Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

QUOTE(oregano @ 2008 03 03, 15:47)
Kaip suprast ''bet i sonus juk ir lieka kaip staliukas'' ? g.gif
Staliuko stalvirsis pasisuka ir atsivercia kaip knyga. Stalvirsis pasidaro dvigubai didesnis ir visai nesiauras.. Normalus pietu stalas  thumbup.gif

Tada vadinasi as nemaciau blush2.gif na bet kokiu atveju, jei būtų iki kokių 800 lt tai būtų neblogai, o kiek supratau, JA kaina labai didelė? gal kas turit namuose darytą foto šio staliuko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Guod@ @ 2008 03 03, 14:55)
Tada vadinasi as nemaciau blush2.gif  na bet kokiu atveju, jei būtų iki kokių 800 lt tai būtų neblogai, o kiek supratau, JA kaina labai didelė? gal kas turit namuose darytą foto šio staliuko? ax.gif

Na, uz 800LT vargiai ar rasi toki pirkt... g.gif Nors, kas smarkiai iesko, tas .. smile.gif JA - 2700... lotuliukas.gif
Man meistras gamino pgl uzsakyma.. Cia.
Cia pirmojo ''blyno'' fotkes.
Atsakyti
QUOTE(Jolė @ 2008 03 03, 16:53)
user posted image
ta kėdė foteliux supasi, ane  ax.gif jau kaip noriu ale vietos nėr pas mane supimuisi  biggrin.gif

taip supasi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 03 03, 16:12)
Na, uz 800LT vargiai ar rasi toki pirkt... g.gif Nors, kas smarkiai iesko, tas ..  smile.gif JA - 2700...  lotuliukas.gif
Man meistras gamino pgl uzsakyma.. Cia.
Cia pirmojo ''blyno'' fotkes.

Labai superinis, tikras transformeris lotuliukas.gif thumbup.gif o jei nepaslaptis, kokia kainyte? g.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 03 03, 16:52)
Sofa ir foteliukas, kilimukas - nieko. Bet ta senobine sekcija apkabineta pincipliuskom, tai lb prasau nesupyk - nea  schmoll.gif
Papildyta:
Tai dar lb pigiai uzmatet  biggrin.gif

kaip tai pigiai g.gif mumslabai brangiai pasirode. Tai mums tokie aiksarankai sako baikit pagaminsim uz 500, bet gamino gamino 5savaites ir finale paskambina ir sako nu nesigauna mums ten kazkokie super duper mechanizmai, tai sakom eikit jus velniop ir nusipirkom paprasta stala uz 300lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Guod@ @ 2008 03 03, 15:31)
Labai superinis, tikras transformeris lotuliukas.gif  thumbup.gif o jei nepaslaptis, kokia kainyte? g.gif

Na, jis apsieme daryt uz 1000LT... Bet su juo manau galima deretis.. smile.gif
Bet db jis baisiai uzsivertes darbais, partneris paliko ji, o uzsakymu daug... Nezinau, ar apsiimtu dar..unsure.gif Tai vis ir nesulaukiu, kuomet ta savo ''pirmaji blyna'' pasiims ir pristatys man jau ''ledini'' staliuka g.gif .. Buciau zinojus, kad Audejo balduose galima nusipirkt uz 1200, tai tiek to tie keli simteliai irnesakyk.gif Maziau ''valakytos''..
Atsakyti
QUOTE(Guod@ @ 2008 03 03, 15:31)
Labai superinis, tikras transformeris lotuliukas.gif  thumbup.gif o jei nepaslaptis, kokia kainyte? g.gif

nepatingek sitos temos nuo pirmo lapo paskaityti,ten viska buvo surasyta apie ta staliuka nuo A iki Z,nes cia jau vel trukt uz vadziu-vel is pradziu apie ta transformeriuka biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2008 03 03, 15:50)
nepatingek sitos temos nuo pirmo lapo paskaityti,ten viska buvo surasyta apie ta staliuka nuo A iki Z,nes cia jau vel trukt uz vadziu-vel is pradziu apie ta transformeriuka  biggrin.gif  4u.gif

biggrin.gif Teisingai, jau tas staliukas visom gerklej stovi tongue.gif
Atsakyti
Merginos, ieškau ratano baldelių į balkoną ir nerandu tinkamų išmatavimų blush2.gif beveik dauguma pusantro metro, o man 120 tik telpa verysad.gif

Oregano, gal žinai kur didesnis pasirinkimas Vilniuje blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Jolė @ 2008 03 04, 00:41)
Merginos, ieškau ratano baldelių į balkoną ir nerandu tinkamų išmatavimų  blush2.gif beveik dauguma pusantro metro, o man 120 tik telpa  verysad.gif

Oregano, gal  žinai kur didesnis pasirinkimas Vilniuje  blush2.gif

Nezinau ar tau tiks, bet maciau Kaune , OLLO baldai isparduoda ratano kolekcija. www.ollo.lt
Atsakyti
QUOTE(Jolė @ 2008 03 03, 23:41)
Merginos, ieškau ratano baldelių į balkoną ir nerandu tinkamų išmatavimų  blush2.gif beveik dauguma pusantro metro, o man 120 tik telpa  verysad.gif

Oregano, gal  žinai kur didesnis pasirinkimas Vilniuje  blush2.gif

Cia dar gali pasidairyt. Sitie dar prekiauja.. Sekmes, gal rasi ka tinkamo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gudytejol @ 2008 03 03, 14:33)
o mano svetaine galite paziureti CIA

Gal pameni kiek tas foteliukas kainavo?Man tai jis thumbup.gif
Atsakyti