Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

QUOTE(Mirksniukas @ 2008 01 12, 00:45)
reikalinga nešališkų eksperčių nuomonė wink.gif

darysim komodą į svetainę, atsiuntė meistras brėžinį:
http://public.fotki....dai/baldai.html

vidurinė komodos dalis viršuje bus tipo baras, durelės atsilenks. bet vat galvoju, ar nebūtų gražiau, jeigu tas baras būtų apačioje, o virš jo 2 atviros lentynėlės? g.gif

ir man patiko komoda
Atsakyti
jeigu ten visur būtų stalčiai, sakyčiau, kad geriau pirma du maži ir žemiau didesnis. Bet kadangi ten baras - dėl patogumo pritariu Chuligankos nuomonei.
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2008 01 11, 19:45)
grazu pasiziureti bet pati tokiu nenoreciau... o ir visos nuotraukos tokios tamsios  unsure.gif man norisi sviesesniu kambariu

pritariu.
Atsakyti
QUOTE(Chuliganka @ 2008 01 12, 02:16)
Nors aš ir ne ekspertė, bet išreikšiu savo nuomonytę hihihi.gif
Dėl gražumo tai nežinau, gal ir gražiau kaip tu sakai, bet, žiūrint iš praktinės pusės, manau, kad taip, kaip suprojektavo meistras, yra patogiau. Kitu atveju baras gautųsi labai žemai ir tektų lenktis vos ne iki žemės (o gal net atsitūpti), norint pasiekti jo gilumoje esančius daiktus. O stalčiai išsitraukia, todėl juose daiktai matosi iš viršaus ir patogu juos pasiekti net jei stalčiai žemiau.
Tai tiek dėl patogumo. Manau, šiuo atveju durelių išdėstymas daug vaizdo nekeičia, tad geriau daryti taip, kad baldas būtų Jums patogus mirksiukas.gif

ačiū, Chuliganka, už nuomonę 4u.gif dėl patogumo, tai tikrai patogiau taip, kaip meistras ir nubraižė. tai dabar tik reikia apsispręst, noriu, kad būtų patogu ar kad gražu biggrin.gif nors ir taip turbūt gražu, mažiau bus nuo ko dulkes valyti. tongue.gif

ir tau, node, ačiū smile.gif

Oregano, kaina - 1000 Lt. Durelės bus su ratanmedžio intarpais (na, tokia kaip pinta faktūra). Baisiai ilgai ieškojom komodos, bet kadangi niekur taip ir neradom, kad ir pati komoda, ir kaina patiktų, tai susigalvojom savo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 12 sausio 2008 - 16:49
pritariu.

Man tie zebrano baldai tokie savotiški, šiaip be reikalo sukišti į tamsią aplinką.. Šviesiam interjere gal visai kitaip suskambėtų g.gif

Oregano, kaina - 1000 Lt. Durelės bus su ratanmedžio intarpais (na, tokia kaip pinta faktūra). Baisiai ilgai ieškojom komodos, bet kadangi niekur taip ir neradom, kad ir pati komoda, ir kaina patiktų, tai susigalvojom savo.

Tikrai labai simpatiškas baldelis svetainei wub.gif Kai jau turėsite - būtinai įkelk fotkę. Savo svetainei irgi vietoj sekcijos/lentynų norėčiau komodos. Įtariu ir man teks pačiai galvot, arba ... nusižiūrėt blush2.gif ir užsakyt, kad pagamintų.
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 12, 18:07)
Tikrai labai simpatiškas baldelis svetainei  wub.gif Kai jau turėsite - būtinai įkelk fotkę. Savo svetainei irgi vietoj sekcijos/lentynų norėčiau komodos. Įtariu ir man teks pačiai galvot, arba ... nusižiūrėt  blush2.gif ir užsakyt, kad pagamintų.

ačiū aciuks.gif jei reikės gero meistro - kreipkis wink.gif mes pas jį ir vaiko kambariui baldus darėm, esu patenkinta ir kokybe, ir kaina. rekomendavo man jį draugė, pas juos į butą jis ir virtuvę, ir sekciją svetainei darė, labai gražiai viskas atrodo.

beje, pas mus lentynos svetainėj yra. tik jos tokioj nišoj padarytos. pas mus bute į vieną iš balkonų išėjimas buvo ir per miegamąjį, ir per svetainę. kadangi sekcijos į svetainę nenorėjau (kamabrys ~30kv.m, bet man vis tiek erdės užgriozdinti nesinori biggrin.gif ), o knygų pas mus daug, tai sugalvojau, kad tie du išėjimai į balkoną visai nereikalingi ir iš svetainės jį užkalėm gipskartoniu. gavosi tokia pakankamai gili niša, kur sudėjom lentynas - knygos trim eilėm telpa, o kambario erdvę išsaugojom.

