Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

QUOTE(norma @ 2008 03 07, 11:01)
Jei nori, kad baldai butu kombinuoti - oda + gobelenas, tai tokius gamina Juodasis alksnis. Jei ne suo namuose, as ir tokiu noreciau  blush2.gif  Bet dabar tik odinius rinkomes.
O parduotuvej maciau keli pavyzdukai stovejo, svetaines baldai - oda + gobelenas, net seile nutyso  blush2.gif

Pas mane 2 sunis ir todel nenoriu visiskai odiniu, nes baisiai apdraskyti buna, bent jau as tokius maciau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 03 07, 13:36)
Pas mane 2 sunis ir todel nenoriu visiskai odiniu, nes baisiai apdraskyti buna, bent jau as tokius maciau.  unsure.gif

Pati turiu suniuka ir odinis kampas namuose, bet dar nebuvo jokiu bedu unsure.gif Is gobeleno yra ispases siulus, o odinis kaip stovejo taip stovi lyg naujas. mirksiukas.gif Suniui nagus nepamirstu apkarpyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2008 03 07, 11:01)
Jei nori, kad baldai butu kombinuoti - oda + gobelenas, tai tokius gamina Juodasis alksnis. Jei ne suo namuose, as ir tokiu noreciau  blush2.gif  Bet dabar tik odinius rinkomes.
O parduotuvej maciau keli pavyzdukai stovejo, svetaines baldai - oda + gobelenas, net seile nutyso  blush2.gif

Labai praktiška drinks_cheers.gif Patys turime Juodojo alksnio thumbup.gif Kol kas džiaugiuosi. Va tokie mūsų ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2008 03 07, 15:10)
Labai praktiška  drinks_cheers.gif Patys turime Juodojo alksnio  thumbup.gif Kol kas džiaugiuosi. Va tokie mūsų  ax.gif

LAbai jauku pas jus , norisi vakaroti su draugais ir vyneliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 07, 10:13)
Dar kombinuotus Magre gamina. As ruosiuosi is ju pirkt rolleyes.gif

O koki MAgres modeli nusiziurejot? Mes labai ilgai Magre 8 svaigom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 03 07, 14:21)
LAbai jauku pas jus , norisi vakaroti su draugais ir vyneliu ax.gif

blush2.gif Ačiū. Aha, vynelis, ypač raudonas biggrin.gif
Atsakyti
O mums šitie Magrės patiko
user posted image
Jau kaip smagu sėdėti wub.gif gaila, kad mums netiks dėl tų medinių dalių verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobrytė: 07 kovo 2008 - 13:39
QUOTE(Macarena @ 2008 03 07, 14:35)
O koki MAgres modeli nusiziurejot? Mes labai ilgai Magre 8 svaigom  ax.gif

As del Magres 11 svaigstu (pamaciau gyvai pirmiau, o paskui suzinojau kas gamina, nors ju tinklapy tai nekaip atrodo schmoll.gif ) Magre 8 irgi patiko, tik man per didelis siek tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 03 07, 13:39)
user posted image
Jau kaip smagu sėdėti wub.gif  gaila, kad mums netiks dėl tų medinių dalių verysad.gif

Vat del tu mediniu galu ir mes atmetem sita komplekta. g.gif Noes viskas priklauso nuo bendro stiliaus. Jei renkies toki kaimiska, folk interjera, turetu labai liuksiskai atrodyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 03 07, 14:39)
user posted image
Jau kaip smagu sėdėti wub.gif  gaila, kad mums netiks dėl tų medinių dalių verysad.gif

wub.gif Aha, taip ir norisi atsisėsti thumbup.gif
QUOTE(Macarena @ 2008 03 07, 14:41)
Vat del tu mediniu galu ir mes atmetem sita komplekta.  g.gif  Noes viskas priklauso nuo bendro stiliaus. Jei renkies toki kaimiska, folk interjera, turetu labai liuksiskai atrodyti  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 07, 13:40)
As del Magres 11 svaigstu (pamaciau gyvai pirmiau, o paskui suzinojau kas gamina, nors ju tinklapy tai nekaip atrodo schmoll.gif ) Magre 8 irgi patiko, tik man per didelis siek tiek  ax.gif

Kad mes kiek ziurejom, tai jie man panasaus dydzio pasirode, jei kalbet apie kampa. g.gif Skirtumas tarp ju, kad Magres 11 atlosai nugarai yra pagalves, kurios neprisisega niekaip. Tai man cia toks minusas pasirode. g.gif Norejau, kad neslidinetu, kad butu pritvirtinta . Bet del tu pagalviu, MAgre 11 man pasirode minkstesne ir aptogesne. Atsisedi- ir taip geeera. O ta 8- tai kazkokia kieta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 03 07, 13:36)
Pas mane 2 sunis ir todel nenoriu visiskai odiniu, nes baisiai apdraskyti buna, bent jau as tokius maciau.  unsure.gif

Pamatytum, kaip atrodo musu dabartiniai gobeleniai doh.gif Bet jis jau didelis, protingesnis .... isdraske, kai maziukas buvo. O odinius tik del plauku uzsisakem ...Kad lengviau nusisiurbtu ar nusivalytu. Nes is gobeleniniu tai neimanoma visiskai issiurbti .... turi butinai persirengti, kad visi drabuziai plaukuoti nebutu, jau nesnekant, kad dar ir sveciai ateina - geda buna pasodint .....
Atsakyti