Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

Žiūrint koks bus tas triptikas g.gif Ką tu nori jame (juose) matyti? Kaip jis bus išpildytas? Nes paprasčiausiai suskaldžius šį vientisą, išbaigtą paveikslą į tris dalis, jis gali prarast visą savo idėją ir mintį.. g.gif Jei iš šio paveikslo bus pasiskolinta tik pati idėja, atlikimo technika, spalvos, o naujasis autorius pats sugalvos kompoziciją tiems trims paveikslams, tuomet viskas ok mirksiukas.gif Tikiuosi, aiškiai išdėsčiau savo mintis ir supratai, ką norėjau pasakyt.. 4u.gif mirksiukas.gif

Čia dar viena internetinė baldų ir kt parduotuvė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 20, 20:45)
Žiūrint koks bus tas triptikas  g.gif  Ką tu nori jame (juose) matyti? Kaip jis bus išpildytas? Nes paprasčiausiai suskaldžius šį vientisą, išbaigtą paveikslą į tris dalis, jis gali prarast visą savo idėją ir mintį..  g.gif Jei iš šio paveikslo bus pasiskolinta tik pati idėja, atlikimo technika, spalvos, o naujasis autorius pats sugalvos kompoziciją tiems trims paveikslams, tuomet viskas ok  mirksiukas.gif Tikiuosi, aiškiai išdėsčiau savo mintis ir supratai, ką norėjau pasakyt..  4u.gif  mirksiukas.gif

Čia dar viena internetinė baldų ir kt parduotuvė  rolleyes.gif

labai aiškiai, ačiū aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 20, 21:45)

Čia dar viena internetinė baldų ir kt parduotuvė  rolleyes.gif

Gal kas uzsisakinejot eliziejaus baldeliu, kainos tai tikrai neblogos.
Kazin kaip kokybe? cool.gif
Atsakyti
Labas naktis, supermamos...

paskaitinejau jusu foruma ir nusprendziau profesionalems tongue.gif klausimuka uzduot:)

Gal kuri pirkot ar girdejot apie firmos UAB Baldija svetaines baldus????

Busiu labai dekinga uz jusu komentarus...pati nieko nezinau apie ju gaminamos produkcijos kokybe, o sofkute patiko...ir delto labai jama nervas mani.....ir norisi, ir bijosi schmoll.gif

Dekui is anksto 4u.gif
Atsakyti
Na ką... Keikiasi mano meistriukas auksarankis su tuo staliuku doh.gif ... Labai sunkiai gaminasi, sakė, dar tokio sunkaus varianto neturėjo verysad.gif Turbūt italai labai nenori, kad jų idėjas lietuvaičiai vogtų cool.gif .. Įtariu, būtų žinojęs, kad bus tiek knisimosi su juo, turbūt būtų neapsiėmęs g.gif O iš pirmo žvilgsnio pasirodė nieko blatno.. Bet sakė tikrai pabaigs, tik reikia kantrybės ir teks dar palaukt. Kas man belieka dry.gif ...
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 21, 11:59)
Na ką... Keikiasi mano meistriukas auksarankis su tuo staliuku  doh.gif ... Labai sunkiai gaminasi, sakė, dar tokio sunkaus varianto neturėjo  verysad.gif Turbūt italai labai nenori, kad jų idėjas lietuvaičiai vogtų  cool.gif  .. Įtariu, būtų žinojęs, kad bus tiek knisimosi su juo, turbūt būtų neapsiėmęs  g.gif O iš pirmo žvilgsnio pasirodė nieko blatno.. Bet sakė tikrai pabaigs, tik reikia kantrybės ir teks dar palaukt. Kas man belieka  dry.gif ...

ir mums nieko kito nelieka biggrin.gif bet gal rezultatas pranoks ir tavo, ir meistro, ir mūsų lūkesčius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 01 21, 12:16)
ir mums nieko kito nelieka biggrin.gif bet gal rezultatas pranoks ir tavo, ir meistro, ir mūsų lūkesčius  rolleyes.gif

na labai tikiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudre7 @ 2008 01 21, 01:22)
Labas naktis, supermamos...

paskaitinejau jusu foruma ir nusprendziau profesionalems  tongue.gif klausimuka uzduot:)

Gal kuri pirkot ar girdejot apie firmos UAB Baldija svetaines baldus????

Busiu labai dekinga uz jusu komentarus...pati nieko nezinau apie ju gaminamos produkcijos kokybe, o sofkute patiko...ir delto labai jama nervas mani.....ir norisi, ir bijosi  schmoll.gif
Dekui is anksto  4u.gif

TAI NEGI NE VIENA NIEKO NERA GIRDEJUSI??????

ax.gif 4u.gif
Atsakyti
labas, mergaites 4u.gif
pasakykit ka nors gera/bloga apie si valgomaji stala ir kede? ax.gif
user posted image
user posted image
Oregano, maciau juodajam alksni ta stala...man rodos dar interio toki turi...siaip fainas labai biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Bet ir kainytė ten faina, a-ne? biggrin.gif mirksiukas.gif

O taviškis stalas fotkej irgi pasididina? Įdomiai atrodo rolleyes.gif Jis oda aptrauktas, ar man čia vaidenasi? lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 21 sausio 2008 - 14:58
special kėdė faina mirksiukas.gif O stalas įdomus, nematytas, net nežinau ar man patiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 21, 14:33)
user posted image
Bet ir kainytė ten faina, a-ne?  biggrin.gif  mirksiukas.gif

O taviškis stalas fotkej irgi pasididina? Įdomiai atrodo  rolleyes.gif Jis oda aptrauktas, ar man čia vaidenasi? lens.gif

oregano, kainyte 2700, nu 10 proc nuolaida duotu...cia apie alksni, o interio ta pati kaina apie 2700...
stalo apacia kur tuscia, ten aptraukta oda, pasididina nuo 138 iki 180 kazkas...
mutti, mane ir domina stalas, kadangi nematytas...renkuosi tarp interio varianto, kur stalas 90*90 ir prasiilgina ir sito...sitas daugiau vietos siaip uzims...bet visos 6 kedes gales prie stalo buti, nes nelabai bute bus kur pasandeliuot unsure.gif

Atsakyti