Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 02 22, 08:02)
Zinai, man tai sitose nuotraukose ne tiek sienu spalva skiriasi, kiek sofos ir staliuko lotuliukas.gif

staliuko tai tikrai ne, nes jo spalvos neleidžia keisti. o sofa - rimtai, tik dabar pamačiau biggrin.gif matyt, sienas kaitaliodama, ir sofos spalvą pakaitaliojau, o atgal negrąžinau pirminės buvusios hihihi.gif na, bet vis tiek panašūs atspalviai visur rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 19, 12:37)
O as dar planuoju svetainę papuošt va kokiu grožiu  wub.gif

user posted image

Gal galima butu placiau suzinoti apie sita grozi? Ar cia yra isdazyta ar reikia is parduotuves pirkti kazka ir klijuoti (nu tipo fotopatetas) ar kaip cia yra? g.gif Nu nieko nenusimanau apie tai blush2.gif
Ir ar paprasti dazytojai gali taip padaryti?
Ir kiek kainuoja pats tas grozis ir darbas?
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 02 22, 17:44)
Gal galima butu placiau suzinoti apie sita grozi? Ar cia yra isdazyta ar reikia is parduotuves pirkti kazka ir klijuoti (nu tipo fotopatetas) ar kaip cia yra?  g.gif Nu nieko nenusimanau apie tai  blush2.gif
Ir ar paprasti dazytojai gali taip padaryti?
Ir kiek kainuoja pats tas grozis ir darbas?

aš atsakysiu už Oregano (gal nesupyks wink.gif) - čia gėlė orchidėja. tikra. ir gyva. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 02 22, 18:14)
aš atsakysiu už Oregano (gal nesupyks wink.gif) - čia gėlė orchidėja. tikra. ir gyva.  rolleyes.gif

doh.gif
tada ne taip supratau...
Bet juk yra ir nupriestu, priklijuotu ar kazkokiu tai kitokiu budu padarytu ant sienos,
man labai grazu wub.gif
Tai va ir klausiu kokiu budu tai yra padaroma? Kiek kainuoja darbas ir ar paprasti dazytojai mums padarytu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 02 22, 18:17)
doh.gif
tada ne taip supratau...
Bet juk yra ir nupriestu, priklijuotu ar kazkokiu tai kitokiu budu padarytu ant sienos,
man labai grazu  wub.gif
Tai va ir klausiu kokiu budu tai yra padaroma? Kiek kainuoja darbas ir ar paprasti dazytojai mums padarytu?  g.gif

Manau tokių fototapetų būna, arba pagamina pgl užsakymą. Čia jau reikia labiau pasidomėt, gal kas patars kur kreiptis g.gif

aš atsakysiu už Oregano (gal nesupyks ) - čia gėlė orchidėja. tikra. ir gyva.

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 02 22, 18:57)
Manau tokių fototapetų būna

o kur ju pirkti yra g.gif i "senukus" nuvaziavus tikrai nerasiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 02 22, 18:59)
o kur ju pirkti yra  g.gif  i "senukus" nuvaziavus tikrai nerasiu  biggrin.gif

na ten nerasi biggrin.gif O temoj apie fototapetus nuorodų nėra? g.gif
Aš tai pagooglinčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 02 22, 19:01)

Aš tai pagooglinčiau  mirksiukas.gif

gerai, aciu uz patarima mirksiukas.gif
Ir kaip as anksciau nedasiprotejau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Dar vienas būdas papuošti sieną orchidėjomis rolleyes.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Radau foto... kazko panasaus noriu, bet man i fototapeta nepanasu g.gif o gal klystu? ir cia tikrai fototapetas? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 02 22, 19:33)
Radau foto... kazko panasaus noriu, bet man i fototapeta nepanasu  g.gif  o gal klystu? ir cia tikrai fototapetas? g.gif
user posted image

laaabai grazu, bet toks tamsus fototapetas tik labai dideliam ir sviesiam kambariui pas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 02 22, 19:46)
laaabai grazu, bet toks tamsus fototapetas

Tai cia fototapetas?taip? ar taip isdazyta?
Atsakyti