QUOTE(oregano @ 2008 01 15, 23:00)
Fainas kambarys ir labai fainas vaikis tavo
Dabar dėl kilimuko...
Rudas pradingtų grindyse, nes jos pakankamai tamsios ( ar keisit gal?) ir būtų nebeįdomu, nes dominuoja rusvos spalvos..
nors.. nesubjaurotų vaizdo tikrai
Jei paliktumėt baltas sienas labai tiktų baltas kilimas, kontrastas tamsioms grindims ir sąskambis su sienomis (bet sienas perdažysit, o kokia spalva?).. Raudonas gal pjautūsi su užuolaidom visgi, jos gal turėtų būt neutralesnės
Bet mes dar turim žalią
..
.. Jis irgi labai fainas, kaip ir raudonas
Gal visgi keisk užuolaidas, prie kurių tiktų daugiau variantų
Pilkas.. Įtariu, koks protingas dizaineris jį irgi pasiūlytų, kaip atsvarą, kontrastą dominuojančioms šiltoms spalvoms..
Manau, kad patarėja iš manęs tokia, kad dar labiau tave supainiojau
O kokios sienos bus?
Tiesa, tas rudas natūroj atrodo tamsiau, nei ant fotkės. Jei pas tave laptopas, tai ekraną pastumk atgal ir pamatysi tamsesnį atspalvį, va toks jis ir yra (bent jau man taip ''rodo''
)
žinok, sienos pas mus ne baltos. jos tokios žalsvai pilkos. nu sunku paaiškinti, kokia spalva.. mano vyras tvirtina, kad ji yra "į žalsvumą", nu bet pagal mane, ji yra pilkšva su kažkokiu gal žalsvos atspalviu
nu labai aš čia aiškiai paaiškinau
bet kokiu atveju, šita spalva mane nervuoja: kad ir kokia ji neutrali bebūtų, man ji vis tiek pilka atrodo. o pilkos aš laaabai nemėgstu
taip kad pilkas kilimas iš karto atkrenta.
dėl būsimų sienų spalvos.. jei kas man leistų, aš visus namus šilta ryškia geltona išpaišyčiau.
bet svetainėj ji netiks, nes tokiu atveju baldai ir grindys visai su sienom susilietų. tai greičiausiai rinksiuos kokią švelnią švelnią vos gelsvą ar gal tiksliau gelsvai baltą. kaip viena pažįstama dizainerė pasakė - "jazminaičių spalva". tik bijau, kad nesigautų kaip vienai bendradarbei: išsirinko ji irgi kažkokį vos gelsvą atspalvį, meistrai nudažė, o kai ji grįžo po darbo namo, liepė jai meistras pasakyti, kuri siena dažyta, o kurios tik nutinkuotos, vat ir nerado ji tos dažytos... nes spalva nuo tik tinkuotų nesiskyrė.
mano vyras baisiai nori balto to kilimo. man baltas baisoka dėl jo valymo, nes ir vaikas, ir mes ten dažnai valgom, ir prisitrupina, ir prisilaisto kartais. tai jeigu kas mėnesį paskui tą baltą kilimą reikės nešt plauti, tai nea
nors balta man gražu. ir raudona gražu. tai bus greičiausiai arba baltas, arba raudonas. kai išdažysim sienas ir komoda su stalu kai pagamins, tada žiūrėsim, kuris gražiau atrodytų.
ačiū, Oregano, už mintis
apie raudonas bambukines servetėles buvau galvojus, o vat apie raudoną kilimą - ne. o dabar bus vienas iš variantų.