oi Sillwio o as taip laukiau tavo komentaru mano dviem portretukm esantiems anos temos pacioj pabaigoj kai rasi laiko zvilgtelk.... a?
Va toks va paukštelis gavos
QUOTE(Anasko @ 2008 01 11, 18:47)
Ir dar norejau paklausti, islaikymo skaiciai kokie mazesni kokie didesni, nu nesuprantu pvz 4" didesnis skaitosi nei 6" ar atvirksciai?arba 0"2 ir 0"4 kazkaip painiojasi tas dalykas man
4" - 4 sekundės
6" - 6 sekundės
0"2 - 0,2 sekundės
0"4 - 4 dešimtosios sekundės
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 11, 21:28)
Va toks va paukštelis gavos
tamsoka
QUOTE(Sansara @ 2008 01 11, 22:38)
Žvėrius, labai patiko tavo foto, tik paukštis negražiai atsitūpęs. galva susilieja su kūnu. akių nesimato. bet antras planas - pavydėtinas
Tai kad šustra labai varna pakliuvo:( tik nufotkinau ir nuskrido:( Nors...jus daug kas su savo žmonem (na vyrais, vaikais, etc.) nesusitariat, o aš tikvarnos neikalbėjau papozuot
o pašviesint? prašau
A šviesiau biški?
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 11, 21:45)
A šviesiau biški?
paukštį reiktų pašviesinti, ne foną, fonas - liuks.
Dėl 400 ir 40. Kas nori rinktis fotoaparatą.
Rinkčiausi kianon vien dėl to, kad daug optikos jam ir galima rasti jos daug lengviau nei antrajam variantui.
Papildyta:
QUOTE(LinMer @ 2008 01 11, 14:51)
Sveiki,
Noreciau ismokti fotografuoti, skaitau jau 2 tema ir iskilo klausimu gal padesite kas man isspresti juos
Noreciau ismokti fotografuoti, skaitau jau 2 tema ir iskilo klausimu gal padesite kas man isspresti juos
kaip ir žadėjau:
Čia paskaityk pagrindines sąvokas. po to bus daug lengviau
Papildyta:
QUOTE(latoya @ 2008 01 11, 15:45)
o sitaip per daug bluro?
pliusas kūdroj. liuks
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 11, 20:35)
aciu Zuvialia bandysiu jungtis.. labai tikiuosi kad pavyks...
zinau, bet vis tiek susigedau
zinau, bet vis tiek susigedau
dėl susitikimo - Žuvialia parašė, kad vis tik negalės atvykti ryt į Vilnių tai va, nežinau kaip tada dėl to susitikimo išeina. aš irgi neatvyksiu - turiu šiek tiek bėdų. Sansara sakė, kad ir negalės.
tai va, jei kas susitiksit - malonaus jums susitikimo
QUOTE(sillwio @ 2008 01 11, 20:44)
Išlaikymas matuojamas sekundėmis. 4'' (sekundės) yra trumpiau negu 6'' (sekundės), bet 1/125 (sekundės) yra ilgiau negu 1/500 (sekundės). Pas tave, kaip suprantu, trumpesnius negu 1 sekundė išlaikymus rodo 0''4 (0,4 sekundės arba 1/25 sekundės). Jokio skirtumo - 0''2 sekundės yra trumpesnis išlaikymas negu 0''4. Ar aišku?
Aisku Sirdingai dekoju QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 11, 21:36)
Aciu. Ir dar aciu uz nuoroda, atrodo kad jau zinau tas savokas, tik skaiciuose buvau pasimetusi, ale "povtorenije mat' ucenja" Dar pristosiu prie to paties, o jei rodo paprasta skaiciu pvz 50 ar 60 cia jau turbut ne sekundes, o kas tada?
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 11, 23:07)
Na , štai labai aiškiai ir suprantamai. Jauč Mindozai, daug gausi padėkos nuo pradedančių, ir ne tik
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 11, 20:51)
Kad angi jie už grotų, tai fotkinau ikišęs objektyvą į tvoros kilpą.. taip ir gavos... Girdi reik kažkaip tą povą pakadruot.. tuoj pabandysiu. O jei kas matot kaip ir turit noro, pakadruokit ir parodykit prašom
gal taip?
QUOTE(bite maja @ 2008 01 11, 22:10)
dėl susitikimo - Žuvialia parašė, kad vis tik negalės atvykti ryt į Vilnių tai va, nežinau kaip tada dėl to susitikimo išeina. aš irgi neatvyksiu - turiu šiek tiek bėdų. Sansara sakė, kad ir negalės.
Sveikatos Žuvialės mažiui.
Tada lauksim Desiree