Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

QUOTE(oregano @ 2008 01 15, 21:24)
Va čia

mes pirkom va tokį. Susigundžiau ir nenusivyliau  rolleyes.gif

labai fainas

QUOTE(Jolė @ 2008 01 16, 09:52)

sitie kilimai irgi labai fainai ziurisi bent man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 01 16, 13:34)
labai fainas
sitie kilimai irgi labai fainai ziurisi bent man  ax.gif

Nu, Neryte, vėl mano mintis perskaitei bigsmile.gif man šits irgi mielas.. Tokios faktūros prieškambary turiu (SBA balduose pirkau) ax.gif

O čia realus interjeras (neleidžia pačios fotkės įkelt) čia
Kur man tas staliukas matytas biggrin.gif
Atsakyti
oregano , papasakok apie tuos kilimukus kur nuorodas imetei, is ten galima uzsisakyti?? kas ten per puslapiukas, nemoku iki pagrindinio lapo prieiti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 01 16, 13:34)
labai fainas
sitie kilimai irgi labai fainai ziurisi bent man  ax.gif

Mes turim lygiai tokios pačios faktūros kiliminę dangą. Labai ir mums patiko, tai ir susigundėm, nors brangoka. Šiaip pati faina, šilta gražiai atrodytų, jei neapsiveltų šitaip doh.gif . Ta danga vilnonė, tai patikėkit manim apsivelia kaip megztiniai tokiais burbuliukais, tai dar nuo megztinio nurinkti mažesnis plotas, o čia visas kambarys. Ir kas liūdniausia, kad su paprastu siurbliu nenusirenka tie burbuliukai schmoll.gif . O jei ir aprenki kiek kantrybę sukaupus tai pora dienų ir vėl tas pats doh.gif . Gal kilimai kitaip, aišku ir sudėtis daug ka lemia, bet galvoju jei ji ilgesnio kokio plauko būtų, tai tada taip gal neapsiveltų, o ant tokios faktūros labai pas mus matosi deja. verysad.gif
Atsakyti
Čia Mirksniukui įmetu interjerų su raudonais elementas rolleyes.gif
uh, kokios raudonos užuolaidos bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 16, 13:45)
Nu, Neryte, vėl mano mintis perskaitei  bigsmile.gif man šits irgi mielas.. Tokios faktūros prieškambary turiu (SBA balduose pirkau)  ax.gif

O čia realus interjeras (neleidžia pačios fotkės įkelt) čia
Kur man tas staliukas matytas  biggrin.gif

Oregano, o kada tau meistras tą staliuką padarys?
Man vakar viena draugė sako: Mačiau tokį staliuką, nu jau tooookį.. Tik išmatavimai kamabriui nelabai tinka, kiek per ilgas. Jeigu būtų dydis geras, tai net pinigų tiek nepagailėčiau. Aš jai sakau: tai koks jau tas staliukas? Ir parodo ji man nuotrauką to transformerio. O aš tada išdidžiai sakau: aš tai žinau, kad jį galima ir per pusę pigiau pasidaryti. cool.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(oregano @ 2008 01 16, 14:48)
Čia Mirksniukui įmetu interjerų su raudonais elementas  rolleyes.gif
uh, kokios raudonos užuolaidos  bigsmile.gif
user posted image

ojėėėėėė... jau man tas valgomasis su raudonom užuolaidom kooooks wub.gif wub.gif
ačiū, Oregano aciuks.gif

beje, kilimas tai baltas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 16 sausio 2008 - 15:01
QUOTE(PUka @ 2008 01 16, 14:23)
oregano , papasakok apie tuos kilimukus kur nuorodas imetei, is ten galima uzsisakyti?? kas ten per puslapiukas, nemoku iki pagrindinio lapo prieiti  ax.gif

Ten labai nesudėtinga užsisakyt. Pasirenki kokią nori prekę, šiuo atveju kilimuką, spragteli ant jo. Tuomet atsiranda jo fotkė su aprašymu (ją galima dar pasididint), apačioj rasi ''lentelę'', kurioj pasirenki skiltį pagal savo pageidavimą ir prekę ''įsidedi i krepšelį''. Tuomet berods atsiranda puslapis, kuriame reikia parašyt savo adresa, telefona, e-mail'ą. Po to, kiek pamenu, dar reikia nueit į savo pirkinių krepšelį, kuriame jau yra tavo išsirinkta prekė ir patvirtinti pirkinį (pirkinių krepšelis randasi kairėj, viršuj), arba ''išimt'' ją iš ''krepšelio'', jeigu suklydot. Bet, jei jau patvirtinat ir užsakymas išsiųstas, tai nebeatšauksi, nebet skambint į HH atstovybę g.gif Galima užsisakyt tiesiai į namus, bet brangiau. Arba paštu, tuomet ateis pranešimas. Prieš tai jau paprastai būna atėjusi sąskaita iš HH, kurioje jau įskaičiuotos pašto išlaidos. Apmokėsite ją tik gavę ir apžiūrėję prekę, nes jei netinka, ar ne ta, tai galima grąžint. Pašte prekę galit atsiimt tik pati ir dokumentų nepamirškit. Seno tipo vair. teisės netinka biggrin.gif Atsiunčia vienos/dviejų sav. bėgyje. Yra SM internetinių parduotuvių forume tema apie HobbyHall sukurta.
Papildyta:
QUOTE(Rudeninuke @ 2008 01 16, 14:35)
Mes turim lygiai tokios pačios faktūros kiliminę dangą. Labai ir mums patiko, tai ir susigundėm, nors brangoka. Šiaip pati faina, šilta gražiai atrodytų, jei neapsiveltų šitaip  doh.gif  . Ta danga vilnonė, tai patikėkit manim apsivelia kaip  megztiniai tokiais burbuliukais, tai dar nuo megztinio nurinkti mažesnis plotas, o čia visas kambarys. Ir kas liūdniausia, kad su paprastu siurbliu nenusirenka tie burbuliukai  schmoll.gif . O jei ir aprenki kiek kantrybę sukaupus tai pora dienų ir vėl tas pats doh.gif . Gal kilimai kitaip, aišku ir sudėtis daug ka lemia, bet galvoju jei ji ilgesnio kokio plauko būtų, tai tada taip gal neapsiveltų, o ant tokios faktūros labai pas mus matosi deja.  verysad.gif

