Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

user posted image

user posted image

Čia ir čia daugiau visokių netradicinių staliukų mirksiukas.gif

Nu krc pasidariau YO YO staliukų fanė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 25 sausio 2008 - 23:47
QUOTE(oregano @ 2008 01 26, 00:39)
user posted image

Nu krc pasidariau YO YO staliukų fanė  lotuliukas.gif

Kad tikrai labai fainas tas staliukas bigsmile.gif .O svarbiausia - labai praktiskas,kas taip svarbu musu nedideliuose butukuose mirksiukas.gif .
Na,o musu svetaines remontas juda pamazele - jau beveik susuktas gipso kartonas (butume susuke viska,bet pritrukome laidu sviestuvams doh.gif ) .Jau uzsisakiau sofa stai tokia .
Pagamins kovo pabaigoje - tikiuosi,iki to laiko jau busime viska pasidare ax.gif ...Tiesa,spalva - tamsaus sokolado.Pagal projekta turetu buti sviesi,bet nutareme,kad sviesi prie sviesios sienos "pradings" ir uzsisakeme tamsiai ruda... ax.gif
Dabar suku galva del komodos...Sekcijos pas mus nebus ,bet indus vistiek reikia kazkur susideti ,todel atviros komodos nelabai noriu...Noretusi,kad ir bariukas sioks toks butu... doh.gif Matyt,teks gamintis pagal uzsakyma doh.gif ...
Atsakyti
.Jau uzsisakiau sofa stai tokia

Kuculis o kiek jums kainuos ar visa komplekta užsakėt ar tik lova
Atsakyti
QUOTE(ANŽELINA @ 2008 01 28, 10:59)
.Jau uzsisakiau sofa stai tokia

Kuculis o kiek jums kainuos ar visa komplekta užsakėt ar tik lova

Uzsisakiau tik sofa su miegamuoju mechanizmu (ta,didesne) ir pufa (pilnai odiniai).Kainuos 4522 ltl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuculis: 28 sausio 2008 - 10:02
Labai grąžu. Ir kaina nebloga. O pufas, tai kažkas apvalaus g.gif ten tinklapyje neparodyta. Jeigu užsakėt su megamuoju mechanizmu tai gal planuojat miegoti pastoviai ant juos. Klausiu, nes labai patinka man odiniai bet kaip tokios svetainės neturim, tai galvoju ar nieko mieguoti kiekviena naktį ant odos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ANŽELINA @ 2008 01 28, 11:10)
Labai grąžu. Ir kaina nebloga. O pufas, tai kažkas apvalaus g.gif ten tinklapyje neparodyta. Jeigu užsakėt su megamuoju mechanizmu tai gal planuojat miegoti pastoviai ant juos. Klausiu, nes labai patinka man odiniai bet kaip tokios svetainės neturim, tai galvoju ar nieko mieguoti kiekviena naktį ant odos. g.gif

Nea,pufas bus keturkampis.Salone stovi is kito komplekto. mirksiukas.gif
Nemiegosim patys - nebent sveciai kokie sugalvos panakvoti ax.gif .O ir jiems nereikes ant odos miegot - visa odine sedimoji dalis nusiima,ir is sofos vidaus issitraukia miegamas mechanizmas ( stai toks (kaip pirmas) ). Maciau ji gyvai - kaip ir normaliai atrodo.Tik turiu siokia tokia abejone - ar neprades jis po kurio laiko girgzdet g.gif .Esu miegojusi ant panasios kokybes "raskladuskes",tai girgzdejo taip ,kad net nuo rankos pajudinimo per miegus nubusdavau nuo garso doh.gif .Tiesa, miegojau ant tos ,kuri tinklapy antra (Meratoile) unsure.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Kuculis @ 2008 01 28, 09:56)
Kad tikrai labai fainas tas staliukas  bigsmile.gif .O svarbiausia - labai praktiskas,kas taip svarbu musu nedideliuose butukuose  mirksiukas.gif .
Na,o musu svetaines remontas juda pamazele - jau beveik susuktas gipso kartonas (butume susuke viska,bet pritrukome laidu sviestuvams  doh.gif ) .Jau uzsisakiau sofa stai tokia .
Pagamins kovo pabaigoje - tikiuosi,iki to laiko jau busime viska pasidare  ax.gif ...Tiesa,spalva - tamsaus sokolado.Pagal projekta turetu buti sviesi,bet nutareme,kad sviesi prie sviesios sienos "pradings" ir uzsisakeme tamsiai ruda... ax.gif
Dabar suku galva del komodos...Sekcijos pas mus nebus ,bet indus vistiek reikia kazkur susideti ,todel atviros komodos nelabai noriu...Noretusi,kad ir bariukas sioks toks butu... doh.gif Matyt,teks gamintis pagal uzsakyma  doh.gif ...

