Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

QUOTE(cameja @ 2008 01 23, 18:38)

įdumu...nugara į židinį g.gif
kažkaip iš dalies kambario sunku spręsti, bet nenorėčiau užstoti grožio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2008 01 21, 14:28)
labas, mergaites  4u.gif
pasakykit ka nors gera/bloga apie si valgomaji stala ir kede?  ax.gif
user posted image
user posted image
Oregano, maciau juodajam alksni ta stala...man rodos dar interio toki turi...siaip fainas labai  biggrin.gif

Kėdė labai simpatiška, bet stalas per manieringas, toks kažkoks griozdiškas, sudaro sunkumo įspūdį... Nu čia man taip pasirodė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2008 01 23, 20:42)
Kėdė labai simpatiška, bet stalas per manieringas, toks kažkoks griozdiškas, sudaro sunkumo įspūdį... Nu čia man taip pasirodė  4u.gif

Ta pati norejau rasyti biggrin.gif
Tik man pvz. ziurint i sita paveiksliuka neatrodo, kad sitas stalas yra valgomojo stalas unsure.gif
Pagalvojau, kad svetaines ax.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 01 23, 22:00)
Ta pati norejau rasyti  biggrin.gif
Tik man pvz. ziurint i sita paveiksliuka neatrodo, kad sitas stalas yra valgomojo stalas  unsure.gif
Pagalvojau, kad svetaines  ax.gif

O man išvis kažkodėl pirma mintis jį pamačius buvo apie šarvojimo pakylą doh.gif , bet kadangi ji kraupoka tokia, tai nuvijau šalin, o antras variantas, šovęs į galvą - masažinis stalas (net paviršius atrodo kaip koks minkštas, poroloninis... g.gif
Atsakyti
nu va, pamaciau idealia sofa svetainei.. rolleyes.gif
user posted image
ir dar siaip grazu..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2008 01 23, 20:42)
Kėdė labai simpatiška, bet stalas per manieringas, toks kažkoks griozdiškas, sudaro sunkumo įspūdį... Nu čia man taip pasirodė  4u.gif

Uriuk, ateisi i svecius ir pamatysi kaip atrodys mirksiukas.gif

QUOTE(išprotėjus @ 2008 01 23, 22:00)
Ta pati norejau rasyti  biggrin.gif
Tik man pvz. ziurint i sita paveiksliuka neatrodo, kad sitas stalas yra valgomojo stalas  unsure.gif
Pagalvojau, kad svetaines  ax.gif

valgomasis tikrai 4u.gif na sakyciau foto neatspindi jo, mamai parodziau internete, pasibaisejo, nuvaziavo i parduotuve apziuret - susizavejo thumbup.gif
aciu uz nuomones 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
O aš turiu jau savo transformeriuką rolleyes.gif thumbup.gif clap.gif clap_1.gif sokiai.gif assa.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 24 sausio 2008 - 16:11
QUOTE(oregano @ 2008 01 24, 14:09)
O aš turiu jau savo transformeriuką  rolleyes.gif  thumbup.gif  clap.gif  clap_1.gif  sokiai.gif  assa.gif  biggrin.gif

Rodyk greiciau, nes labai idomu pamatyti blush2.gif
Atsakyti
Vakare jau turėčiau turėt fotiką (mūsų nusprogęs) ir tada jau būtinai photo.gif lens.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2008 01 24, 10:15)
Uriuk, ateisi i svecius ir pamatysi kaip atrodys  mirksiukas.gif
valgomasis tikrai  4u.gif  na sakyciau foto neatspindi jo, mamai parodziau internete, pasibaisejo, nuvaziavo i parduotuve apziuret - susizavejo  thumbup.gif
aciu uz nuomones  4u.gif

Tik mąstau, kaip čia greičiau? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 24, 17:47)
Vakare jau turėčiau turėt fotiką (mūsų nusprogęs) ir tada jau būtinai  photo.gif  lens.gif

Oregano nono.gif kur staliukas? tuoj nosis kompo ekraną pradurs hihihi.gif
Atsakyti