Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

QUOTE(Guod@ @ 2008 03 05, 10:42)
Merginos, gal turit patarimų kokia spalva dažyti svetainės sieną, jei vyraujanti spalva ten bus raudona, kažkiek geltona.... galbūt tikrų persikinė, gelsva? 4u.gif

o nebus persaldu? Nebent rytietiškais motyvais jau tada g.gif prie daug raudonos, gelsvos rinkčiausi šaltą sieną.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2008 03 05, 11:59)
o nebus persaldu? Nebent rytietiškais motyvais jau tada g.gif prie daug raudonos, gelsvos rinkčiausi šaltą sieną.

Aš net nežinau, iš tikro nelabai noriu šaltų sienų, noriu spalvų, šilumos... o juk dominuojanti bus tik raudona sofa g.gif beje, raganele, pas Jus beprotiškai gražu, net ir tos šaltos sienos(sneku apie svetainę kuria mačiau) bet ten tiek daug erdvės, tiek šviesos, tai jei turėčiau tokius namukus irgi rinkčiausi tokias spalvytes manau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Guod@ @ 2008 03 05, 10:42)
Merginos, gal turit patarimų kokia spalva dažyti svetainės sieną, jei vyraujanti spalva ten bus raudona, kažkiek geltona.... galbūt tikrų persikinė, gelsva? 4u.gif

persikinė nebemadinga, per daug saldu, gal pabandyk baltą su kokiu atspalviu 4u.gif o vieną padaryk porą tonų ryškesnę, + daug reikšmes turi į kokią pusę langai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Guod@ @ 2008 03 05, 11:46)
Aš net nežinau, iš tikro nelabai noriu šaltų sienų, noriu spalvų, šilumos... o juk dominuojanti bus tik raudona sofa g.gif  beje, raganele, pas Jus beprotiškai gražu, net ir tos šaltos sienos(sneku apie svetainę kuria mačiau) bet ten tiek daug erdvės, tiek šviesos, tai jei turėčiau tokius namukus irgi rinkčiausi tokias spalvytes manau... ax.gif

Na, pas mus sienos jaučiu užima mažą plotą lotuliukas.gif vyras pastoviai bamba, kad nėra didelio lygaus fono nuotraukoms daryt. Baltas sienas pas mus sušvelnina daugybė medžio elementų, o jei tokių nėr, tada balta neeeee... Aš jau gailiuosi dėl 2 aukšto balto holo ir drabužinės, nes visur kitur pas mus labai ryšku.
O jei samanines sienas daryt? Bet ne tamsias o tokias švelnias. Mūsų darbo kambarys žalias - tai labai prašosi raudonos sofutės tongue.gif Gal nutempt raudoną pufą prie tos sienos nufotkint g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2008 03 05, 13:05)
Na, pas mus sienos jaučiu užima mažą plotą lotuliukas.gif vyras pastoviai bamba, kad nėra didelio lygaus fono nuotraukoms daryt. Baltas sienas pas mus sušvelnina daugybė medžio elementų, o jei tokių nėr, tada balta neeeee... Aš jau gailiuosi dėl 2 aukšto balto holo ir drabužinės, nes visur kitur pas mus labai ryšku.
O jei samanines sienas daryt? Bet ne tamsias o tokias švelnias. Mūsų darbo kambarys žalias - tai labai prašosi raudonos sofutės tongue.gif  Gal nutempt raudoną pufą prie tos sienos nufotkint  g.gif  lotuliukas.gif

Visai norėčiau pamatyt, tik žiurėkit, nepersitempkit unsure.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(spyglis2 @ 2008 03 05, 12:48)
persikinė nebemadinga, per daug saldu, gal pabandyk baltą su kokiu atspalviu  4u.gif o vieną padaryk porą tonų ryškesnę, + daug reikšmes turi į kokią pusę langai mirksiukas.gif

Na gal tada gelsva... g.gif o langai mano įėjus į svetainę tiesiai priešais, du langai ir šone balkonas iki žemės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Guod@ @ 2008 03 05, 12:19)
Na gal tada gelsva... g.gif o langai mano įėjus į svetainę tiesiai priešais, du langai ir šone balkonas iki žemės g.gif

lotuliukas.gif aš apie puses kalbėjau, pietinė, vakarinė... lotuliukas.gif jei pietinė, galima šiek tiek ryškiau/tamsiau mirksiukas.gif dabar gražu/madinga, kai veina siena yra ryškesnė, kaip akcentas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivushkina @ 2008 02 06, 10:38)
O as ieskau grazaus istraukiamo stalo, kad kai susirinktu daug sveciu, butu juos kur susodint  ax.gif  Gal matete kur nors? 4u.gif

Kažkas čia prieš kelias dienas klausinėjo apie tokius "raukšlėtus" žemus svetainės baldus. Va čia yra kažkas panašaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neffertite_: 05 kovo 2008 - 14:25
QUOTE(Guod@ @ 2008 03 05, 12:46)
Aš net nežinau, iš tikro nelabai noriu šaltų sienų, noriu spalvų, šilumos... o juk dominuojanti bus tik raudona sofa g.gif  beje, raganele, pas Jus beprotiškai gražu, net ir tos šaltos sienos(sneku apie svetainę kuria mačiau) bet ten tiek daug erdvės, tiek šviesos, tai jei turėčiau tokius namukus irgi rinkčiausi tokias spalvytes manau... ax.gif

