Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

QUOTE(Mirksniukas @ 2008 01 24, 20:52)
Oregano nono.gif  kur staliukas? tuoj nosis kompo ekraną pradurs hihihi.gif

Kantrybės, moteros, kantrybės biggrin.gif Blogiausiu atveju įmesiu fotke iš telefo, o jau ryt bus gražios nuotraukytės, PRIŽADU sunglasses2.gif O staliukas kokis fainas, neatsidžiaugiu rolleyes.gif

O kol kas šiaip fainų nuotraukyčių akytėms paganyt mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 01 24, 21:52)
Oregano nono.gif  kur staliukas? tuoj nosis kompo ekraną pradurs hihihi.gif

drinks_cheers.gif Ir tupesim prie ju, kol nepamatysim lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukas1 @ 2008 01 24, 21:48)
drinks_cheers.gif Ir tupesim prie ju, kol nepamatysim lotuliukas.gif

vat ir tupim drinks_cheers.gif Oregano, mesk fotkę bent iš telefono, nes negaliu eit tiramisu daryti, kad nepražiopsočiau biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
va kokios indaujos-komodos man reikia svetainei bigsmile.gif thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Tuoj grįš MB, įmes į kompą, nes aš TUNDRA, nemoku... blush2.gif
Kaip norėčiau tiramisu essen.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 24, 22:08)
Tuoj grįš MB, įmes į kompą, nes aš TUNDRA, nemoku...  blush2.gif
Kaip norėčiau tiramisu  essen.gif

tik įkišk kortelę iš fotiko į kompą o tada "my computer" rodys, kad kortelė yra - atsidaryk ir nukopink fotkes. bent jau pas mane taip ax.gif

beje, tavo stalas - mano tortas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 01 24, 22:15)
tik įkišk kortelę iš fotiko į kompą o tada "my computer" rodys, kad kortelė yra - atsidaryk ir nukopink fotkes. bent jau pas mane taip  ax.gif

beje, tavo stalas - mano tortas  mirksiukas.gif

Pas mane kitaip ir MB kaip tyčia užgaišo mad.gif. Jaučiu, kol pavyks įkelt, tortą spėsi iškept ir jį suvalgyt doh.gif Sorry, kad šitaip.
Na, bet bent galiu pasigirt, kad stalelio kojos ir rėmas uosinės, o stalviršis bambukinis bigsmile.gif Sunkus, stabilus thumbup.gif Vartosi, didinasi kaip priklauso rolleyes.gif Kadangi pats pirmas blynas, tai yra kai kur mažų lepsusiukų, bet sakė, jog jau kitus stalus gamins be jokių galvos skausmų, nes jau įkirto į sistemą, kaip ką daryt, ko nedaryt, ką patobulint, specialiai tekins medinius ratukus, nes tokių net nėr pirkt niekur rolleyes.gif Užsakymų staliukui jau turi ir jų sparčiai daugėja, nes labai greit visi aplinkui ''užuodė'', kad super daikčiukas biggrin.gif O man pažadėjo per mėnesį laiko pagamint staliuką visiškai be priekabių -''ledinį'' ir apkeist thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 24, 23:38)
Pas mane kitaip ir MB kaip tyčia užgaišo mad.gif. Jaučiu, kol pavyks įkelt, tortą spėsi iškept ir jį suvalgyt doh.gif  Sorry, kad šitaip.
Na, bet bent galiu pasigirt, kad stalelio kojos ir rėmas uosinės, o stalviršis bambukinis  bigsmile.gif Sunkus, stabilus  thumbup.gif Vartosi, didinasi kaip priklauso  rolleyes.gif  Kadangi pats pirmas blynas, tai yra kai kur mažų lepsusiukų, bet sakė, jog jau kitus stalus gamins be jokių galvos skausmų, nes jau įkirto į sistemą, kaip ką daryt, ko nedaryt, ką patobulint, specialiai tekins medinius ratukus, nes tokių net nėr pirkt niekur  rolleyes.gif  Užsakymų staliukui jau turi ir jų sparčiai daugėja, nes labai greit visi aplinkui ''užuodė'', kad super daikčiukas  biggrin.gif O man pažadėjo per mėnesį laiko pagamint staliuką visiškai be priekabių -''ledinį'' ir apkeist  thumbup.gif

taip sakant - visiškai suintrigavai ir palieki sapnuot tą stalą biggrin.gif o jau kaip man gražiai skamba "bambukinis stalviršis".. rolleyes.gif
a tortą jau padariau (kepti jo nereikia), tik valgyt ryt bus galima - kaip tik ant tavo stalo atnešiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 01 24, 23:47)
taip sakant - visiškai suintrigavai ir palieki sapnuot tą stalą  biggrin.gif o jau kaip man gražiai skamba "bambukinis stalviršis".. rolleyes.gif
a tortą jau padariau (kepti jo nereikia), tik valgyt ryt bus galima - kaip tik ant tavo stalo atnešiu  mirksiukas.gif

Labanakt, Mirksniuk mirksiukas.gif Aš tai kol nepadarysiu ką pažadėjau - neužmigsiu biggrin.gif
Aš tai žinau, kad tiramisu labai skanu, bet kaip ten ir pro kur jį daro, tai schmoll.gif biggrin.gif Čia mano MB specializacija, tai nesikišu biggrin.gif
Sapnuok stalą, o aš - tortą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 24, 23:51)
Labanakt, Mirksniuk  mirksiukas.gif Aš tai kol nepadarysiu ką pažadėjau - neužmigsiu  biggrin.gif
Aš tai žinau, kad tiramisu labai skanu, bet kaip ten ir pro kur jį daro, tai  schmoll.gif  biggrin.gif Čia mano MB specializacija, tai nesikišu  biggrin.gif
Sapnuok stalą, o aš - tortą  tongue.gif

na, aš gal dar sulauksiu - ko tais nemiga kankina rolleyes.gif

nu bet kaip fainai turėt MB, kuris tortus daro.. flirt.gif mano neišsipildžiusi svajonė hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 24 sausio 2008 - 23:57
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 01 24, 23:54)
na, aš gal dar sulauksiu - ko tais nemiga kankina rolleyes.gif

nu bet kaip fainai turėt MB, kuris tortus daro.. flirt.gif  mano neišsipildžiusi svajonė hihihi.gif

O mano svajonė - išsipildžiusi wub.gif Niekad nemėgau gamint schmoll.gif Bet čia jau reikėtų persikelt į kitą temą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 25 sausio 2008 - 00:00
QUOTE(oregano @ 2008 01 25, 00:00)
O mano svajonė - išsipildžiusi  wub.gif Niekad nemėgau gamint  schmoll.gif Bet čia jau reikėtų persikelt į kitą temą  rolleyes.gif

vis tiek visi normalūs žmonės miega hihihi.gif juokauju, aišku, čia ne šios temos plepalai smile.gif
Atsakyti