Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

Kantrybės, moteros, kantrybės  Blogiausiu atveju įmesiu fotke iš telefo, o ne už ilgo bus gražios nuotraukytės, PRIŽADU 

Nu ką, kad ir pavėluotą, bet pažadą vykdau ax.gif
Jei kam dar įdomu, tai galima užmesti akį į ryškesnes mano super-druper staliuko fotkes čia.
Tiesa, stalviršis man schmoll.gif (nors ir bambukinis), šiaip ten yr prie ko prikibt ir spalva turėtų būt šviesesnė, ir ratukai mediniai mastau.gif ale pirmas meistro blynas gaminant tokį staliuką, tai galima suprast. Užtat dabar laukiu, kol atitarabanys man jau ''ledinį'' variantą ir apkeis assa.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sestadieni ir as jau sulauksiu sito transformeriuko ir tokiais pat ratukais ,kaip ir juodajam alksni(bent jau taip sake,nes ratukai kainavo man papildoma simtine).Brangoki ratukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmaMO @ 2008 01 31, 07:50)
Sestadieni ir as jau sulauksiu sito transformeriuko ir tokiais pat ratukais ,kaip ir juodajam alksni(bent jau taip sake,nes ratukai kainavo man papildoma simtine).Brangoki ratukai biggrin.gif

thumbup.gif Būtinai pasirodyk mirksiukas.gif Ratukus sakė specialiai lies iš medžio, nes pirkt tokių niekur nėra, tai gal todėl brangoki g.gif
O koks bus tavo stalviršis, iš ko? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 31, 11:21)
thumbup.gif Būtinai pasirodyk  mirksiukas.gif Ratukus sakė specialiai lies iš medžio, nes pirkt tokių niekur nėra, tai gal todėl brangoki  g.gif
O koks bus tavo stalviršis, iš ko?  rolleyes.gif

Tai kad is ko tai net nezinau parodziau spalva ir viskas,o taip tai kalbejo apie medzio masyva.O kas liecia ratukus,tai sake kad rado pirkti,o ne tekinti.Na tu mane visai sugluminai.
Atsakyti
QUOTE(irmaMO @ 2008 01 31, 19:53)
Tai kad is ko tai net nezinau parodziau spalva ir viskas,o taip tai kalbejo apie medzio masyva.O kas liecia ratukus,tai sake kad rado pirkti,o ne tekinti.Na tu mane visai sugluminai.

Nesiglumink, dėl masyvo išsiaiškinsiu mirksiukas.gif Nes bandomąjam (maniškiam) variante stalviršis netenkino jo paties. Sakė darys kitaip, geriau mastau.gif
Jei rado pirkti ratus, tai valio rolleyes.gif Man svarbu, kad būtų kaip priklauso, o iš kur ir pro kur, tai neįdomu biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Oregano, o kur tokius staliukus gamina ir kiek tai kainuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Joho @ 2008 02 01, 10:20)
Oregano, o kur tokius staliukus gamina ir kiek tai kainuoja? ax.gif

Oi doh.gif taigi čia visa istorija biggrin.gif Pamačiau jį čia, svetainių forume, viena mamka įmetė fotkę. Labai patiko ir ne man vienai. Bet JA ir Interio salonuose toks grožis - 2700LT blink.gif Todėl ėmiau ir suradau meistrą, kuris sutiko jį pagamint už prieinamą kainą - 1000Lt thumbup.gif Pats pirmasis bandomasis staliukas jau pas mane. Antras ryt keliauja pas IrmaMO rolleyes.gif Dabar gamina kitoms forumietėms ir, kaip supratau ne tik joms. Meistras pasakojo, kad pradžioj iš jo visi juokėsi, kad apsiėmė tokį sudėtingą stalą gamint, bet dabar, kai jau yra rezultatas - baisiai tiems patiems visiems prisireikė tokio staliuko hihihi.gif
Atsiųsiu tau jo kontaktus į AŽ, ok?
Atsakyti
Is kur cia 2700LT??? g.gif
Katik grizau is Nemuno baldu ir toki staliuka maciau uz 1800...
Pavadinimas Roma..pardaveja sake - kad italishkas...
Atsakyti
QUOTE(Gaudre7 @ 2008 02 01, 18:04)
Is kur cia 2700LT???  g.gif
Katik grizau is Nemuno baldu ir toki staliuka maciau uz 1800...
Pavadinimas Roma..pardaveja sake - kad italishkas...

Taip '' Nemuno balduose" jis kainuoja 1800lt.,o "Juodajam alksni" virs 2000lt.
Atsakyti
QUOTE(special @ 2008 01 21, 15:47)
oregano, kainyte 2700, nu 10 proc nuolaida duotu...cia apie alksni, o interio ta pati kaina apie 2700...
to kito stalo apacia kur tuscia, ten aptraukta oda, pasididina nuo 138 iki 180 kazkas...
mutti, mane ir domina stalas, kadangi nematytas...renkuosi tarp interio varianto, kur stalas 90*90 ir prasiilgina ir sito...sitas daugiau vietos siaip uzims...bet visos 6 kedes gales prie stalo buti, nes nelabai bute bus kur pasandeliuot  unsure.gif

Na, neišsigalvojau aš tų kainų mirksiukas.gif O jei galima rasti dar pigiau, tai clap.gif Bet net ir 1800Lt man yra brangu smile.gif
Atsakyti
Man lyginimo lenta tas staliukas primena biggrin.gif
Prasome nesupykti, nesakau, kad negrazus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 02 01, 22:25)
Man  lyginimo lenta tas staliukas primena biggrin.gif
Prasome nesupykti, nesakau, kad negrazus tongue.gif

O taburetės, pasikartosiu, neprimena? lotuliukas.gif .. Mane šiaip sužavėjo jo nepretenzinga išvaizda, kompaktiškumas ir ypač funkcionalumas, kas ypač svarbu nedidelių gabaritų svetainėms. O šiaip gera idėja bigsmile.gif Pridėsiu dar vieną funkciją - drabužių lyginimo lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti