Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 01 11, 15:53)
o man apačios norėtųsi dabar mažiau .. g.gif

virsus labai liuks, pamegink kompe pakirpti kairi krasta siek tiek. Apacios tiek neblurinciau, bet man virsus jau labai gerai ziurisi.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 11, 16:53)
o man apačios norėtųsi dabar mažiau .. g.gif

liksiu be plauku....
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 11, 16:57)
virsus labai liuks, pamegink kompe pakirpti kairi krasta siek tiek. Apacios tiek neblurinciau, bet man virsus jau labai gerai ziurisi.

nagi nesu PS ase, jei jau blurinu tai viskas blurinasi...kaip tai padaryti?
Atsakyti
Latoya man paskutine thumbup.gif jau akiu grozis kaip isryskejo.

Westa man serija patinka, tik gerai isiziurejus galiu pastebeti ( tik ir moku ta bigsmile.gif ) 2 nuotraukoje vagonas nelabai ryskus, visose nuotraukose visos detales ryskios, o cia ne g.gif Gal ir blogai as cia komentuoju, nepykit 4u.gif

Idesiu ir as savo pabandymus ax.gif Tik po Sansaros 3 punkto jauciu kad viskas bus blogai doh.gif bet neiseina man be blykstes, labai spalvos negrazios ir grudas kazkos atsiranda net ir su dideliu F ir su ISO g.gif
Va, prasom susipazinti ax.gif user posted image
ta pati bet WB, noreciau isgirsti ar pavyko graziai nuimti spalvas g.gif ar pilkai atrodo?user posted image
ir sita dar is tos pacios serijos user posted image

Antroje nuotraukoje pabandziau siek tiek fona paminkstinti.
Ir dar noreciau isgirsti jusu patarimo, nuo ko man pradeti fotografuoti nuo A rezimo ar galima ir auto? Ar iskart geriau mokytis nauduotis fotoaparato galimybemis? Mano Canon EOS 400D wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 11 sausio 2008 - 16:09
QUOTE(Degutė @ 2008 01 11, 13:32)
Nu netrukdo lyg nieks, ir jei nesutrukdys, tai prisijungsiu 
O su fotiku sveikinu  thumbup.gif

lau-kiam smile.gif aš pati, jei tik niekas nesugrius tikria būsiu.

QUOTE(westa @ 2008 01 11, 13:36)
sayonara ech gerai fotikas.. ir dar kai jis geras.. 

žinau.. ale širdies vis tiek dreba..biggrin.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 01 11, 13:40)
sayonara - ale vis tiek laukiam

zapadlo biggrin.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 11, 13:54)
norėčiau vis tik pamatyti

labai kritiškai šiuo atveju save vertinu, bet kad jau prašai..

user posted image

QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 11, 14:05)
Sayonara, jau kaip sveikinu  Žinok, man irgi viskas viduje virpėjo, kai aš saviškį pirkau, parsinešiau ir taip pat savotiškai bijojau, kad ko nepagadinčiau, dar nepradėjusi fotkint

va va.. o dar ta baimė, kad dabar tai jau LAUKS iš manęs ko nors TOKIO NUOLAT..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 01 11, 15:03)
..bandziau su auto...kaip jums toks variantes?nesinori galvos sukti beziurint? g.gif
user posted image

Man tai ir šitas variantas gražiai žiūrisi. Akys bigsmile.gif Ir galvos visai nesinori pasukti smile.gif
O blurintas variantas bent jau darbo kompe tai kažkaip net graužia akis. Bet nėr ko norėt - čia top lOpas. Namie reiks palygint, jei neišimsi smile.gif

QUOTE(latoya @ 2008 01 11, 15:24)
dabar paskaiciau kaip buvau parasiusi lotuliukas.gif hotmonai lotuliukas.gif

beveik pokemonai tave valdo bigsmile.gif

QUOTE(westa @ 2008 01 11, 15:24)
kaip jums tokia serija?

,,Ekspreso Vilnius -Klaipėda belaukiant.."
ar įdomu ar ne.. laukiu bet kokios kritikos, kad ir kokia žiauri ji būtų  smile.gif

Nugi negausi žiaurios. Nenusipelnei smile.gif Gražu viskas, tik neaišku paliko, ar vistik sulaukė to ekspreso...
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 01 11, 16:04)
liksiu be plauku....

nagi nesu PS ase, jei jau blurinu tai viskas blurinasi...kaip tai padaryti?

pasidarai nauja layer'i, t.y. background tempi i apacia, antra nuo kaires ikonele, nutempi, paleidi, pasigamina backgroundo kopija, tada ant jo darai blur. nublurina, tuomet pasirenki trintuka ir tam paciam layeri pratrini tai, ko nereikia, kad nesimatytu ryskiu perejimu, virsuje, prie file, images, select ir t.t. turi pamatyti zodi Opacity, ji sumazini iki 40-60 ir trini.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 11, 16:06)
va va.. o dar ta baimė, kad dabar tai jau LAUKS iš manęs ko nors TOKIO NUOLAT..biggrin.gif

ir dar kai nesėkmių nebegali nurašyt blogam aparatui smile.gif
o foto šita man visai liux.. ko slėpei cool.gif
latoya nu jei jau likai be.. krūtinės biggrin.gif ...

Degute laukiu vis dar... laukiu smile.gif

ačiū už komentarus... pasidedam į papkę, ksakant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 01 11, 16:05)
ir grudas kazkos atsiranda net ir su dideliu F ir su ISO g.gif
Antroje nuotraukoje pabandziau siek tiek fona paminkstinti.
Ar iskart geriau mokytis nauduotis fotoaparato galimybemis? Mano Canon EOS 400D  wub.gif

kai tamsu ir nenori blica, iso daug, f kuo mazesnis skaicius. bet del to atsiras daug grudo.
Naudok auto, po to A, keisk nustatymus, ziurek kaip keiciasi foto ir ismoksi fotografuoti be auto.
Atsakyti
na ta Kudra, kad ja kur... tikra klampyne.. jau kaip itaruke visai dienai, tai ir cia nebespeju sekti ivykiu...

visgi neatseku susitikimo dienos... tik zinau laika... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 11, 16:24)
na ta Kudra, kad ja kur... tikra klampyne.. jau kaip itaruke visai dienai, tai ir cia nebespeju sekti ivykiu...

?
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 11, 16:40)

ka reiskia tas klaustukas? lotuliukas.gif
Atsakyti
nu va, vardan Desiree įmečiau tą nuotrauką, o ji pati dingusi, o foto išimti nebegaliu biggrin.gif
Atsakyti