Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

Kilimukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fijora @ 2008 03 04, 14:16)
Na, kainos ten tikrai normalios. Sakyciau, mazos.

Itartinai mazos... As irgi pries pora metu labai norejau situ baldu, issiaikinau kad originalaus dizaino jais prekiauja Ligne Roset
http://www.ligne-ros...amp;action=edit ir ten ju kaina apie 8 tukst uz triviete sofa- noras pamazu praejo biggrin.gif , o dabar jau esu maciusi nemazai padielku, tai ju kokybe skiriasi nerealiai. Eliziejaus tinklalapyje jie atrodo lyg ir normaliai, bet kaina sukelia itarima. Ir kitu komplektu kaina neatitinka rinkos kainos... Galima itarti, kad tik paveiksleliai grazus
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2008 03 04, 13:55)
Itartinai mazos... As irgi pries pora metu labai norejau situ baldu, issiaikinau kad originalaus dizaino jais prekiauja Ligne Roset
http://www.ligne-ros...amp;action=edit ir ten ju kaina apie 8 tukst uz triviete sofa- noras pamazu praejo biggrin.gif , o dabar jau esu maciusi nemazai padielku, tai ju kokybe skiriasi nerealiai. Eliziejaus tinklalapyje jie atrodo lyg ir normaliai, bet kaina sukelia itarima. Ir kitu komplektu kaina neatitinka rinkos kainos... Galima itarti, kad tik paveiksleliai grazus

vot aš kažkaip ir galvojau, kad visas komplektas turėtų apie 10 kainuot... tai kai anam puslapy pamačiau gerokai pigiau net nustebau drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2008 03 04, 16:46)
vot aš kažkaip ir galvojau, kad visas komplektas turėtų apie 10 kainuot... tai kai anam puslapy pamačiau gerokai pigiau net nustebau  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Kai DAlios balduose mačiau, tai užsifiksavo kaina apie 7000, bet gal jau ir klystu. Tik pigu tai jau tikrai nebuvo.
Atsakyti
Nematau kainų ligne Roset, ar jų ir nėra?
Gal kas žino kiek tokia lova kainuoja pas juos? user posted image
Atsakyti
QUOTE(vidule @ 2008 03 04, 12:53)
Gal pameni kiek tas foteliukas kainavo?Man tai jis  thumbup.gif

Gamina SINTUVA (Siauliai)
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 03 04, 14:56)
Sveikos. Reikia patarimo.  biggrin.gif

Štai mūsų namuko pirmo aukšto planas:
user posted image

101 - Tambūras;
102 - WC;
103 - valgomasis;
104 - svetainė;
105 - virtuvėlė.

Svetainėje, kaip matote iš dešinės vitrininiai langai per visą sieną, ir prie valgomojo stalo vitrininis langas. O ten kur su tušinuku nupiešta - ten židinys. Kiekviena norime, kad mūsų namučiai būtų jaukū, bet tuo pačiu ir patogūs. Dar svetainėje turime ir laiptus į antrą aukšta. Su laiku sugalvosime kaip juos atskirti nuo svetainės, tarkim kokia stikline, išraižyta siena ar kažkas pan. Bet va nesugalvoju kaip sustatyti baldus, ar pirkti 3+2+1 ar kokį kampą. O kur tv kabinti? Nes židinys gaunasi sienos centre, visas vaizdas į jį, o jei šone kabės tv ant sienos kaip atrodys? Na, patarkite ką ir kaip jūs darytumėte?

bandau deliotis savo name baldu isdestyma, nors namas dar tik satybu eigoje, reikia numatyti kur TV, kur koks apsvietimas ir t.t. tv kabinsim ant vienos sienos, o zidinys ant kitos sienos, man kazkaip schmoll.gif kai salia, arba virs zidinio kabinams tv. Kaip supratau is planelio svetaineje vitrininia langai, koki sildymo buda renkates?
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2008 03 04, 12:10)
labas
gal matėt kur, kiek šitie baldai kainuoja ir kieno jie gamybos? man ta minkštoji dalis pati pati  wub.gif tik apie tokią ir svajoju ax.gif žinau, kad kaina turėtų būti nemaža, bet net neįsivaizduoju kiek  g.gif

Vilniaus Akropoly Renlenos balduose yra bent 3 spalvu. Maciau sestadieni, tai tikai nebus ispirkti. mirksiukas.gif Kainos nezinau, nes kazkur pabandziau atsisesti, ir nepasirode itin patogus baldai. Bet cia skonio reikalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2008 03 04, 12:10)
labas
gal matėt kur, kiek šitie baldai kainuoja ir kieno jie gamybos? man ta minkštoji dalis pati pati  wub.gif tik apie tokią ir svajoju ax.gif žinau, kad kaina turėtų būti nemaža, bet net neįsivaizduoju kiek  g.gif
...

Jie iš Ligne Roset (originalai),lietuviai panašius kopijuoja, bet jau kaip siaubingai doh.gif prancūziškos sofutės lengvos lengvos, žemos, jose netgi medienos viduj nėr, mes svaigom apie šiuos baldus dar prieš 3 metus rolleyes.gif Už panašaus dydžio komplektuką, kaip fotkėj - sofa+pufas mums paskaičiavo virš 14 000Lt, bet tada šiems baldams buvo 30% nuolaida (berods šio dizaino baldukų 30 jubiliejaus proga g.gif ). Na neįkandama mums buvo tiek tada, tiek dabar, bet visgi nieko gražesnio ir patogesnio nematėm - vyras ir dabar kėsinasi bent dvivietę sofutę į darbo kambarį sau nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti
[quote=raganele,2008 03 04, 19:54]
Jie iš Ligne Roset (originalai),lietuviai panašius kopijuoja, bet jau kaip siaubingai doh.gif prancūziškos sofutės lengvos lengvos, žemos, jose netgi medienos viduj nėr, mes svaigom apie šiuos baldus dar prieš 3 metus rolleyes.gif Už panašaus dydžio komplektuką, kaip fotkėj - sofa+pufas mums paskaičiavo virš 14 000Lt, bet tada šiems baldams buvo 30% nuolaida (berods šio dizaino baldukų 30 jubiliejaus proga g.gif ). Na neįkandama mums buvo tiek tada, tiek dabar, bet visgi nieko gražesnio ir patogesnio nematėm - vyras ir dabar kėsinasi bent dvivietę sofutę į darbo kambarį sau nusipirkt :

"Eliziejaus" intern.puslapyje pateikiami italisku baldu pavyzdziai. O Ligne Roset - pranc8zu gamintoju baldai.

Na, o del kainu, tai, zinoma, pirmiausia kyla klausimas, kodel taip pigiai. Aisku, kad tai ne orginalus dizaineriu darbai. Taciau Lietuvoje apstu gamintoju, kurie taip pat gamina kopijas. Bet juk ne visada kopija buna labai bloga...
Atsakyti
QUOTE(laura x @ 2008 03 04, 14:07)
man tai jie tokie kazkokie netvarkingi, "susirauksleje", griozdiski atrodo,kazkaip nuo ju visas kambarys rodos netvarkingas  ax.gif  taciau zinoma,del skonio nesigincijam  4u.gif

Turbūt mūsų skoniai sutampa mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal turit patarimų kokia spalva dažyti svetainės sieną, jei vyraujanti spalva ten bus raudona, kažkiek geltona.... galbūt tikrų persikinė, gelsva? 4u.gif
Atsakyti