beje, dar klausimas visoms: kaip manot, ar staliukas 85x85 ne per didelis? g.gif dabar pas mus yra apvalus - skersmuo 75cm, tai kai ateina svečių - jei jau užkandžių lėkstes sudedi, tai valgymo lėkštės tik rankose telpa doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 12 sausio 2008 - 18:37
QUOTE(oregano @ 2008 01 11, 19:29)
user posted image
Zebrano medžio baldai  ax.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image

Įdomiai  rolleyes.gif

Gal kas mate kurioje nors Vilniaus baldu parduotuveje kazka panasaus i pirma foto? 4u.gif kaip tik ieskau tokio varianto savo svetainei, kad butu is dvieju pusiu siauros lentynos, o per viduri vieta telikui ir muzikinei aparaturai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 01 12, 18:24)
ačiū aciuks.gif jei reikės gero meistro - kreipkis wink.gif mes pas jį ir vaiko kambariui baldus darėm, esu patenkinta ir kokybe, ir kaina. rekomendavo man jį draugė, pas juos į butą jis ir virtuvę, ir sekciją svetainei darė, labai gražiai viskas atrodo.

beje, pas mus lentynos svetainėj yra. tik jos tokioj nišoj padarytos. pas mus bute į vieną iš balkonų išėjimas buvo ir per miegamąjį, ir per svetainę. kadangi sekcijos į svetainę nenorėjau (kamabrys ~30kv.m, bet man vis tiek erdės užgriozdinti nesinori biggrin.gif ), o knygų pas mus daug, tai sugalvojau, kad tie du išėjimai į balkoną visai nereikalingi ir iš svetainės jį užkalėm gipskartoniu. gavosi tokia pakankamai gili niša, kur sudėjom lentynas - knygos trim eilėm telpa, o kambario erdvę išsaugojom.

Na va, per vėlai pasiūlei, jau susiradau baldininką savo svetainės staliukui-tranformeriui, kurį jau ryt žadėjo atvežt rolleyes.gif
Labai sudominai savo svetainės sprendimais thumbup.gif Galėtum sumest nuotraukas į fotkes.lt ir pasirodyt mums ax.gif Čia daug kas taip daro mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Milduxs @ 2008 01 12, 18:37)
Gal kas mate kurioje nors Vilniaus baldu parduotuveje kazka panasaus i pirma foto?  4u.gif kaip tik ieskau tokio varianto savo svetainei, kad butu is dvieju pusiu siauros lentynos, o per viduri vieta telikui ir muzikinei aparaturai  unsure.gif

Deja, būtent toks variantas kaip fotkėj tik Kaune - Pramonės Pr. 63
Daugiau čia.

Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 12, 18:38)
Na va, per vėlai pasiūlei, jau susiradau baldininką savo svetainės staliukui-tranformeriui, kurį jau ryt žadėjo atvežt  rolleyes.gif
Labai sudominai savo svetainės sprendimais  thumbup.gif Galėtum sumest nuotraukas į fotkes.lt ir pasirodyt mums  ax.gif Čia daug kas taip daro  mirksiukas.gif

nufotkinsiu tas lentynas, kai fotikas atsigaus wink.gif o baldai turėtų vasario mėn būti, tada bendrą vaizdą įmesiu. tik iki to laiko reikia vyrą gražiuoju ar piktuoju įkalbėti sienas perdažyti biggrin.gif nes dabartinė spalva man laaabai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
beje, dar klausimas visoms: kaip manot, ar staliukas 85x85 ne per didelis?  dabar pas mus yra apvalus - skersmuo 75cm, tai kai ateina svečių - jei jau užkandžių lėkstes sudedi, tai valgymo lėkštės tik rankose telpa

Dėl tos pačios problemytės ir užkibau už varianto - du viename, nes svetainėj nėr tiek vietos, kad tilptų ir mažiukas žurnalinis/kavos ir didelis pietų stalai ax.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Tik gaila, kad kaikurios fotkės tokios mažos, negalima išžiūrėt įdomių detalių unsure.gif
Atsakyti
user posted imagePavyko padididnti tas mažiukes thumbup.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Man gražu wub.gif

Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 12, 19:42)
Na va, per vėlai pasiūlei, jau susiradau baldininką savo svetainės staliukui-tranformeriui, kurį jau ryt žadėjo atvežt  rolleyes.gif
Labai sudominai savo svetainės sprendimais  thumbup.gif Galėtum sumest nuotraukas į fotkes.lt ir pasirodyt mums  ax.gif Čia daug kas taip daro  mirksiukas.gif
Papildyta:
Deja, būtent toks variantas kaip fotkėj tik Kaune - Pramonės Pr. 63 
Daugiau čia.

Dekui 4u.gif As galvojau sitos nuotraukos siaip is kazkokio interneto puslapio, pasirodo butent tokiu galima ir Lietuvoje rasti thumbup.gif
Atsakyti