Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

QUOTE(Zuika1 @ 2008 02 21, 14:29)
user posted image

gal turit kokių įdėjų kaip apstatyti tokią svetainę. Norėtusi vienos sienos kitokios spalvos

o durys visos i kambario puse atsidaro?
Atsakyti
Tai namas. Dešinėje sienoje durys į virtuvę, apatinėje - į miegamąjį, kairėje - į verandą (pastaroji bus perstatyta). Židinio neplanuojam, terasos taip pat
Papildyta:
QUOTE(undi @ 2008 02 21, 13:44)
o durys visos i kambario puse atsidaro?

nei vienos durys neatsidaro i kambario pusę. Tarp kambario ir virtuvės - tik anga - durų nėra
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2008 02 21, 14:48)
Tai namas. Dešinėje sienoje durys į virtuvę, apatinėje - į miegamąjį, kairėje - į verandą (pastaroji bus perstatyta). Židinio neplanuojam, terasos taip pat
Papildyta:
nei vienos durys neatsidaro i kambario pusę. Tarp kambario ir virtuvės - tik anga - durų nėra

Na, terasa ar veranda - tai mano manymu tas pats.
O čia dar turėtų būti ir valgomasis? Ar valgomasis bus virtuvėje?
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 02 21, 13:51)
Na, terasa ar veranda - tai mano manymu tas pats.
O čia dar turėtų būti ir valgomasis? Ar valgomasis bus virtuvėje?

Nu terasa man tai atviras daiktas, o čia bus tik tokia nedidelė patalpėlė ta veranda mūsų. Nu šitam kambaryje tai turėtų but sekcijuke, minkšta dalis ir nedidukas staliukas, bet nežinau kaip išdėstyt
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2008 02 21, 14:48)
Papildyta:

na as tau sumeciau viena varianta, bet nemoku foto cia ikelti, tai gal mail pasakyk?
Atsakyti
Duok emaila savo, nusiusiu ka sumasciau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2008 02 21, 15:29)
user posted image

gal turit kokių įdėjų kaip apstatyti tokią svetainę. Norėtusi vienos sienos kitokios spalvos

papbraiziau bet neleidziai ikelt verysad.gif nu aprasysiu: as darciau taip : desinej pusej virsuj kampe deciau minksa dali - kampa (o ten langas virsuj iki zemes ar ne? jei ne iki zemes tai kampas eitu bent jau iki puses lango); o spalvota siena ta apacioj, ten dar zema kokia modernia sekcija, niu kad ilga spintele zema ir gal kelios lentynos,aisku tv ten irgi. nepamirsk ta spalvota ryskia siena su halogenais apsviesti ax.gif
Papildyta:
gal kas zinot kodel neleidzia i kai kurias temas ikelti foto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jova: 21 vasario 2008 - 14:08
QUOTE(jova @ 2008 02 21, 14:05)
papbraiziau bet neleidziai ikelt verysad.gif nu aprasysiu: as darciau taip : desinej pusej virsuj kampe deciau minksa dali - kampa (o ten langas virsuj iki zemes ar ne? jei ne iki zemes tai kampas eitu bent jau iki puses lango); o spalvota siena ta apacioj, ten dar zema kokia modernia sekcija, niu kad ilga spintele zema ir gal kelios lentynos,aisku tv ten irgi. nepamirsk ta spalvota ryskia siena su halogenais apsviesti ax.gif

langai ne iki žemės, bėda ta kad man reikėtų talpesnės sekcijukės
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2008 02 21, 16:08)
langai ne iki žemės, bėda ta kad man reikėtų talpesnės sekcijukės

tai kairej pusej virsuj, kazka galvok, niu kazka i indauja panasaus tarkim 1.4 m aukscio kad ant virsaus galetum padet lempa pastatoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2008 02 21, 14:11)
tai kairej pusej virsuj, kazka galvok, niu kazka i indauja panasaus tarkim 1.4 m aukscio kad ant virsaus galetum padet lempa pastatoma ax.gif

nei indaujos nei lempos nenoriu
Atsakyti
biggrin.gif zuika1 kokia išranki 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 02 21, 15:39)
biggrin.gif zuika1 kokia išranki 4u.gif  ax.gif

manau kaip ir mes visos biggrin.gif
Atsakyti