Ziuriu panasiai savo svetaine isivaizduojam drinks_cheers.gif Dar tik mintyse pas mane viskas, bet darysiu taip: svetaine 35 kv.m su labai dideliais langais yra. Sienas dazysiu tokia svelniai sampanine spalva, kai kur iterpdama (kur sieneles tarp langu) smiltainio tamsiai geltono, zidinys bus raudonas, sofa raudonos odos ir dar siena, kur kabinsiu TV raudona. Baldai t. rudi, bet ju labai minimaliai - tik TV toks ilgas staliukas ir komoda. Raudonos gaunasi isvis nedaug, nes tos raudonos sienos siauros. Tai tokia vizija... kas turit gera vaizduote galit pakritikuoti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2008 03 05, 14:10)
lotuliukas.gif aš apie puses kalbėjau, pietinė, vakarinė...  lotuliukas.gif jei pietinė, galima šiek tiek ryškiau/tamsiau mirksiukas.gif dabar gražu/madinga, kai veina siena yra ryškesnė, kaip akcentas  mirksiukas.gif

Aaaa...atsiprašau, ne taip supratau blush2.gif lotuliukas.gif pusė mūsų pietryčių smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nanda @ 2008 03 05, 15:33)
Ziuriu panasiai savo svetaine isivaizduojam  drinks_cheers.gif  Dar tik mintyse pas mane viskas, bet darysiu taip: svetaine 35 kv.m su labai dideliais langais yra. Sienas dazysiu tokia svelniai sampanine spalva, kai kur iterpdama (kur sieneles tarp langu) smiltainio tamsiai geltono, zidinys bus raudonas, sofa raudonos odos ir dar siena, kur kabinsiu TV raudona. Baldai t. rudi, bet ju labai minimaliai - tik TV toks ilgas staliukas ir komoda. Raudonos gaunasi isvis nedaug, nes tos raudonos sienos siauros. Tai tokia vizija... kas turit gera vaizduote galit pakritikuoti...  4u.gif

Manau vaizdas turėtų būti neblogas, nelabai įsivaizduoju tą šampaninę... g.gif smile.gif skamba skaniai thumbup.gif lotuliukas.gif pas jus gerai kai didelė erdvė, jei tokią turėčiau tai tikrai viska kitaip daryčiau doh.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fijora @ 2008 03 04, 13:16)
Na, kainos ten tikrai normalios. Sakyciau, mazos.

O realiai pamatyti tuos baldu kur nors įmanoma???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mininga: 05 kovo 2008 - 15:31
QUOTE(Guod@ @ 2008 03 05, 15:39)
Manau vaizdas turėtų būti neblogas, nelabai įsivaizduoju tą šampaninę... g.gif  smile.gif skamba skaniai thumbup.gif  lotuliukas.gif pas jus gerai kai didelė erdvė, jei tokią turėčiau tai tikrai viska kitaip daryčiau doh.gif  smile.gif  4u.gif

Skamba skaniai ir man lotuliukas.gif , bet skaniai ir saldziai neatrodo.. ji daugiau tokia neutrali.. ne balta, bet ir ne geltona.. gal sviesia kremine sumaisius su vos vos gelsva ir baltos idejus siek tiek ir gaunasi ta spalvyte. Nerandu pavyzdziu dabar po ranka... kazkur turejau g.gif zodziu, prie jos ir raudoni baldai ir gelsvos detales neblogai atrodo. 4u.gif O jei negaleciau raudonai sienu padazyti kai kuriu del tamsesnes erdves, tai turbut pasiziurineciau uzuolaidu su raudonom detalem... butu prie raudonos sofos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 03 05, 16:52)
Skamba skaniai ir man  lotuliukas.gif , bet skaniai ir saldziai neatrodo.. ji daugiau tokia neutrali.. ne balta, bet ir ne geltona.. gal sviesia kremine sumaisius su vos vos gelsva ir baltos idejus siek tiek ir gaunasi ta spalvyte. Nerandu pavyzdziu dabar po ranka... kazkur turejau  g.gif  zodziu, prie jos ir raudoni baldai ir gelsvos detales neblogai atrodo.  4u.gif  O jei negaleciau raudonai sienu padazyti kai kuriu del tamsesnes erdves, tai turbut pasiziurineciau uzuolaidu su raudonom detalem... butu prie raudonos sofos.  4u.gif

Na jau daugmaž įsivaizdoju, turbūt panaši spalva bus miegamąjame, aš ją vadinu dramblio kaulo, bet gal ji tokia truputi truputi į pilkumą, nors turi ir rudo atspalvio mirksiukas.gif 4u.gif dėkoju už pasiūlymus, tikiuosi susikurti sau mielą kampelį... wub.gif 4u.gif
Atsakyti