Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

Čia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 25, 00:29)

clap.gif yahoo.gif sulaukiau sulaukiau!! yess.gif
labai fainas ir labai gražiai tavo svetainėj "įsipaišo", Oregano thumbup.gif o svarbiausia - kad toks, kokio tu norėjai (ir nesimato čia jokių "lepsusų" irnesakyk.gif ).

o servetėlę tortui patiesei? birthday.gif wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 25 sausio 2008 - 00:44
QUOTE(oregano @ 2008 01 25, 01:29)

Tikrai su reikalu tiek lauktas biggrin.gif biggrin.gif
Labai grazus staliukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 25, 02:29)

Gražus smile.gif , tik norėjau paklausti, ar toks pat, kaip originalas, nes ar man vaidenasi, ar kažką kitką kojelių apačioje jie ten sugalvojo? g.gif
Atsakyti
sulaukiau sulaukiau!! labai fainas ir labai gražiai tavo svetainėj "įsipaišo", Oregano  o svarbiausia - kad toks, kokio tu norėjai (ir nesimato čia jokių "lepsusų" 

Ot kantri tu biggrin.gif mirksiukas.gif Vakare įmesiu ryškesnių fotkių, tai pasirodysim visam grožy, nors gal ir tie trūkumėliai pasimatys. O šiaip jau pripratau prie jo, atrodo, kad čia ir stovėjęs visą laik ax.gif
Savaitgalį paršysiu MB, kad tiramisu ''iškeptų'' ta proga biggrin.gif

Tikrai su reikalu tiek lauktas  Labai grazus staliukas 

Ačiū, ačiū drinks_cheers.gif

Gražus  , tik norėjau paklausti, ar toks pat, kaip originalas, nes ar man vaidenasi, ar kažką kitką kojelių apačioje jie ten sugalvojo?

Žinok, net i Wln važiavo ratukų ieškot, nes priklauso mediniai, bet niekur tinkamų nerado. Todėl uždėjo paprastus, kokius pavyko rast. Bet dabar jau susirado, kas juos tekins iš medžio, tai bus kaip priklauso. Kadangi mano staliukas - bandomasis variantas, tai sekančiuose bus dar patobulinta pačių kojelių susikryžiavimo sistema. Tokie staliukai daromi dvejopai - dedami ratukai ant visų keturių kojelių, arba tik ant dviejų. Čia kaip pageidausi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 25, 13:27)
Ot kantri tu  biggrin.gif  mirksiukas.gif Vakare įmesiu ryškesnių fotkių, tai pasirodysim visam grožy, nors gal ir tie trūkumėliai pasimatys. O šiaip jau pripratau prie jo, atrodo, kad čia ir stovėjęs visą laik  ax.gif
Savaitgalį paršysiu MB, kad tiramisu ''iškeptų'' ta proga biggrin.gif
Ačiū, ačiū  drinks_cheers.gif
Žinok, net i Wln važiavo ratukų ieškot, nes priklauso mediniai, bet niekur tinkamų nerado. Todėl uždėjo paprastus, kokius pavyko rast. Bet dabar jau susirado, kas juos tekins iš medžio, tai bus kaip priklauso. Kadangi mano staliukas - bandomasis variantas, tai sekančiuose bus dar patobulinta pačių kojelių susikryžiavimo sistema. Tokie staliukai daromi dvejopai - dedami ratukai ant visų keturių kojelių, arba tik ant dviejų. Čia kaip pageidausi  rolleyes.gif

Na, svarbu tau viskas tinka, nes aš tai matai tokia, jei man pasakytų, kad padarysim tokį patį, tai aparpuolį gaučiau, jei nors truputį skirtusi doh.gif durnas charakteris, nieko nepadarysi ax.gif gerų pasisėdėjimų prie naujojo stalelio gathering.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 01 25, 11:35)
Na, svarbu tau viskas tinka, nes aš tai matai tokia, jei man pasakytų, kad padarysim tokį patį, tai aparpuolį gaučiau, jei nors truputį skirtusi doh.gif durnas charakteris, nieko nepadarysi ax.gif gerų pasisėdėjimų prie naujojo stalelio gathering.gif  biggrin.gif

Šiaip aš tokia pati rolleyes.gif Bet meistras papuolė labai thumbup.gif , nes pats pasiūlė per mėnesį laiko pagamint visiškai tobulą variantą ir apkeist mirksiukas.gif
Kaip ir priklauso viso šio reikalo zavadylai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 25 sausio 2008 - 11:52
Apziurejau staliuka 4u.gif Liuks neblogai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 24, 22:08)
user posted image

Man tai lyginimo lenta primena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 01 25, 19:01)
Man tai lyginimo lenta primena  biggrin.gif

Is tiesu, gal koju konstukcija panasi. Va ir pasibaigia panasumas. Toks pat, kaip tarp sofos ir sodo suolo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 01 25, 21:01)
Man tai lyginimo lenta primena  biggrin.gif

Gerai, kad ne taburetę lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image