Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

QUOTE(Zuika1 @ 2008 03 03, 11:51)
Reikia patarimo. svetainėje dvi sienos bus tamsesnės bordo, o dvi šviesios šviesios. Šviesesnės sienos bus su langais? Ar gerai pasirinkau ar kaip tik atvirkščiai reikėtų tamsesnes sienas daryti su langais.

Man tai asmeniskai labiau patiktų, jei tamsesnės sienos būtų su langais, tuomet kambarys būtų truputi šviesesnis, bet žinoma, priklauso daug kas nuo langų, jei langai iki žemės, dideli, gal tuomet nieko ir Jūsų variantas.. thumbup.gif
Atsakyti
ne - langai nedideli, bet va toj tamsesnėj sienoj planuoju šviesią šviesią sekcija, o šviesioj sienoj bordo minkštą dalį
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2008 03 03, 11:58)
ne - langai nedideli, bet va toj tamsesnėj sienoj planuoju šviesią šviesią sekcija, o šviesioj sienoj bordo minkštą dalį

geresnis variantas butent tavo. sviesias sienas dazyk prie langu
Atsakyti
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2008 03 03, 09:58)

man ir atrodo, kad jusu variantas tinkamiausias, bent jau taip vizualiai bandau isivaizduoti smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif .Ir as ilindau pasmalsauti i jusu temele.Nu visos as dar neperskaiciau,bet noriu paiulyti gera puslapeli,kur pacios galit susikurti,issiplanuoti savo namus.Gal jau kuri raset,gal pasikartosiu,bent man tai labai patiko,tik spalvu gama labai jau maza.www.bustovizija.lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Guod@ @ 2008 03 03, 10:26)
Sveikos merginos 4u.gif Ieškausi savo svetainei staliuko, kuris galėtų transformuotis i stalą, norėjau pasiteirauti ar be to JA ir Audėjo staliukas Roma vienintelis toks variantas? man rodos jis labai siauras, net pasilginti tai pasiilgina, bet i šonus juk ir lieka kaip staliukas... gal kas turite patarimų? 4u.gif

Gal vis dėl to kas nors žino panašių stilių staliukų? g.gif
Atsakyti
o mano svetaine galite paziureti CIA
Atsakyti
QUOTE(Guod@ @ 2008 03 03, 09:26)
Sveikos merginos 4u.gif Ieškausi savo svetainei staliuko, kuris galėtų transformuotis i stalą, norėjau pasiteirauti ar be to JA ir Audėjo staliukas Roma vienintelis toks variantas? man rodos jis labai siauras, net pasilginti tai pasiilgina, bet i šonus juk ir lieka kaip staliukas... gal kas turite patarimų? 4u.gif

Kaip suprast ''bet i sonus juk ir lieka kaip staliukas'' ? g.gif
Staliuko stalvirsis pasisuka ir atsivercia kaip knyga. Stalvirsis pasidaro dvigubai didesnis ir visai nesiauras.. Normalus pietu stalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Guod@ @ 2008 03 03, 11:26)

mes kazkada kai ieskojom matem toki Vokej bet kaina apie 1000 buvo tai atsisakem bet lux kai issikleidzia normalus valgomasstalas gaunasi
Atsakyti
QUOTE(gudytejol @ 2008 03 03, 14:33)

Sofa ir foteliukas, kilimukas - nieko. Bet ta senobine sekcija apkabineta pincipliuskom, tai lb prasau nesupyk - nea schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(krisste.by @ 2008 03 03, 14:50)
mes kazkada kai ieskojom matem toki Vokej bet kaina apie 1000 buvo tai atsisakem bet lux kai issikleidzia normalus valgomasstalas gaunasi

Tai dar lb pigiai uzmatet biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

QUOTE(gudytejol @ 2008 03 03, 16:33)

ta kėdė foteliux supasi, ane ax.gif jau kaip noriu ale vietos nėr pas mane supimuisi biggrin.gif
Atsakyti