Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

stai koks butukas
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
(sudejau virtuve su koridoriumi, kad parodyti visuma)
ikyretu man tokia spalvu gama, bet gal kam patiks, o gal tik ideju pasisems

o del orchideju, tai as turiu violetine bigsmile.gif auga puikia, tik kotais nezydi g.gif
Atsakyti
Fainų interjerų Neryte pridėjai thumbup.gif thumbup.gif
O dėl orhidėjos, tai nueik į floros forumą SM, orhidėjų skyrelį ir rasi daug patarimų kaip ten su jomis elgtis, kad paržydint.. Baisiai jau jautrios tos gėlės (ne duokdie vėsesnis oras, skersvėjukas, perdaug ar per mažai drėgmės, ne taip tręši ir tt ir pan) doh.gif Bet pasiutusiai ir gražios... wub.gif Kaip sako neturėjo bobutė vargo - įsigyjo orhidėją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 19, 12:37)
O as dar planuoju svetainę papuošt va kokiu grožiu  wub.gif

orchideja bigsmile.gif ... mano pati paciausia gele wub.gif ...labai papuosia namus wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cameja: 19 sausio 2008 - 13:06
QUOTE(oregano @ 2008 01 19, 13:03)
Fainų interjerų Neryte pridėjai  thumbup.gif  thumbup.gif
O dėl orhidėjos, tai nueik į floros forumą SM, orhidėjų skyrelį ir rasi daug patarimų kaip ten su jomis elgtis, kad paržydint.. Baisiai jau jautrios tos gėlės (ne duokdie vėsesnis oras, skersvėjukas, perdaug ar per mažai drėgmės, ne taip tręši ir tt ir pan) doh.gif Bet pasiutusiai ir gražios...  wub.gif Kaip sako neturėjo bobutė vargo - įsigyjo orhidėją  biggrin.gif

reiks kada ir ten uzsukti... as jau buvau uzsikabliavus su vabzdziaedziais, tai dabar dar sedesiu orchidejose smile.gif is kur to laiko daugiau gauti
user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image
Papildyta:

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 01 19, 12:48)

čia man atrodo toks gyvenamas interjeras. o ne parodinis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 01 19, 13:41)
čia man atrodo toks gyvenamas interjeras. o ne parodinis  rolleyes.gif

smile.gif pataikei!
cia imiau is parduodamu kambariu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 01 19, 13:45)
smile.gif pataikei!
cia imiau is parduodamu kambariu  mirksiukas.gif

Ir parduoda turbūt kokiam NY biggrin.gif
Labai gerai žiūrisi tas paveikslas be rėmų, labai fainos pertvaros/lentynos/nišos - labai gerai išspręsta, foteliukas nerealus, apšvietimas virš jo irgi, visos detalės, spalvų žaidimas thumbup.gif . Grindų danga atrodo šiaip sau, bet visai gerai įsipaišo į bendrą kontekstą ir keista - nesipjauna su virtuvinėmis grindimis rolleyes.gif
Va kažkaip ir norisi tokių realių sprendimų, tai daugiau visokių idėjų gali prisitaikyt sau ir bandyt drąsiau eksperimentuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 19, 14:15)
Ir parduoda turbūt kokiam NY  biggrin.gif
Labai gerai žiūrisi tas paveikslas be rėmų, labai fainos pertvaros/lentynos/nišos - labai gerai išspręsta, foteliukas nerealus, apšvietimas virš jo irgi, visos detalės, spalvų žaidimas  thumbup.gif . Grindų danga atrodo šiaip sau, bet visai gerai įsipaišo į bendrą kontekstą ir keista - nesipjauna su virtuvinėmis grindimis  rolleyes.gif
Va kažkaip ir norisi tokių realių sprendimų, tai daugiau visokių idėjų gali prisitaikyt sau ir bandyt drąsiau eksperimentuot  ax.gif

man tos nišos ir lentynos wub.gif mano silpnybė tokios, būtų galimybė, kiekvienam kambary kažką tokio turėčiau rolleyes.gif ir paveikslas labai patiko.
Atsakyti
o del orchideju, tai as turiu violetine  auga puikia, tik kotais nezydi

Neryte, kokia jos rūšis/pavadinimas?
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Nu va, nebėr HH tų japoniškų užuolaidų verysad.gif Gerai, kad spėjau.. rolleyes.gif
Atsakyti