o aš vat tokio paveikslo baisiai į svetainę noriu
Oho Ekspresyvus
QUOTE(oregano @ 2008 01 19, 17:24)
Oho Ekspresyvus
man tai jis iš tų dalykų, kuriuos pamatai ir iškart žinai, kad NORIU
beje, atrodo, ką tik radau, kas man tokį nutapytų...
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 01 19, 17:28)
man tai jis iš tų dalykų, kuriuos pamatai ir iškart žinai, kad NORIU
Aš sakau - SM lobynas
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 01 19, 17:05)
pasakykit savo nuomonę: ar toks paveikslas gražiau žiūrėtųsi kaip triptikas ar kaip 4-tikas? išmatavimai vienos dalies būtų 30x60. o mūsų siena 5,60m ilgio.
ar tiesiog vienas ištisas paveikslas?
QUOTE(risa @ 2008 01 19, 20:03)
ooooo, ir as tokio noreciau
as neskirstyciau (nors"na vkus i na cvet tovariscei net)
jei ne paslaptis, kur ji suradote?Gal skelbimuose?
as neskirstyciau (nors"na vkus i na cvet tovariscei net)
jei ne paslaptis, kur ji suradote?Gal skelbimuose?
ne, ne skelbimuose. čia vieno Izraelio dailininko darbas.
Kokia mauksti nuo grindu kabinasi televizorius?
Erdve nemaza tai labai baisu apsirikti su auksciu ,sako kad jeigu bus aukstai tai nesmagu ziureti, bet kuo auksciau tuo graziau
Erdve nemaza tai labai baisu apsirikti su auksciu ,sako kad jeigu bus aukstai tai nesmagu ziureti, bet kuo auksciau tuo graziau
QUOTE(Danta @ 2008 01 19, 21:14)
Kokia mauksti nuo grindu kabinasi televizorius?
manau, kad priklauso nuo atstumo iki TV. kas kad kuo aukščiau tuo gražiau, juk jeigu reikės žiūrėti užvertus galvą, tai bus labai nepatogu
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 01 19, 22:16)
manau, kad priklauso nuo atstumo iki TV. kas kad kuo aukščiau tuo gražiau, juk jeigu reikės žiūrėti užvertus galvą, tai bus labai nepatogu
Tai ir norisi pasirinkti auksti kad butu patogu .Nuo sedimos vietos iki TV bus kazkur apie 4,5-5 metrai.
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 01 19, 19:15)
pasakykit savo nuomonę: ar toks paveikslas gražiau žiūrėtųsi kaip triptikas ar kaip 4-tikas? išmatavimai vienos dalies būtų 30x60. o mūsų siena 5,60m ilgio.
kodėl taip būna, kad nuotraukos dingsta??
vat apie tokį paveikslą klausiau:
http://public.fotki....kslas07385.html
4-tiką vyras jau atmetė, nes pareiškė, kad akys normaliai tik 3 objektus gali matyti jis gal labiau už triptiką. o aš pati labiausiai linkstu prie vieno ištiso paveikslo.
na, parašykit dar kas nors, ką manot