Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

QUOTE(lotute @ 2008 02 22, 20:56)

o cia Semberienes svetaine

Oj, ne... visai ne mano skonio schmoll.gif
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 02 22, 22:06)
man tai toks be dvasios kambarys.. jaukumo trūksta..  schmoll.gif

O man kaip tik labai jaukiai ir siltai atrodo wub.gif Tik ir norisi buti tokiam kambariukyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2008 02 22, 22:10)
iš kur čia traukita tas žymias sveitaines?  biggrin.gif

www.tavonamai.lt
Atsakyti
QUOTE(Ladute @ 2008 02 22, 22:11)
Ar gerai supratau, kad sofa nugara į židinį pastatyta?  g.gif

kaip matai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 02 22, 21:14)
Krivicku svetaine

user posted image

IR MAN jaukumo truksto ir seip kazko truksta.....lempa gal ir grazi bet netinka butent tam kambariui,pagalveles perplokscios...........truksta svesos.....raudona spalva kazkaip netinkamai priderinta.......zodziu matosi kad buvo kazkoia gera ideja...tik ne i kigalo baigta
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 02 22, 21:14)
Krivicku svetaine

user posted image

kazkaip man cia netinka tos romanetes visai doh.gif gadina visa vaizda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2008 02 20, 12:59)

Undi- iš to puslapio tik jūsiškis kampas ir vertas dėmesio thumbup.gif -visi kiti kažkokie perdaug pribumbasinti g.gif
Papildyta:
QUOTE(išprotėjus @ 2008 02 22, 18:17)
doh.gif
tada ne taip supratau...
Bet juk yra ir nupriestu, priklijuotu ar kazkokiu tai kitokiu budu padarytu ant sienos,
man labai grazu  wub.gif
Tai va ir klausiu kokiu budu tai yra padaroma? Kiek kainuoja darbas ir ar paprasti dazytojai mums padarytu?  g.gif

Dar vienas variantas turėt šitą grožį ant savo sienos- užsisakyt reprodukciją- jų būna visokiausių dydžių. Taip pat labai gražiai turėtų atrodyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux-: 24 vasario 2008 - 23:38
QUOTE(lotute @ 2008 02 22, 22:14)
Krivicku svetaine

Man visai nieko smile.gif Akvą matau wub.gif O tie geltoni šviestuvai - "ale razinka" unsure.gif bet visumoj ,neįsigilinus - gražu 4u.gif

QUOTE(lotute @ 2008 02 22, 22:56)
o cia Semberienes svetaine

Labai stilinga, bet tokios nenorėčiau smile.gif
bet iš kart matosi, kad pinigo turi biggrin.gif ax.gif

QUOTE(Mirksniukas @ 2008 02 23, 00:27)
man atrodo, kad gerai supratai - bent jau man tai irgi taip atrodo smile.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(labamba @ 2008 02 23, 19:25)

man Alano patiko namai. tos lentynos ir knygų laikymo sprendimas - thumbup.gif žinau, kad dulka ir t.t., bet labai jauku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2008 02 18, 21:51)
dėkui  biggrin.gif
Prie langų konvektoriai, tik fotkė daryta tada, kai jie grotelėmis dar uždengti nebuvo.

o cia jie ideti name ar bute?ar brangus sitas malonumas??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2008 02 23, 22:49)
kazkaip man cia netinka tos romanetes visai doh.gif gadina visa vaizda tongue.gif

Beje ,to minksto baldo audinys labai geras( nubuk), gerai valosi, nesugeria dregmes iskart.Bet lietuviai nelabai jo megsta kazkodel.Jis toks kaip murzinas atrodo visada, nes pabraukus per ji ranka, plaukas ir virsta ton pusen.
Atsakyti
QUOTE(pariso @ 2008 03 02, 09:59)
Beje ,to minksto baldo audinys labai geras( nubuk), gerai valosi, nesugeria dregmes iskart.Bet lietuviai nelabai jo megsta kazkodel.Jis toks kaip murzinas atrodo visada, nes pabraukus per ji ranka, plaukas ir virsta ton pusen.

tikrai taip. mano svetaines sofos is tokio audinio,tik ne visai tokios baltos,kiek i pilkuma,taciau labai praktiskas audinys net su mazais vaikais-puiki alternatyva odai,ant kurios sedeti labai nesmagu. pvz,net raudona vyna ispylus ant to audinio,servetele pavalai ir-nieko nelieka thumbup.gif prieziura tokia pat nesudetinga kaip odos,bet sedeti ant audinio maloniau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laura x: 02 kovo 2008 - 11:33
Sveikos merginos 4u.gif Ieškausi savo svetainei staliuko, kuris galėtų transformuotis i stalą, norėjau pasiteirauti ar be to JA ir Audėjo staliukas Roma vienintelis toks variantas? man rodos jis labai siauras, net pasilginti tai pasiilgina, bet i šonus juk ir lieka kaip staliukas... gal kas turite patarimų? 4u.gif
Atsakyti
Reikia patarimo. svetainėje dvi sienos bus tamsesnės bordo, o dvi šviesios šviesios. Šviesesnės sienos bus su langais? Ar gerai pasirinkau ar kaip tik atvirkščiai reikėtų tamsesnes sienas daryti su langais.
Atsakyti