stai koks butukas
(sudejau virtuve su koridoriumi, kad parodyti visuma)
ikyretu man tokia spalvu gama, bet gal kam patiks, o gal tik ideju pasisems
o del orchideju, tai as turiu violetine auga puikia, tik kotais nezydi
Fainų interjerų Neryte pridėjai
O dėl orhidėjos, tai nueik į floros forumą SM, orhidėjų skyrelį ir rasi daug patarimų kaip ten su jomis elgtis, kad paržydint.. Baisiai jau jautrios tos gėlės (ne duokdie vėsesnis oras, skersvėjukas, perdaug ar per mažai drėgmės, ne taip tręši ir tt ir pan) Bet pasiutusiai ir gražios... Kaip sako neturėjo bobutė vargo - įsigyjo orhidėją
O dėl orhidėjos, tai nueik į floros forumą SM, orhidėjų skyrelį ir rasi daug patarimų kaip ten su jomis elgtis, kad paržydint.. Baisiai jau jautrios tos gėlės (ne duokdie vėsesnis oras, skersvėjukas, perdaug ar per mažai drėgmės, ne taip tręši ir tt ir pan) Bet pasiutusiai ir gražios... Kaip sako neturėjo bobutė vargo - įsigyjo orhidėją
QUOTE(oregano @ 2008 01 19, 12:37)
O as dar planuoju svetainę papuošt va kokiu grožiu
orchideja ... mano pati paciausia gele ...labai papuosia namus
QUOTE(oregano @ 2008 01 19, 13:03)
Fainų interjerų Neryte pridėjai
reiks kada ir ten uzsukti... as jau buvau uzsikabliavus su vabzdziaedziais, tai dabar dar sedesiu orchidejose is kur to laiko daugiau gauti
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2008 01 19, 12:48)
čia man atrodo toks gyvenamas interjeras. o ne parodinis
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 01 19, 13:41)
čia man atrodo toks gyvenamas interjeras. o ne parodinis
pataikei!
cia imiau is parduodamu kambariu
QUOTE(Nerytė @ 2008 01 19, 13:45)
Ir parduoda turbūt kokiam NY
Labai gerai žiūrisi tas paveikslas be rėmų, labai fainos pertvaros/lentynos/nišos - labai gerai išspręsta, foteliukas nerealus, apšvietimas virš jo irgi, visos detalės, spalvų žaidimas . Grindų danga atrodo šiaip sau, bet visai gerai įsipaišo į bendrą kontekstą ir keista - nesipjauna su virtuvinėmis grindimis
Va kažkaip ir norisi tokių realių sprendimų, tai daugiau visokių idėjų gali prisitaikyt sau ir bandyt drąsiau eksperimentuot
QUOTE(oregano @ 2008 01 19, 14:15)
Ir parduoda turbūt kokiam NY
Labai gerai žiūrisi tas paveikslas be rėmų, labai fainos pertvaros/lentynos/nišos - labai gerai išspręsta, foteliukas nerealus, apšvietimas virš jo irgi, visos detalės, spalvų žaidimas . Grindų danga atrodo šiaip sau, bet visai gerai įsipaišo į bendrą kontekstą ir keista - nesipjauna su virtuvinėmis grindimis
Va kažkaip ir norisi tokių realių sprendimų, tai daugiau visokių idėjų gali prisitaikyt sau ir bandyt drąsiau eksperimentuot
man tos nišos ir lentynos mano silpnybė tokios, būtų galimybė, kiekvienam kambary kažką tokio turėčiau ir paveikslas labai patiko.
o del orchideju, tai as turiu violetine auga puikia, tik kotais nezydi
Neryte, kokia jos rūšis/pavadinimas?
Nu va, nebėr HH tų japoniškų užuolaidų Gerai, kad spėjau..