Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

QUOTE(oregano @ 2008 02 01, 23:43)
O taburetės, pasikartosiu, neprimenalotuliukas.gif .. Mane šiaip sužavėjo jo nepretenzinga išvaizda, kompaktiškumas ir ypač funkcionalumas, kas ypač svarbu nedidelių gabaritų svetainėms. O šiaip gera idėja  bigsmile.gif Pridėsiu dar vieną funkciją - drabužių lyginimo  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Primena bigsmile.gif biggrin.gif Ale tikrai funkcionalus daiktas biggrin.gif Ir taburete, ir lyginimo lenta, ir stalas bigsmile.gif biggrin.gif
(As ne piktai, negalvokit) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 02 01, 23:25)
Man  lyginimo lenta tas staliukas primena biggrin.gif
Prasome nesupykti, nesakau, kad negrazus tongue.gif

Kiekvienam savo?Man tai jis ir primena staliuka,o ne ka nors kita.Atidarius savo fatazija kiekvienas baldas gali ka nors priminti.Sio staliuko esme ne ka primena,o jo funkcionalumas.
Atsakyti
QUOTE(irmaMO @ 2008 02 02, 09:27)
Kiekvienam savo?Man tai jis ir primena staliuka,o ne ka nors kita.Atidarius savo fatazija kiekvienas baldas gali ka nors priminti.Sio staliuko esme ne ka primena,o jo funkcionalumas.

drinks_cheers.gif

Primena  Ale tikrai funkcionalus daiktas  Ir taburete, ir lyginimo lenta, ir stalas 

Na, fantazijai ribų nėra biggrin.gif Ir pasirodo, kiek nedaug tereikia tai fantazijai sužadinti - tik poros sukryžiuotų kojelių biggrin.gif Aš irgi nepiktai mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=oregano,2008 01 21, 15:33]
user posted image

Mergaites gal zinot kur butu galima isigyti toki maza kavos staliuka?? Bet tik kad jis butu sulankstomas,kad butu galima padaryti didesni g.gif
Papildyta:
[quote=oregano,2008 01 25, 23:29]
Gerai, kad ne taburetę lotuliukas.gif

user posted image

Va ..pamaciau savo svajones stala.....kur gi galima toki isigyti,tingiu skaityti visa tema 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Simpatiaška, atsakiau į AŽ mirksiukas.gif
O tokio stiklinio varianto reikia ieškoti LIGNE ROSET salonuose. Čia jų firminis YO YO staliux wub.gif Galima rasti ir Interio salonuose, jie irgi prekiauja LIGNE ROSET baldais thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
labai grazu, as svetaineje darysiu kazka su raudonu. man grazu.
Atsakyti
QUOTE(node @ 2008 02 08, 12:52)

Noriu tokių kėdžių, tik dramblio kaulo spalvos, bet baaaisiai brangios.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 02 08, 12:27)
Simpatiaška, atsakiau į AŽ  mirksiukas.gif
O tokio stiklinio varianto reikia ieškoti LIGNE ROSET salonuose. Čia jų firminis YO YO staliux  wub.gif Galima rasti ir Interio salonuose, jie irgi prekiauja LIGNE ROSET baldais  thumbup.gif

Aciu labai,tu jau tikra staliuku zinove 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai,tu jau tikra staliuku zinove

bis.gif biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos. Anksciau paskaitinedavau jusu temele, bet nieko nerasiau. O dabar noriu su jumis dalintis savo mintimis apie svetaine, nes man aktuali si tema. kadangi noriu uzsisakyti sekcija, tik labai sunku sugalvoti kokia.As fantazijos visai neturiu ir neisivaizduoju ko noriu. Tik zinau,kad sekcija turi buti nedidele,siuolaikiska nepatinka su visokiom spintom, kazkas panasaus butu kaip apacioje pastatoma ilga spintele ir dar kazka reikia prigalvoti. 4u.gif
Atsakyti
coris
user posted image

user posted image

user posted image

Visai nieko rolleyes.gif
Daugiau čia.
Atsakyti