QUOTE(oregano @ 2008 01 26, 00:39)
Kad tikrai labai fainas tas staliukas .O svarbiausia - labai praktiskas,kas taip svarbu musu nedideliuose butukuose .
Na,o musu svetaines remontas juda pamazele - jau beveik susuktas gipso kartonas (butume susuke viska,bet pritrukome laidu sviestuvams ) .Jau uzsisakiau sofa stai tokia .
Pagamins kovo pabaigoje - tikiuosi,iki to laiko jau busime viska pasidare ...Tiesa,spalva - tamsaus sokolado.Pagal projekta turetu buti sviesi,bet nutareme,kad sviesi prie sviesios sienos "pradings" ir uzsisakeme tamsiai ruda...
Dabar suku galva del komodos...Sekcijos pas mus nebus ,bet indus vistiek reikia kazkur susideti ,todel atviros komodos nelabai noriu...Noretusi,kad ir bariukas sioks toks butu... Matyt,teks gamintis pagal uzsakyma ...
.Jau uzsisakiau sofa stai tokia
Kuculis o kiek jums kainuos ar visa komplekta užsakėt ar tik lova
QUOTE(ANŽELINA @ 2008 01 28, 10:59)
.Jau uzsisakiau sofa stai tokia
Uzsisakiau tik sofa su miegamuoju mechanizmu (ta,didesne) ir pufa (pilnai odiniai).Kainuos 4522 ltl.
Labai grąžu. Ir kaina nebloga. O pufas, tai kažkas apvalaus ten tinklapyje neparodyta. Jeigu užsakėt su megamuoju mechanizmu tai gal planuojat miegoti pastoviai ant juos. Klausiu, nes labai patinka man odiniai bet kaip tokios svetainės neturim, tai galvoju ar nieko mieguoti kiekviena naktį ant odos.
QUOTE(ANŽELINA @ 2008 01 28, 11:10)
Labai grąžu. Ir kaina nebloga. O pufas, tai kažkas apvalaus ten tinklapyje neparodyta. Jeigu užsakėt su megamuoju mechanizmu tai gal planuojat miegoti pastoviai ant juos. Klausiu, nes labai patinka man odiniai bet kaip tokios svetainės neturim, tai galvoju ar nieko mieguoti kiekviena naktį ant odos.
Nea,pufas bus keturkampis.Salone stovi is kito komplekto.
Nemiegosim patys - nebent sveciai kokie sugalvos panakvoti .O ir jiems nereikes ant odos miegot - visa odine sedimoji dalis nusiima,ir is sofos vidaus issitraukia miegamas mechanizmas ( stai toks (kaip pirmas) ). Maciau ji gyvai - kaip ir normaliai atrodo.Tik turiu siokia tokia abejone - ar neprades jis po kurio laiko girgzdet .Esu miegojusi ant panasios kokybes "raskladuskes",tai girgzdejo taip ,kad net nuo rankos pajudinimo per miegus nubusdavau nuo garso .Tiesa, miegojau ant tos ,kuri tinklapy antra (Meratoile) ...
QUOTE(Kuculis @ 2008 01 28, 09:56)
Kad tikrai labai fainas tas staliukas .O svarbiausia - labai praktiskas,kas taip svarbu musu nedideliuose butukuose .
Na,o musu svetaines remontas juda pamazele - jau beveik susuktas gipso kartonas (butume susuke viska,bet pritrukome laidu sviestuvams ) .Jau uzsisakiau sofa stai tokia .
Pagamins kovo pabaigoje - tikiuosi,iki to laiko jau busime viska pasidare ...Tiesa,spalva - tamsaus sokolado.Pagal projekta turetu buti sviesi,bet nutareme,kad sviesi prie sviesios sienos "pradings" ir uzsisakeme tamsiai ruda...
Dabar suku galva del komodos...Sekcijos pas mus nebus ,bet indus vistiek reikia kazkur susideti ,todel atviros komodos nelabai noriu...Noretusi,kad ir bariukas sioks toks butu... Matyt,teks gamintis pagal uzsakyma ...
Labai fainą pasirinkot sofą Būtent šitam Veronos minkštųjų baldų komplekte ir yra tas pats praktiškasis yo yo staliukas, tik medinis
Mes irgi žadam užsisakyt komodą, sekcijos nenoriu. Indams pilnai pakaks ir jos, nes lentynų pasidėjimui mūsų svetainėje ir taip apstu Galvoju tokią
arba kažką panašaus
Mirksniukas labai fainą gaminasi (su bariuku, uždarom lentynom)
Laukiam tavo svetainės nuotraukyčių kovo mėn
Va ,kokia fainulka radau .Mirksiuko maciau - man ji labai labai
Ir sitos dizainas man neprastas ,tik veidrodzio nestatyciau ir sviesia ja daryciau
[
Papildyta:
Ir sita ,siek tiek pakoregavus, butu visai faina ...
Ir sitos dizainas man neprastas ,tik veidrodzio nestatyciau ir sviesia ja daryciau
[
Papildyta:
Ir sita ,siek tiek pakoregavus, butu visai faina ...
Man šita labai
ten viršuj stiklinės irgi durelės/lentynos, ane?
QUOTE(oregano @ 2008 01 28, 12:47)
Man atrodo,kad taip - jos is matinio stiklo
QUOTE(Kuculis @ 2008 01 28, 11:56)
labai grazu. Man daug gražiau indauja ar komoda, negu sekcija didele, kuri tik vietą užima. aš taip pat ieškosiu indaujos ar nedidelės komodos.
Merginos,gal kam bus akltualu - buvau siandien SBA ,ten labai nebloga kaina aukstam staliukui -transformeriui - 599 ltl ,bet stalvirsis galimas tik juodos spalvos.Kojos - sidabro spalvos.Ji galit rasti :www.idejosnamams.lt ->valgomasis -> stalai. Pavadinimas JAZZ. Toks pats,tik su matinio stiklo stalvirsiu kainuoja 799 ltl.
Beje,ten pat yra ir nemazai komodu-indauju .Tik apie SBA baldu kokybe atsiliepimai nekokie...
Oj,del to staliuko pavadinimo apsimelavus busiu...Bet labai labai panasus i Jazz
Beje,ten pat yra ir nemazai komodu-indauju .Tik apie SBA baldu kokybe atsiliepimai nekokie...
Oj,del to staliuko pavadinimo apsimelavus busiu...Bet labai labai panasus i Jazz