Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

svetaine 1

svetaine 2

svetaine 3
Atsakyti
Niekur nerandu temeles apie barus svetaineje.. verysad.gif O gal jos ir nera.. unsure.gif
Noriu padaryti bara (tik ne kiaura kaip virtuvese daro) su smiltainio ar kokiu dekor plytu apdaila is isorines puses, o is vidines spinteles , kad butu taurems ir t.t. Stiklines lentynas darysiu ant baro sienos, bet niekur nerandu kazko panasaus paziureti kaip tai gali atrodyti... gal turit kokiu foto baru? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pariso @ 2008 03 04, 10:41)
Nezinau ar tau tiks, bet maciau Kaune , OLLO baldai isparduoda ratano kolekcija. www.ollo.lt

QUOTE(oregano @ 2008 03 04, 13:42)
Cia dar gali pasidairyt. Sitie dar prekiauja.. Sekmes, gal rasi ka tinkamo  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Cobrytė @ 2008 03 04, 14:14)
Bet ar padogu nuo tokios atsistoti ir atsisėsti? O svečiams ar patogu? O jei dar vyresnis žmogus g.gif

Man ir jie tokie jaunuoliui voliotis tinkami blush2.gif Į svetainę tokių nesirinkčiau schmoll.gif o vat dukrai į kambarį tokią sofkutę drinks_cheers.gif

Iškojau sekcijai baldininkų ir šitų darbai man užkliuvo g.gif Gal kuri turėjot reikalų su jais blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Jolė @ 2008 03 06, 09:24)
ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Man ir jie tokie jaunuoliui voliotis tinkami  blush2.gif Į svetainę tokių nesirinkčiau  schmoll.gif o vat dukrai į kambarį tokią sofkutę  drinks_cheers.gif

Iškojau sekcijai baldininkų ir šitų darbai man užkliuvo  g.gif Gal kuri turėjot reikalų su jais  blush2.gif

Sveiki. Ieikit i www.brw.pl( ar com. pl) ir suprasit kokie jie gamintojai smile.gif Net nuotraukos tos pacios...
Atsakyti
Kaip rasti kas prekiauja tokias baldais?
http://www_meble_pl/.../meble3812.html
Randu tik fabriko duomenis. verysad.gif Šį kartą nepavyksta nieko atknisti verysad.gif
Lietuvoje jų gal ir nėra, bet kaip rasti kur Lenkijoje yra?
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 03 06, 18:42)
Kaip rasti kas prekiauja tokias baldais?
http://www_meble_pl/.../meble3812.html
Randu tik fabriko duomenis. verysad.gif Šį kartą nepavyksta nieko atknisti verysad.gif
Lietuvoje jų gal ir nėra, bet kaip rasti kur Lenkijoje yra?

KOKS GROZIS!!!!!! bigsmile.gif
user posted image

Tuoj reiki ajiem parasyti ir paklausti, juk i galva niekas neduos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 03 06, 19:41)
KOKS GROZIS!!!!!! bigsmile.gif
user posted image

Tuoj reiki ajiem parasyti ir paklausti, juk i galva niekas neduos  mirksiukas.gif

Bet tos rauksles ant porankio (net reklaminej nuotraukoj patingejo retusuot...) daug ka pasako apie gamintoja: padariau, ismeciau i rinka produkta ir ...kaip seksis...Gal atsargiai su jais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pariso @ 2008 03 07, 10:11)
Bet tos rauksles ant porankio (net reklaminej nuotraukoj patingejo retusuot...) daug ka pasako apie gamintoja: padariau, ismeciau i rinka produkta ir ...kaip seksis...Gal atsargiai su jais smile.gif

Istikruju nelabai yra pas mus tokio stiliaus balbu arba baisiai nepatogus modernus arba visiskai odiniai. As nenoriu sedeti ant odos, man nejauku verysad.gif . O cia super nori pakeiti gobelena o porankiai svarus visuomet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 03 05, 15:24)

nieko nerodo
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 03 07, 10:15)
Istikruju nelabai yra pas mus tokio stiliaus balbu arba baisiai nepatogus modernus arba visiskai odiniai. As nenoriu sedeti ant odos, man nejauku  verysad.gif . O cia super nori pakeiti gobelena o porankiai svarus visuomet  thumbup.gif

Jei nori, kad baldai butu kombinuoti - oda + gobelenas, tai tokius gamina Juodasis alksnis. Jei ne suo namuose, as ir tokiu noreciau blush2.gif Bet dabar tik odinius rinkomes.
O parduotuvej maciau keli pavyzdukai stovejo, svetaines baldai - oda + gobelenas, net seile nutyso blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2008 03 07, 11:01)
Jei nori, kad baldai butu kombinuoti - oda + gobelenas, tai tokius gamina Juodasis alksnis. Jei ne suo namuose, as ir tokiu noreciau  blush2.gif  Bet dabar tik odinius rinkomes.
O parduotuvej maciau keli pavyzdukai stovejo, svetaines baldai - oda + gobelenas, net seile nutyso  blush2.gif

Dar kombinuotus Magre gamina. As ruosiuosi is ju pirkt rolleyes.gif
Atsakyti
O man šita
user posted image
Ir šita
user posted image
Pas mus tokių nerandu, arba kainos kosminės. Šiaip aš ne iš tų, kuriems baldai pabosta, bet mokėti nuo 15000 už sofkutę ir tikėtis, kad man jos visam gyvenimui užteks, tai irgi ne man.
Atsakyti