33)
aha, ten pat  4u.gif

Vaidulia vėl tarp dienos geriausiųjų. super
http://fotokudra.lt/...5&nav=aut&page=
Atsakyti