Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

labas
gal matėt kur, kiek šitie baldai kainuoja ir kieno jie gamybos? man ta minkštoji dalis pati pati wub.gif tik apie tokią ir svajoju ax.gif žinau, kad kaina turėtų būti nemaža, bet net neįsivaizduoju kiek g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglis2: 04 kovo 2008 - 12:11
QUOTE(spyglis2 @ 2008 03 04, 14:10)
labas
gal matėt kur, kiek šitie baldai kainuoja ir kieno jie gamybos? man ta minkštoji dalis pati pati  wub.gif tik apie tokią ir svajoju ax.gif žinau, kad kaina turėtų būti nemaža, bet net neįsivaizduoju kiek  g.gif
user posted image

Bet ar padogu nuo tokios atsistoti ir atsisėsti? O svečiams ar patogu? O jei dar vyresnis žmogus g.gif
Atsakyti
Sveikos. Reikia patarimo. biggrin.gif

Štai mūsų namuko pirmo aukšto planas:
user posted image

101 - Tambūras;
102 - WC;
103 - valgomasis;
104 - svetainė;
105 - virtuvėlė.

Svetainėje, kaip matote iš dešinės vitrininiai langai per visą sieną, ir prie valgomojo stalo vitrininis langas. O ten kur su tušinuku nupiešta - ten židinys. Kiekviena norime, kad mūsų namučiai būtų jaukū, bet tuo pačiu ir patogūs. Dar svetainėje turime ir laiptus į antrą aukšta. Su laiku sugalvosime kaip juos atskirti nuo svetainės, tarkim kokia stikline, išraižyta siena ar kažkas pan. Bet va nesugalvoju kaip sustatyti baldus, ar pirkti 3+2+1 ar kokį kampą. O kur tv kabinti? Nes židinys gaunasi sienos centre, visas vaizdas į jį, o jei šone kabės tv ant sienos kaip atrodys? Na, patarkite ką ir kaip jūs darytumėte?
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 03 04, 12:14)
Bet ar padogu nuo tokios atsistoti ir atsisėsti? O svečiams ar patogu? O jei dar vyresnis žmogus g.gif

draugė pas klientus tokius matė, sakė kai atsisėdo, atsistot nebenorėjo ax.gif planuoju savo svetainę dabar ir noriu tik šitų baldų
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2008 03 04, 12:10)
labas
gal matėt kur, kiek šitie baldai kainuoja ir kieno jie gamybos? man ta minkštoji dalis pati pati  wub.gif tik apie tokią ir svajoju ax.gif žinau, kad kaina turėtų būti nemaža, bet net neįsivaizduoju kiek  g.gif

bijau sumeluot bet ar tik ne sba balduose toks oranžinis buvo už akių užklivęs g.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2008 03 04, 11:58)
draugė pas klientus tokius matė, sakė kai atsisėdo, atsistot nebenorėjo  ax.gif planuoju savo svetainę dabar ir noriu tik šitų baldų

man tai jie tokie kazkokie netvarkingi, "susirauksleje", griozdiski atrodo,kazkaip nuo ju visas kambarys rodos netvarkingas ax.gif taciau zinoma,del skonio nesigincijam 4u.gif
Atsakyti
o man per ta susiraukslejima jie tokie minkstuciai rodosi, pas mus kai vietos daug bus + kazkiek "pasisleps", tai noriu tik tokiu ax.gif ir va, dabar galvoju kur tokius rast ir kiek pinigeliu jiems atidet g.gif
Atsakyti
[quote=spyglis2,2008 03 04, 13:10]
labas
gal matėt kur, kiek šitie baldai kainuoja ir kieno jie gamybos? man ta minkštoji dalis pati pati wub.gif tik apie tokią ir svajoju ax.gif žinau, kad kaina turėtų būti nemaža, bet net neįsivaizduoju kiek g.gif
user posted image

Tokie baldai yra internetines baldu parduotuves "Eliziejus" tinklapyje. Tik ten jie ryskiai zalios spalvos. Ten ir ju kaina parasyta.
Atsakyti
einu ieskot ax.gif tikiuosi nenukrisiu nuo kedes kaina pamacius g.gif
Papildyta:
geras, nebrangu visai, palyginus su tuo apie kokia kaina galvojau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2008 03 04, 14:58)
draugė pas klientus tokius matė, sakė kai atsisėdo, atsistot nebenorėjo  ax.gif planuoju savo svetainę dabar ir noriu tik šitų baldų

Aš sėdėjau ant jų Dalios balduose, bent jau prieš kokius 3 metus ten ekspozicijoje buvo oranžiniai. Kai atsisėdi, tai labai sėdėti patogu. Bet tūpt-stot, tai ne itin. Mes juos dukrai žiūrėjome, tai jai ten sėdinėti gal ir nebūtų bėdos.
Atsakyti
Na, kainos ten tikrai normalios. Sakyciau, mazos.
Atsakyti
QUOTE(Fijora @ 2008 03 04, 13:16)
Na, kainos ten tikrai normalios. Sakyciau, mazos.

drinks_cheers.gif
Atsakyti