Labai fainą pasirinkot sofą wub.gif Būtent šitam Veronos minkštųjų baldų komplekte ir yra tas pats praktiškasis yo yo staliukas, tik medinis thumbup.gif
Mes irgi žadam užsisakyt komodą, sekcijos nenoriu. Indams pilnai pakaks ir jos, nes lentynų pasidėjimui mūsų svetainėje ir taip apstu ax.gif Galvoju tokią user posted image
arba kažką panašaus user posted image
Mirksniukas labai fainą gaminasi (su bariuku, uždarom lentynom) thumbup.gif
Laukiam tavo svetainės nuotraukyčių kovo mėn ax.gif
Atsakyti
Va ,kokia fainulka radau bigsmile.gif .Mirksiuko maciau - man ji labai labai wub.gif
user posted image

Ir sitos dizainas man neprastas ,tik veidrodzio nestatyciau ir sviesia ja daryciau rolleyes.gif
user posted image[
Papildyta:
Ir sita ,siek tiek pakoregavus, butu visai faina ...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuculis: 28 sausio 2008 - 11:23
Man šita labai wub.gif
user posted image
ten viršuj stiklinės irgi durelės/lentynos, ane? lens.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 28, 12:47)
ten viršuj stiklinės irgi durelės/lentynos, ane? lens.gif

Man atrodo,kad taip - jos is matinio stiklo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuculis @ 2008 01 28, 11:56)
Kad tikrai labai fainas tas staliukas  bigsmile.gif .O svarbiausia - labai praktiskas,kas taip svarbu musu nedideliuose butukuose  mirksiukas.gif .
Na,o musu svetaines remontas juda pamazele - jau beveik susuktas gipso kartonas (butume susuke viska,bet pritrukome laidu sviestuvams  doh.gif ) .Jau uzsisakiau sofa stai tokia .
Pagamins kovo pabaigoje - tikiuosi,iki to laiko jau busime viska pasidare  ax.gif ...Tiesa,spalva - tamsaus sokolado.Pagal projekta turetu buti sviesi,bet nutareme,kad sviesi prie sviesios sienos "pradings" ir uzsisakeme tamsiai ruda... ax.gif
Dabar suku galva del komodos...Sekcijos pas mus nebus ,bet indus vistiek reikia kazkur susideti ,todel atviros komodos nelabai noriu...Noretusi,kad ir bariukas sioks toks butu... doh.gif Matyt,teks gamintis pagal uzsakyma  doh.gif ...

labai grazu. Man daug gražiau indauja ar komoda, negu sekcija didele, kuri tik vietą užima. aš taip pat ieškosiu indaujos ar nedidelės komodos. ax.gif
Atsakyti
Merginos,gal kam bus akltualu - buvau siandien SBA ,ten labai nebloga kaina aukstam staliukui -transformeriui - 599 ltl ,bet stalvirsis galimas tik juodos spalvos.Kojos - sidabro spalvos.Ji galit rasti :www.idejosnamams.lt ->valgomasis -> stalai. Pavadinimas JAZZ. Toks pats,tik su matinio stiklo stalvirsiu kainuoja 799 ltl. mirksiukas.gif
Beje,ten pat yra ir nemazai komodu-indauju mirksiukas.gif .Tik apie SBA baldu kokybe atsiliepimai nekokie... verysad.gif

Oj,del to staliuko pavadinimo apsimelavus busiu...Bet labai labai panasus i Jazz rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuculis: 28 sausio 2008 - 15:49