Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

QUOTE(irmaMO @ 2008 01 18, 17:12)
Kai maniskiui buvo tiek laiko kiek dabar jusu mazuliui,tai as ta pati giedojau.Bet dabar jau giesmele apie antra eina biggrin.gif

gal ir as po keliu metu kitaip uzgiedosiu biggrin.gif

o del sugungtos svetaines tai as pries... ax.gif nenoriu, kad matytu mano kuitalynes... juk ne visad spejam susitvarkyti, o draugai ateina ir nekviesti
Atsakyti
Svetainė ir pas mus 3in1 svetainė+virtuvė+valgomasis... Pradėjom nuo krosnelės biggrin.gif Išsirinkom raudonais glazūruotais kokliais ir paskui visa spalvų paletė dėliojosi į tą temą - bordinė virtuvė, didelis raudonas kampas svetainės dalyje, kieti baldai - visur tinkantys minimalistiniai ąžuolo masyvo, valgomojo dalies dar nesusitvarkėm - senas stalas paslėptas po staltiese ir perlakuotos bei pervilktos laikinam naudojimui senos kėdės iš tėvų rūsio (pervilkau minkštą dalį "į temą" raudonai). Kai erdvė didelė, funkcinių zonų daug, kad nesigautų makalynė palikome sienas baltas, bet dabar jos man nebepatinka doh.gif reikia užuolaidomis gal padėtį švelninti...

QUOTE(Nerytė @ 2008 01 18, 15:48)
oj, ne... antro nebus... man su vienu veiklos uztenka, o ir antram jau nervu neturesiu biggrin.gif

o be reikalo, va mano didysis ką tik nuo kupros nulipo, nes sesė suvirko - "einu sesę linksmint, zinduka duosiu" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2008 01 18, 17:24)
Svetainė ir pas mus 3in1 svetainė+virtuvė+valgomasis... Pradėjom nuo krosnelės biggrin.gif Išsirinkom raudonais glazūruotais kokliais ir paskui visa spalvų paletė dėliojosi į tą temą - bordinė virtuvė, didelis raudonas kampas svetainės dalyje, kieti baldai - visur tinkantys minimalistiniai ąžuolo masyvo, valgomojo dalies dar nesusitvarkėm - senas stalas paslėptas po staltiese ir perlakuotos bei pervilktos laikinam naudojimui senos kėdės iš tėvų rūsio (pervilkau minkštą dalį "į temą" raudonai). Kai erdvė didelė, funkcinių zonų daug, kad nesigautų makalynė palikome sienas baltas, bet dabar jos man nebepatinka doh.gif reikia užuolaidomis gal padėtį švelninti...
o be reikalo, va mano didysis ką tik nuo kupros nulipo, nes sesė suvirko - "einu sesę linksmint, zinduka duosiu" lotuliukas.gif

gal galetum foto imesti mirksiukas.gif
zuprantu, kad dviem geriau, lengviau, smagiau, o ir mamai pagalbininkas, bet yra pliusu ir minusu, man rodos netureciau tiek kantrybes ir demesio su dviem...
Atsakyti
Svetainė ir pas mus 3in1 svetainė+virtuvė+valgomasis... Pradėjom nuo krosnelės  Išsirinkom raudonais glazūruotais kokliais ir paskui visa spalvų paletė dėliojosi į tą temą - bordinė virtuvė, didelis raudonas kampas svetainės dalyje, kieti baldai - visur tinkantys minimalistiniai ąžuolo masyvo, valgomojo dalies dar nesusitvarkėm - senas stalas paslėptas po staltiese ir perlakuotos bei pervilktos laikinam naudojimui senos kėdės iš tėvų rūsio (pervilkau minkštą dalį "į temą" raudonai). Kai erdvė didelė, funkcinių zonų daug, kad nesigautų makalynė palikome sienas baltas, bet dabar jos man nebepatinka  reikia užuolaidomis gal padėtį švelninti...
[quote=raganele,2008 01 18, 17:24]

FOTKIŲ, FOTKIŲ ploja.gif biggrin.gif Labai suintrigavai, turėtų būt labai gražu pas tave, o mūsų nosys, kaip žinia, labai iiilgos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2008 01 18, 17:22)
O del sugungtos svetaines tai as pries...  ax.gif  nenoriu, kad matytu mano kuitalynes... juk ne visad spejam susitvarkyti, o draugai ateina ir nekviesti

Šast viską į indaplovę ir tiek to bardako mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2008 01 18, 17:28)
man rodos netureciau tiek kantrybes ir demesio su dviem...

Kantrybė - nenusakomas dalykas biggrin.gif Čia ji dingsta, čia jos su kaupu doh.gif Nuo vaikų skaičiaus tai nepriklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 18 sausio 2008 - 17:30
QUOTE(oregano @ 2008 01 18, 17:33)
Kantrybė - nenusakomas dalykas  biggrin.gif Čia ji dingsta, čia jos su kaupu  doh.gif Nuo vaikų skaičiaus tai nepriklauso  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif kantrybė tiesiogiai proporcinga naktį išmiegotam valandų skaičiui, nuotaikos svyravimams, MB pagalbai su vaiku ir pan.dalykams. didėjant vaikų skaičiui, kantrybės gal ir nedaugėja, bet turbūt tiesiog keičiasi požiūris į "svarbius" dalykus - nebeimi daug ko į galvą, kaip kad su pirmuoju mažiuku, o ypač - pirmaisiais jo metais. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2008 01 18, 17:24)

labai gražiai skamba thumbup.gif laukiam fotkių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 18 sausio 2008 - 17:45
QUOTE(oregano @ 2008 01 18, 18:18)
Dar pasiskaityk temą apie virtuvės įrengimą, nes ten daug forumiečių įsirenginėja būtent virtuves sujungtas su svetainėmis, tai labai gražių variantų yra ir idėjų ir patarimų kaip apjungti/suderinti tas dvi erdves mirksiukas.gif

Dėkui už patarimus, būtinai pažiūrėsiu 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 18 sausio 2008 - 20:54
user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

Fainas kilimukas rolleyes.gif O medis koks.. thumbup.gif Labai savitas interjeras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 18, 17:33)
Šast viską į indaplovę ir tiek to bardako  mirksiukas.gif
Papildyta:
Kantrybė - nenusakomas dalykas  biggrin.gif Čia ji dingsta, čia jos su kaupu  doh.gif Nuo vaikų skaičiaus tai nepriklauso  mirksiukas.gif

oregano, mirksniukas, beveik ikalbejot antram vaikui smile.gif
o del svetaines su virtuve, taui ne visad indaplove yra iseitis... kartais prisvilusios vyrykles ar aptaskytu spinteliu, stalvirsiu nenoretusi rodyti ax.gif

QUOTE(cameja @ 2008 01 18, 20:40)

draugai turi tokia lempa tik balta, pas juos didelej svetainei labai graziai ziuris thumbup.gif
Atsakyti