Mūsiškis kilimėlis ne medvilninis, o pintas iš kažkokių jūros žolių. Pynimo faktūra tik tokia pat. Nesivelia. Va toks, tik nesimato pynimas.
Papildyta:
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 01 16, 15:00)
Oregano, o kada tau meistras tą staliuką padarys?
Man vakar viena draugė sako: Mačiau tokį staliuką, nu jau tooookį.. Tik išmatavimai kamabriui nelabai tinka, kiek per ilgas. Jeigu būtų dydis geras, tai net pinigų tiek nepagailėčiau. Aš jai sakau: tai koks jau tas staliukas? Ir parodo ji man nuotrauką to transformerio. O aš tada išdidžiai sakau: aš tai žinau, kad jį galima ir per pusę pigiau pasidaryti. cool.gif  biggrin.gif
Papildyta:
ojėėėėėė... jau man tas valgomasis su raudonom užuolaidom kooooks wub.gif  wub.gif
ačiū, Oregano  aciuks.gif

beje, kilimas tai baltas biggrin.gif

Tai va laukiu, nesulaukiu biggrin.gif Šiaip jau jis padarytas, nudažytas, tik ratukus dar laukia kol atveš. Galima pažiūrėti kaip vyksta jo gamyba štai čia.
Kiek žinau, tai dar viena forumietė eilėj laukia šitą staliuką pasigamint biggrin.gif
O tavo draugė nesusigundė bigsmile.gif

Kažkaip ir maniau, kad baltą surizikuosit mirksiukas.gif Tikiuosi, nenusivilsi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 16 sausio 2008 - 17:16
QUOTE(oregano @ 2008 01 16, 16:57)
Tai va laukiu, nesulaukiu  biggrin.gif Šiaip jau jis padarytas, nudažytas, tik ratukus dar laukia kol atveš. Galima pažiūrėti kaip vyksta jo gamyba štai čia.
Kiek žinau, tai dar viena forumietė eilėj laukia šitą staliuką pasigamint  biggrin.gif
O tavo draugė nesusigundė  bigsmile.gif

Kažkaip ir maniau, kad baltą surizikuosit  mirksiukas.gif Tikiuosi, nenusivilsi  rolleyes.gif

aš apie kilimą kur toj valgomojo foto - ten jis baltas rolleyes.gif nors ir pas mus gal bus baltas, ką gali žinoti wink.gif

o draugė tai dabar laukia tavo atsiliepimų apie stebuklingąjį staliuką biggrin.gif o tada jau gal ir darys.
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 01 16, 17:52)
aš apie kilimą kur toj valgomojo foto - ten jis baltas rolleyes.gif nors ir pas mus gal bus baltas, ką gali žinoti wink.gif

o draugė tai dabar laukia tavo atsiliepimų apie stebuklingąjį staliuką  biggrin.gif o tada jau gal ir darys.

Ai doh.gif tu apie tą kilimą iš fotkės biggrin.gif Buvau dar kažkada nete radus interjerą su raudonu kilimu, bet šiandien niekaip nepavyko rast. Rasiu - įmesiu, fainas labai rolleyes.gif
Čia daug kas atsiliepimų apie tą staliuką laukia biggrin.gif Na aš ir pati netveriu smalsumu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 16, 18:30)
Ai  doh.gif tu apie tą kilimą iš fotkės  biggrin.gif Buvau dar kažkada nete radus interjerą su raudonu kilimu, bet šiandien niekaip nepavyko rast. Rasiu - įmesiu, fainas labai  rolleyes.gif
Čia daug kas atsiliepimų apie tą staliuką laukia  biggrin.gif Na aš ir pati netveriu smalsumu  tongue.gif

kaip anglai sako: smalsumas pražude katę. - bus ir mums taip hihihi.gif

o kilimą, jei rasi, įmesk, aš jau ėmiausi plano "kaip įkalbėti vyrą, kad raudona gali būt gražiau nei balta" mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 16 sausio 2008 - 21:29
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 01 16, 21:29)
kaip anglai sako: smalsumas pražude katę.  - bus ir mums taip hihihi.gif

o kilimą, jei rasi, įmesk, aš jau ėmiausi plano "kaip įkalbėti vyrą, kad raudona gali būt gražiau nei balta" mastau.gif  hihihi.gif

Sakai, kad pilka spalva negraži..
user posted image
na visai net nieko rolleyes.gif Ir pilka labai dera su ruda, rusva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 16, 22:47)
Sakai, kad pilka spalva negraži..
user posted image
na visai net nieko  rolleyes.gif Ir pilka labai dera su ruda, rusva  ax.gif

man pas kitus pažiūrėti nieko, netgi visai gražu wink.gif nu bet pas save tai pilkos neeee schmoll.gif man šiltų spalvų reikia rolleyes.gif
Atsakyti