Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 02 12, 15:32)
Mergaites, pamenat ta daug diskusiju sukelusi ir Oregano zygdarbams ikvepusi staliuka transformeri bigsmile.gif
Pasirodo Audejo balduose jis kainuoja 1177. Tai kas man paaiskins kodel toks kainu skirtumas 2700 juodajame alksnyje ir cia? blink.gif

doh.gif  biggrin.gif  Supratau, greiciausiai jo stalvirsio plotas nepasididina.

blink.gif geras.. nu fantastika biggrin.gif Vat tikrai lb įdomu, jei jie identiški, tai kažkoks kainų marazmas gaunasi g.gif
Anokia čia iš manęs didvyrė, baikit irnesakyk.gif Na gavosi čia truputį vieša paieška biggrin.gif , bet ką čia slėpt, jei jis daug kam patiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 02 12, 19:37)
blink.gif geras.. nu fantastika  biggrin.gif Vat tikrai lb įdomu, jei jie identiški, tai kažkoks kainų marazmas gaunasi  g.gif
Anokia čia iš manęs didvyrė, baikit irnesakyk.gif Na gavosi čia truputį vieša paieška  biggrin.gif , bet ką čia slėpt, jei jis daug kam patiko  rolleyes.gif

Patiko visoms del to, kad labai funkcionalus smile.gif

O tie staliukai rimtai identiski - ir pavadinimas:

Juodasis alksnis ir Audejo baldai.

Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 02 13, 08:15)
Patiko visoms del to, kad labai funkcionalus smile.gif

O tie staliukai rimtai identiski - ir pavadinimas:

Juodasis alksnis ir Audejo baldai.

Tik ta kosminė kaina visoms nepatiko.. smile.gif

Ot būtų kas anksčiau užrodęs Audėją, tai nebūt reikėję gaišt laiko meistrų paieškoms, ir t.t ir pan... verysad.gif Nuvarei, nusipirkai ir ramu.. irnesakyk.gif Na, porą šimtukų vistiek sutaupiau smile.gif .. Ai, nebesigilinsiu cool.gif Tik tiek, jog JA, Interio yra taip nusigrybavę su kainom, kad žiauriai žiauru.. mega_shok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 13 vasario 2008 - 15:09
QUOTE(oregano @ 2008 02 13, 16:05)
Tik ta kosminė kaina visoms nepatiko..  smile.gif

Ot būtų kas anksčiau užrodęs Audėją, tai nebūt reikėję gaišt laiko meistrų paieškoms, ir t.t ir pan...   verysad.gif Nuvarei, nusipirkai ir ramu..   irnesakyk.gif Na, porą šimtukų vistiek sutaupiau  smile.gif .. Ai, nebesigilinsiu  cool.gif Tik tiek, jog JA, Interio yra taip nusigrybavę su kainom, kad žiauriai žiauru..  mega_shok.gif

Nu joooo kai kainu skirtumas pusantro tukstancio, tai ka as zinau blink.gif Du stalus nusiperki ir dar pinigu lieka biggrin.gif
Bet tai kaip visur ziuret reikia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrusi: 13 vasario 2008 - 15:15
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 02 13, 15:14)
Nu joooo kai kainu skirtumas pusantro tukstancio, tai ka as zinau blink.gif  Du stalus nusiperki ir dar pinigu lieka biggrin.gif
Bet tai kaip visur ziuret reikia doh.gif

Ypač abydna turėtų būt tiems, kurie paklojo tooookius pinigus pirkdami tą transformeriuką iš JA, ar Interio, ar kito brangininko .. doh.gif Aš pati kaip ir nepralaimėjau rolleyes.gif Tik pasamdyto meistro biznis nukentės, jei galima iškart nusipirkt čiut brangiau ax.gif Tegul savo kainą muša dabar biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
čia šiek tiek iš kitos sferos, bet JA tokią arogantišką poziciją užėmę, kad su jais dirbti jau mažai kas nori... tai jiems nieko daugiau ir nebelieka, kaip kainas užsikelti.
o dirbt nenori, nes neatsiskaito už paslaugas, kabinėjasi lygioj vietoj, išsidirbinėja, skaičiuoja kitų pinigus ir pan.
Atsakyti
QUOTE(astaSL @ 2008 02 15, 13:58)
čia šiek tiek iš kitos sferos, bet JA tokią arogantišką poziciją užėmę, kad su jais dirbti jau mažai kas nori... tai jiems nieko daugiau ir nebelieka, kaip kainas užsikelti.
o dirbt nenori, nes neatsiskaito už paslaugas, kabinėjasi lygioj vietoj, išsidirbinėja, skaičiuoja kitų pinigus ir pan.

Lb ''trumpas'' mąstymas tuomet pas juos.. g.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
3oje fto man graziausia.
Atsakyti
Laba, gal kuri zinote kas prekiauja itin dideliais minkstais svetaines baldais?

Pas mus namas , tai svetaine didele, mazi baldai atrodytu nelabai kaip.

Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 02 16, 12:21)
3oje fto man graziausia.

Man pati pirma graziausia ax.gif
Atsakyti
Tiek geru ideju pamaciau is Jusu skelbiamu nuotraukyciu 4u.gif

turiu klausimeli ,trupuciuka neitema,visur ieskojau ir neradau temos apie prieskambario baldus,kal kas mate ir gales man nuoroda atsiusti i Az
Aciu bigsmile.gif
Atsakyti