QUOTE(PUka @ 2008 01 16, 14:23)
oregano , papasakok apie tuos kilimukus kur nuorodas imetei, is ten galima uzsisakyti?? kas ten per puslapiukas, nemoku iki pagrindinio lapo prieiti
Ten labai nesudėtinga užsisakyt. Pasirenki kokią nori prekę, šiuo atveju kilimuką, spragteli ant jo. Tuomet atsiranda jo fotkė su aprašymu (ją galima dar pasididint), apačioj rasi ''lentelę'', kurioj pasirenki skiltį pagal savo pageidavimą ir prekę ''įsidedi i krepšelį''. Tuomet berods atsiranda puslapis, kuriame reikia parašyt savo adresa, telefona, e-mail'ą. Po to, kiek pamenu, dar reikia nueit į savo pirkinių krepšelį, kuriame jau yra tavo išsirinkta prekė ir patvirtinti pirkinį (pirkinių krepšelis randasi kairėj, viršuj), arba ''išimt'' ją iš ''krepšelio'', jeigu suklydot. Bet, jei jau patvirtinat ir užsakymas išsiųstas, tai nebeatšauksi, nebet skambint į HH atstovybę
Galima užsisakyt tiesiai į namus, bet brangiau. Arba paštu, tuomet ateis pranešimas. Prieš tai jau paprastai būna atėjusi sąskaita iš HH, kurioje jau įskaičiuotos pašto išlaidos. Apmokėsite ją tik gavę ir apžiūrėję prekę, nes jei netinka, ar ne ta, tai galima grąžint. Pašte prekę galit atsiimt tik pati ir dokumentų nepamirškit. Seno tipo vair. teisės netinka
Atsiunčia vienos/dviejų sav. bėgyje. Yra SM internetinių parduotuvių forume tema apie HobbyHall sukurta.
Papildyta:
QUOTE(Rudeninuke @ 2008 01 16, 14:35)
Mes turim lygiai tokios pačios faktūros kiliminę dangą. Labai ir mums patiko, tai ir susigundėm, nors brangoka. Šiaip pati faina, šilta gražiai atrodytų, jei neapsiveltų šitaip
. Ta danga vilnonė, tai patikėkit manim apsivelia kaip megztiniai tokiais burbuliukais, tai dar nuo megztinio nurinkti mažesnis plotas, o čia visas kambarys. Ir kas liūdniausia, kad su paprastu siurbliu nenusirenka tie burbuliukai
. O jei ir aprenki kiek kantrybę sukaupus tai pora dienų ir vėl tas pats
. Gal kilimai kitaip, aišku ir sudėtis daug ka lemia, bet galvoju jei ji ilgesnio kokio plauko būtų, tai tada taip gal neapsiveltų, o ant tokios faktūros labai pas mus matosi deja.
Mūsiškis kilimėlis ne medvilninis, o pintas iš kažkokių jūros žolių. Pynimo faktūra tik tokia pat. Nesivelia.
Va toks, tik nesimato pynimas.
Papildyta:
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 01 16, 15:00)
Oregano, o kada tau meistras tą staliuką padarys?
Man vakar viena draugė sako: Mačiau tokį staliuką, nu jau tooookį.. Tik išmatavimai kamabriui nelabai tinka, kiek per ilgas. Jeigu būtų dydis geras, tai net pinigų tiek nepagailėčiau. Aš jai sakau: tai koks jau tas staliukas? Ir parodo ji man nuotrauką to transformerio. O aš tada išdidžiai sakau: aš tai žinau, kad jį galima ir per pusę pigiau pasidaryti.
Papildyta:
ojėėėėėė... jau man tas valgomasis su raudonom užuolaidom kooooks
ačiū, Oregano
beje, kilimas tai baltas
Tai va laukiu, nesulaukiu
Šiaip jau jis padarytas, nudažytas, tik ratukus dar laukia kol atveš. Galima pažiūrėti kaip vyksta jo gamyba
štai čia.
Kiek žinau, tai dar viena forumietė eilėj laukia šitą staliuką pasigamint
O tavo draugė nesusigundė
Kažkaip ir maniau, kad baltą surizikuosit
Tikiuosi, nenusivilsi