Idomu butu suzinot kokios tu baldu kainos. Ar pigiau nusipirkti ar gaminti kazka panasaus.
QUOTE(Lau_rike @ 2008 01 13, 22:54)
Idomu butu suzinot kokios tu baldu kainos. Ar pigiau nusipirkti ar gaminti kazka panasaus.
galima įsivaizduoti, kad ne vienas tūkstantėlis
Labukas, mes kaip tik isirenginejam buta, bet niekaip nesugalvoju nei del virtuves, nei del svetaines. Labai laukciau patarimu. Tikrai zinau, kad sienu noriu sviesios spalvos(pieno, gelva, gal netgi balta, sviesi kakava), neapsisprendziu del parketo:sviesesnis ar tamsesnis(gal labiau linkciau i tamsesni), del baldu(geriau odinius ar medziaga). Reiks nuvaziavus i buta nufotkinti, kad realiai viskas butu. Labai norejau dizainerio patarimu, tik kad labai jau daug kainuoja sitas reikalas, o isirengti bele kaip irgi nesinori
Labas rytas, ikeliu savo busimos svetaines ,,baisuji"vaizda Na dabar jau sienos nuglaistytos, bet cia kad mazdaug erdve matytusi. (cia svetaine su virtuve 35kv).
cameja, man tas tavo ikeltas kakavinis variantas labai grazus bet pas mus mazoka erdves, na bet baldu tai panasios spalvos noriu
cameja, man tas tavo ikeltas kakavinis variantas labai grazus bet pas mus mazoka erdves, na bet baldu tai panasios spalvos noriu
kazkurios rodyti tapetai
aha, rimtai tie patys
Sveikutes,
uzsukau pasiguosti.Mums reikalingas didelis kampas 3m-3,70, zinoma prasidejo paieskos ir mes ji radom, bet jau kaip pasake kaina tai pagalvojau kad gal geriau ant zemes sedeti.
Gal kas matet tokiu dideliu kampu pirki, kad butu visiskai paprastas(ofisinio var.)ir zinoma kainyte padori.
uzsukau pasiguosti.Mums reikalingas didelis kampas 3m-3,70, zinoma prasidejo paieskos ir mes ji radom, bet jau kaip pasake kaina tai pagalvojau kad gal geriau ant zemes sedeti.
Gal kas matet tokiu dideliu kampu pirki, kad butu visiskai paprastas(ofisinio var.)ir zinoma kainyte padori.
QUOTE(Nerytė @ 2008 01 14, 09:53)
Va šitam burbuliniam interjere viskas superčiki Tas paveiksliukas - gera idėja Oranžinė siena ir kilimukai Grindys, baldeliai neiškrenta iš konteksto
QUOTE(saule** @ 2008 01 14, 01:36)
Labai norejau dizainerio patarimu, tik kad labai jau daug kainuoja sitas reikalas, o isirengti bele kaip irgi nesinori
O tu paskaičiuok, ar tikrai daug - tik apie 1% o gal ir mažiau nuo to, ką išleisi butui (pats butas+apdaila+baldai). Argi čia daug? Na, man anksčiau irgi atrodė, kad daug , bet dabar, kai pamačiau, kaip daug pinigų reikia įrengimui , nuomonė pasikeitė. Kitas dalykas - su dizaineriu irgi nėra lengva projektuoti, ne visada skoniai sutampa .
QUOTE(oregano @ 2008 01 14, 12:02)
Va šitam burbuliniam interjere viskas superčiki Tas paveiksliukas - gera idėja Oranžinė siena ir kilimukai Grindys, baldeliai neiškrenta iš konteksto
man irgi toj nuotraukoj viskas ciki suderinta