labas
gal matėt kur, kiek šitie baldai kainuoja ir kieno jie gamybos? man ta minkštoji dalis pati pati tik apie tokią ir svajoju žinau, kad kaina turėtų būti nemaža, bet net neįsivaizduoju kiek
QUOTE(spyglis2 @ 2008 03 04, 14:10)
labas
gal matėt kur, kiek šitie baldai kainuoja ir kieno jie gamybos? man ta minkštoji dalis pati pati tik apie tokią ir svajoju žinau, kad kaina turėtų būti nemaža, bet net neįsivaizduoju kiek
Bet ar padogu nuo tokios atsistoti ir atsisėsti? O svečiams ar patogu? O jei dar vyresnis žmogus
Sveikos. Reikia patarimo.
Štai mūsų namuko pirmo aukšto planas:
101 - Tambūras;
102 - WC;
103 - valgomasis;
104 - svetainė;
105 - virtuvėlė.
Svetainėje, kaip matote iš dešinės vitrininiai langai per visą sieną, ir prie valgomojo stalo vitrininis langas. O ten kur su tušinuku nupiešta - ten židinys. Kiekviena norime, kad mūsų namučiai būtų jaukū, bet tuo pačiu ir patogūs. Dar svetainėje turime ir laiptus į antrą aukšta. Su laiku sugalvosime kaip juos atskirti nuo svetainės, tarkim kokia stikline, išraižyta siena ar kažkas pan. Bet va nesugalvoju kaip sustatyti baldus, ar pirkti 3+2+1 ar kokį kampą. O kur tv kabinti? Nes židinys gaunasi sienos centre, visas vaizdas į jį, o jei šone kabės tv ant sienos kaip atrodys? Na, patarkite ką ir kaip jūs darytumėte?
Štai mūsų namuko pirmo aukšto planas:
101 - Tambūras;
102 - WC;
103 - valgomasis;
104 - svetainė;
105 - virtuvėlė.
Svetainėje, kaip matote iš dešinės vitrininiai langai per visą sieną, ir prie valgomojo stalo vitrininis langas. O ten kur su tušinuku nupiešta - ten židinys. Kiekviena norime, kad mūsų namučiai būtų jaukū, bet tuo pačiu ir patogūs. Dar svetainėje turime ir laiptus į antrą aukšta. Su laiku sugalvosime kaip juos atskirti nuo svetainės, tarkim kokia stikline, išraižyta siena ar kažkas pan. Bet va nesugalvoju kaip sustatyti baldus, ar pirkti 3+2+1 ar kokį kampą. O kur tv kabinti? Nes židinys gaunasi sienos centre, visas vaizdas į jį, o jei šone kabės tv ant sienos kaip atrodys? Na, patarkite ką ir kaip jūs darytumėte?
QUOTE(Cobrytė @ 2008 03 04, 12:14)
Bet ar padogu nuo tokios atsistoti ir atsisėsti? O svečiams ar patogu? O jei dar vyresnis žmogus
draugė pas klientus tokius matė, sakė kai atsisėdo, atsistot nebenorėjo planuoju savo svetainę dabar ir noriu tik šitų baldų
QUOTE(spyglis2 @ 2008 03 04, 12:10)
labas
bijau sumeluot bet ar tik ne sba balduose toks oranžinis buvo už akių užklivęs
QUOTE(spyglis2 @ 2008 03 04, 11:58)
draugė pas klientus tokius matė, sakė kai atsisėdo, atsistot nebenorėjo planuoju savo svetainę dabar ir noriu tik šitų baldų
man tai jie tokie kazkokie netvarkingi, "susirauksleje", griozdiski atrodo,kazkaip nuo ju visas kambarys rodos netvarkingas taciau zinoma,del skonio nesigincijam
o man per ta susiraukslejima jie tokie minkstuciai rodosi, pas mus kai vietos daug bus + kazkiek "pasisleps", tai noriu tik tokiu ir va, dabar galvoju kur tokius rast ir kiek pinigeliu jiems atidet
[quote=spyglis2,2008 03 04, 13:10]
labas
Tokie baldai yra internetines baldu parduotuves "Eliziejus" tinklapyje. Tik ten jie ryskiai zalios spalvos. Ten ir ju kaina parasyta.
labas
Tokie baldai yra internetines baldu parduotuves "Eliziejus" tinklapyje. Tik ten jie ryskiai zalios spalvos. Ten ir ju kaina parasyta.
einu ieskot tikiuosi nenukrisiu nuo kedes kaina pamacius
Papildyta:
geras, nebrangu visai, palyginus su tuo apie kokia kaina galvojau
Papildyta:
geras, nebrangu visai, palyginus su tuo apie kokia kaina galvojau
QUOTE(spyglis2 @ 2008 03 04, 14:58)
Aš sėdėjau ant jų Dalios balduose, bent jau prieš kokius 3 metus ten ekspozicijoje buvo oranžiniai. Kai atsisėdi, tai labai sėdėti patogu. Bet tūpt-stot, tai ne itin. Mes juos dukrai žiūrėjome, tai jai ten sėdinėti gal ir nebūtų bėdos.
Na, kainos ten tikrai normalios. Sakyciau, mazos.
QUOTE(Fijora @ 2008 03 04, 13:16)
Na, kainos ten tikrai normalios. Sakyciau, mazos.