Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

wub.gif blush2.gif tikra tiesa, o dazniausiai tai nezinom ko norim. biggrin.gif
Atsakyti
radau pora neblogu moderniu svetainiu smile.gif man ypac pirmoji istrigo del baldu formu wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emrata: 21 vasario 2008 - 15:00
QUOTE(oregano @ 2008 02 21, 13:09)
Na va, toks grožis pagaliau puošia mano svetainę  rolleyes.gif Maniau, kol namo iš pardės parsitempsiu pagaus lauke šalčio ir amen, bet apvyniojau laikraščiais, maišais ir atlaikė  thumbup.gif Vis laukiu, kada gi žiedus numes, juk nauja vieta - stresas, ale kad ne tik nemeta, bet ir dar vieną žiedelį išskleidė  wub.gif Db svarbu su tuo laistymu pataikyt  g.gif

Mirksniuk, kaip tavo paveikslas svetainei? Gal jau turi?

O va savo patobulinto ir išbaigto transformerio taip ir nesulaukiu, nors jau kaip ir laikas pgl susitarimą būtų - mėnuo prabėgo ...  g.gif Ir svarbiausia, kad susisiekt su meistru neina  blink.gif Db mąstau, pradėt man čia nervintis, ar dar truputį palaukt..  unsure.gif

jėėėzau, kokia graži gėlė.. wub.gif wub.gif o aš vis pabijau pirkti, nes vieną jau numarinau cry.gif pas mus svetainė didelė ir žiemą ten vėsoka, tai manau, jai šilumos gal trūko g.gif nu vienu žodžiu, laaabai graži ta tavo orchidėja, Oregano wink.gif

paveikslas jau nupieštas, bet kol kas tik fotkę jo turiu. gal savaitgalį į Vilnių nulėksim, tai tada turėsiu rolleyes.gif
beje, pradėjom svetainės remontą, tiksliau - sienų perdažymą construction.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 02 21, 18:03)
jėėėzau, kokia graži gėlė.. wub.gif  wub.gif o aš vis pabijau pirkti, nes vieną jau numarinau cry.gif pas mus svetainė didelė ir žiemą ten vėsoka, tai manau, jai šilumos gal trūko g.gif  nu vienu žodžiu, laaabai graži ta tavo orchidėja, Oregano wink.gif

paveikslas jau nupieštas, bet kol kas tik fotkę jo turiu. gal savaitgalį į Vilnių nulėksim, tai tada turėsiu  rolleyes.gif

sekmes perdazyme, o kokios spalvytes dazysite?
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 02 21, 16:03)
jėėėzau, kokia graži gėlė.. wub.gif  wub.gif o aš vis pabijau pirkti, nes vieną jau numarinau cry.gif pas mus svetainė didelė ir žiemą ten vėsoka, tai manau, jai šilumos gal trūko g.gif  nu vienu žodžiu, laaabai graži ta tavo orchidėja, Oregano wink.gif

paveikslas jau nupieštas, bet kol kas tik fotkę jo turiu. gal savaitgalį į Vilnių nulėksim, tai tada turėsiu  rolleyes.gif

Mano naujoji gyventoja svetainėj lygiai tokia, kaip fotkėj, tik truputį mažiau žiedelių turi blush2.gif Kai nufotkinsiu - įkelsiu (jei irgi nenumarinsiu iki to laiko unsure.gif )

Lauksim tavo paveikslo thumbup.gif

Kaip visgi nusprendėt svetainę dažyt? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 02 21, 16:48)
Mano naujoji gyventoja svetainėj lygiai tokia, kaip fotkėj, tik truputį mažiau žiedelių turi  blush2.gif Kai nufotkinsiu - įkelsiu (jei irgi nenumarinsiu iki to laiko unsure.gif )

Lauksim tavo paveikslo  thumbup.gif 

Kaip visgi nusprendėt svetainę dažyt?  rolleyes.gif

šviesiai, bet ne gelsvai, o kažkokiu baltu atspalviu:) tą tavo rekomenduotą dramblio kaulo bandysiu paletėse rast, tik dar nžn, kokios firmos dažus imsim, tai net internete negaliu pažiūrėti palečių. žiūrinėjau amerikiečių Pratt&Lambert nete, ten tokia programėlė yra, kur kambarį gali "išsidažyti", tai kadangi radau idealiai atitinkančią mūsų sofų spalvą, tai paskui jau taikiau sienas visokias baltas. buvau lyg radus man labiausiai patinkantį atspalvį, vėliau truputį įmesiu čia pažiūrėt. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 21 vasario 2008 - 16:58
QUOTE(emrata @ 2008 02 21, 15:59)
radau pora neblogu moderniu svetainiu smile.gif man ypac pirmoji istrigo del baldu formu  wub.gif
user posted image
user posted image

Pirmas variantas labai fainas,antras-sena oranzine....manau akys labai pavarks ,ir nusibos greitai tas ryskumas
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 02 21, 16:58)
šviesiai, bet ne gelsvai, o kažkokiu baltu atspalviu:) tą tavo rekomenduotą dramblio kaulo bandysiu paletėse rast, tik dar nžn, kokios firmos dažus imsim, tai net internete negaliu pažiūrėti palečių. žiūrinėjau amerikiečių Pratt&Lambert nete, ten tokia programėlė yra, kur kambarį gali "išsidažyti", tai kadangi radau idealiai atitinkančią mūsų sofų spalvą, tai paskui jau taikiau sienas visokias baltas. buvau lyg radus man labiausiai patinkantį atspalvį, vėliau truputį įmesiu čia pažiūrėt. smile.gif

na va tokie pažaidimai su sienų spalvom:

user posted image

user posted image

user posted image

g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 02 21, 17:49)

user posted image

user posted image

user posted image

g.gif

Fainai, man lb gražu wub.gif Spalvos labai nesiskiria, kurią bepasirinktum - neprašausi ax.gif Man gražu bendras vaizdas thumbup.gif Panašiai turbūt ir bandysit įsirengt svetainę? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 02 21, 18:43)
Fainai, man lb gražu  wub.gif Spalvos labai nesiskiria, kurią bepasirinktum - neprašausi  ax.gif Man gražu bendras vaizdas  thumbup.gif  Panašiai turbūt ir bandysit įsirengt svetainę?  rolleyes.gif

aha, panašiai smile.gif tik grindys pas mus šviesios, panašiai kaip sofos spalva. kapitališko kažko nedarysim, taigi jos liks kokios yra. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 21 vasario 2008 - 18:50
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 02 21, 18:49)

user posted image

user posted image

user posted image

g.gif

Zinai, man tai sitose nuotraukose ne tiek sienu spalva skiriasi, kiek sofos ir staliuko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 02 21, 15:58)
Pirmas variantas labai fainas,antras-sena oranzine....manau akys labai pavarks ,ir nusibos greitai tas ryskumas

vat man ir pirmasis labiau patiko, spalvu derinys sakyciau neiprastas, bet malonus akiai
Atsakyti