kaip gaila bet uzejus man ant nuorodos nerodo, o labai jau noriu pamatyti.
oi jau rodo
QUOTE(aitiii @ 2008 02 20, 12:18)
kaip gaila bet uzejus man ant nuorodos nerodo, o labai jau noriu pamatyti.
tai prisijunk, auksciau parasiau kaip.kazkodel neleidzia man paviesint foto
grazu ir as kazka panasaus noriu daryti. ir apsvietimas man super.
QUOTE(aitiii @ 2008 02 20, 12:20)
grazu ir as kazka panasaus noriu daryti.
aciu mergaites uz gerus ivertinimus, taip glosto sirdute;)nors ir pati vakar negalejau atsiziureti i savo svetaine
QUOTE(undi @ 2008 02 20, 12:22)
aciu mergaites uz gerus ivertinimus, taip glosto sirdute;)nors ir pati vakar negalejau atsiziureti i savo svetaine
Undi, grazus kampas O jei ne paslaptis, kur pirkot, ir kiek kainavo?
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 02 20, 12:27)
Undi, grazus kampas O jei ne paslaptis, kur pirkot, ir kiek kainavo?
ne tikrai nepaslaptis, pirkau as gintaro balduose yra kiek zinau ju psl. bet is ju gamybos man tas vienintelis kampas patiko. o mokejau 3000 lt, bet pirkau pries kaledas tai nemaza nuolaida pritaike. oda gaminama prancuzijoj, tokia svelni ir minksta. na ziuresim kaip devesis, tikiuos kad gerai
QUOTE(undi @ 2008 02 20, 09:58)
nu va ir as sulaukiau ilgai lauktojo kampo, kaip jums jis? i kitus baldus nekreipkit demesio jie cia laikinai
http://www.foto.lt/d...log/my?id=41454
http://www.foto.lt/d...log/my?id=41454
labai grazus,tiesiog super
QUOTE(undi @ 2008 02 20, 11:30)
ne tikrai nepaslaptis, pirkau as gintaro balduose yra kiek zinau ju psl. bet is ju gamybos man tas vienintelis kampas patiko. o mokejau 3000 lt, bet pirkau pries kaledas tai nemaza nuolaida pritaike. oda gaminama prancuzijoj, tokia svelni ir minksta. na ziuresim kaip devesis, tikiuos kad gerai
gal zinai pavadinima kampo?dar klausimas butu,ar jis issiskleidzia?ta prasme prireikus galima butu miegoti?
PS.perziurejau gintaro baldu puslapi,ar jo pavadinimas tik ne "BRAVO"??? na ju puslapi netoks fainas kaip pas tave kambari,na man super pas jus patiko,o va is ju puslapio tai buciau net neatkreipus i toki demesio
QUOTE(undi @ 2008 02 20, 09:27)
isties grazus baldeliai, siena labai savo vietoje man dabar ten rodos truksta kazkokios juodos detales
QUOTE(labamba @ 2008 02 20, 12:44)
labai grazus,tiesiog super
gal zinai pavadinima kampo?dar klausimas butu,ar jis issiskleidzia?ta prasme prireikus galima butu miegoti?
PS.perziurejau gintaro baldu puslapi,ar jo pavadinimas tik ne "BRAVO"??? na ju puslapi netoks fainas kaip pas tave kambari,na man super pas jus patiko,o va is ju puslapio tai buciau net neatkreipus i toki demesio
taip taip jis bravo vadinasi. jo as is to psl nieko nerasciau, bet kai pamaciau naturoj ta kampa jis mane suzavejo. as pamisus del minimalizmo ir jis atitiko mano kriterijus. na dar jam truksta koju geleziniu, tai kai prisidesim tada kaeisiu nuotraukyte, dar geraiu turetu atrodyti. o va del miego tai jo jis issiskleicia ir gan didelis plotas gaunasi miegojimui;)
Papildyta:
QUOTE(emrata @ 2008 02 20, 12:52)
isties grazus baldeliai, siena labai savo vietoje man dabar ten rodos truksta kazkokios juodos detales
sakai prie tos ryskios sienos truksta kazko juodo?geria supratau?tai ten ateityje bus minimalistinio ir moderniojo stiliaus sekcija ir staliukas tamsiai tamsiai rudi;)
undi tikrai grazhi svetaine, nors dar negalutinis varinatas, kai viskas bus atnaujinta manau bus labai labai grazhu
QUOTE(undi @ 2008 02 20, 11:02)
Papildyta:
sakai prie tos ryskios sienos truksta kazko juodo?geria supratau?tai ten ateityje bus minimalistinio ir moderniojo stiliaus sekcija ir staliukas tamsiai tamsiai rudi;)
vat kazkodel dabar pagalvojau apie juodas pagalveles prie tos raudonos lovos tamsiai ruda taip pat puikiai isipaišys i vaizda...zinoma juoda-raudona gal truputeli pabodes derinys, galima ir apie kitokias spalvas pagalvoti
QUOTE(emrata @ 2008 02 20, 13:47)
vat kazkodel dabar pagalvojau apie juodas pagalveles prie tos raudonos lovos tamsiai ruda taip pat puikiai isipaišys i vaizda...zinoma juoda-raudona gal truputeli pabodes derinys, galima ir apie kitokias spalvas pagalvoti
pagalveles as mastau darytis pufo spalvos;) kazkaip nesinori daugiau jokiu spalvu