Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

QUOTE(Cobrytė @ 2008 03 07, 11:24)
Pas mus tokių nerandu, arba kainos kosminės. Šiaip aš ne iš tų, kuriems baldai pabosta, bet mokėti nuo 15000 už sofkutę ir tikėtis, kad man jos visam gyvenimui užteks, tai irgi ne man.

Man šie baldai labai panašūs į Erelitos sofas. Paziurek, gal kas patiks http://www.erelita.l.../katalogas.html
O dėl odos su gobelenu, tai man regis bet kuris gamintojas gali taip pagaminti, svarbu modeli patinkanti išsirinkti.
Aš irgi baldus prikau sąlyginai pigius, lietuviškus iš www.mlyra.lt/ Kombinavau iš skirtingų audinių, padarė kaip norejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2008 03 07, 12:10)
Labai praktiška  drinks_cheers.gif Patys turime Juodojo alksnio  thumbup.gif Kol kas džiaugiuosi. Va tokie mūsų  ax.gif

nu super, dabar pati tokiu uzsimaniau, tik kitokios spalvos smile.gif labai graziai ziurisi
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 03 07, 14:44)
Kad mes kiek ziurejom, tai jie man panasaus dydzio pasirode, jei kalbet apie kampa.  g.gif Skirtumas tarp ju, kad Magres 11 atlosai nugarai yra pagalves, kurios neprisisega niekaip. Tai man cia toks minusas pasirode.  g.gif Norejau, kad neslidinetu, kad butu pritvirtinta . Bet del tu pagalviu, MAgre 11 man pasirode minkstesne ir aptogesne. Atsisedi- ir taip geeera. O ta 8- tai kazkokia kieta  blush2.gif

Nu jo, dabar kai pasakei, paziurejau matmenis, tikrai panasus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lota @ 2008 03 07, 15:59)
Man šie baldai labai panašūs į Erelitos sofas. Paziurek, gal kas patiks http://www.erelita.l.../katalogas.html
O dėl odos su gobelenu, tai man regis bet kuris gamintojas gali taip pagaminti, svarbu modeli patinkanti išsirinkti.
Aš irgi baldus prikau sąlyginai pigius, lietuviškus iš www.mlyra.lt/ Kombinavau iš skirtingų audinių, padarė kaip norejau  smile.gif

Ačiū, nulėksiu pažiūrėti. Nors paveiksliukuose atrodo ne itin tvarkingai padaryti, ir dar tos pagalvės teikia pažiūrėti ar patogios, ne manau, kai daug mažų pagalvių, kaip čia, tai jos ne itin patogu turėtų būti.
user posted image
Tos pagalvės kartais tokios kietos, nesmagu net remtis į jas būna, man norisi va tokių tinginukų sofos labiau.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(lota @ 2008 03 07, 15:59)
Aš irgi baldus prikau sąlyginai pigius, lietuviškus iš www.mlyra.lt/ Kombinavau iš skirtingų audinių, padarė kaip norejau  smile.gif

Kokios kainos "Lyros" baldų?
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 03 07, 14:45)

Kokios kainos "Lyros" baldų?

Tikrai nedideles. Man regis, kad musu baldai 2+3 apie 2500 kainavo. Siaip ten ir akciju visokiu buna, va dabar neseniai buvau, tai ten išpardavimas kažkoks, kai kurie baldai net itartinai pigus pasirode smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobrytė @ 2008 03 07, 14:45)
Ačiū, nulėksiu pažiūrėti. Nors paveiksliukuose atrodo ne itin tvarkingai padaryti

O kas tau pasirode netvarkingai padaryta? As siaip jau nieko nesuprantu apie baldus, bet kas su jais ne taip? Net smalsu pasidare.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lota: 07 kovo 2008 - 15:25
kainos aisku bus neikandamos eiliniams. bet galima siaip pasiganyti medzio dirbiniai
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 03 07, 16:36)
kainos aisku bus neikandamos eiliniams. bet galima siaip pasiganyti

Man atrodo, as butent sito zmogaus darbus maciau pries kelis metus baldu patrodoj, tai jau tada kainos kosmines buvo, ir eile 3 metam i prieki biggrin.gif Bet darbai tai nerealus wub.gif wub.gif Bijau net ziuret, nes noresiu visko, o negalesiu to tureti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lota @ 2008 03 07, 16:24)
Tikrai nedideles. Man regis, kad musu baldai 2+3 apie 2500 kainavo. Siaip ten ir akciju visokiu buna, va dabar neseniai buvau, tai ten išpardavimas kažkoks, kai kurie baldai net itartinai pigus pasirode  smile.gif
Papildyta:

O kas tau pasirode netvarkingai padaryta? As siaip jau nieko nesuprantu apie baldus, bet kas su jais ne taip? Net smalsu pasidare..  g.gif

Siulyciau pasidometi www.sauturas.lt. Apie kokybe tikrai daug galeciau papasakot, retai kas is lietuviu taip gamina saziningai. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, prikaupiaus čia krūvą iliustracijų, kiap gali atrodyti TV siena. Gal kam pravers kuriant savo svetainę:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pele: 07 kovo 2008 - 22:40
QUOTE(pele @ 2008 03 07, 22:41)
Sveikos, prikaupiaus čia krūvą iliustracijų, kiap gali atrodyti TV siena. Gal kam pravers

Kaip gražu wub.gif
Atsakyti
labai pele grazu labai, tikrai pasiimsiu ideju savo svetainiai.
Atsakyti
QUOTE(pele @ 2008 03 07, 22:41)

user posted image

Šitas koks wub.gif
Atsakyti