Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

QUOTE(node @ 2008 01 18, 10:57)

man čia labai gražu wub.gif
Atsakyti
Nu va, ką tik iš HH užuolaidas svetainei užsisakiau doh.gif biggrin.gif Šiaip užuolaidos man nėra būtiniausias atributas, bet kažkaip radau nete fotkių, kad jos visai neblogai derinasi su roletais (įmečiau jas į langų rūbelių temą), tai susigundžiau ax.gif O dar kai HH radau tinkamos spalvos (tamsiai ruda su geltonu ornamentu), truputį japoniškais elementais (vyšnių žiedų raštai) ir dar kaina nereali - akcijinė, tai ... irnesakyk.gif
Šitos. Rašoma, kad tinkamai pasiūtos tinka ir svetainei, tai man irgi taip atrodo biggrin.gif Kaina - 27.9Lt bigsmile.gif Netiks svetainei, sueis miegamajam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 18, 14:38)
Nu va, ką tik iš HH užuolaidas svetainei užsisakiau  doh.gif  biggrin.gif Šiaip užuolaidos man nėra būtiniausias atributas, bet kažkaip radau nete fotkių, kad jos visai neblogai derinasi su roletais (įmečiau jas į langų rūbelių temą), tai susigundžiau  ax.gif O dar kai HH radau tinkamos spalvos (tamsiai ruda su geltonu ornamentu), truputį japoniškais elementais (vyšnių žiedų raštai) ir dar kaina nereali - akcijinė, tai ...  irnesakyk.gif
Šitos. Rašoma, kad tinkamai pasiūtos tinka ir svetainei, tai man irgi taip atrodo  biggrin.gif Kaina - 27.9Lt  bigsmile.gif Netiks svetainei, sueis miegamajam  ax.gif

labai gražios, oregano wub.gif o lovatiesė irgi yra? aš kaip tik mąstau į miegamajį raudoną spalvą įvest.
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 01 18, 14:43)
labai gražios, oregano  wub.gif  o lovatiesė irgi yra? aš kaip tik mąstau į miegamajį raudoną spalvą įvest.

Prašom, čia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 18, 14:47)

jau, radau, ačiū 4u.gif o kas tas "lambrekenas"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 18, 14:48)
Kiek teko girdėt atsiliepimų, tai nelabai  schmoll.gif

Oregano,ar jau turi savo staliuka?Kokie ispudziai?
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 01 18, 14:49)
jau, radau, ačiū 4u.gif  o kas tas "lambrekenas"? g.gif

Viršutinė lango užuolaidos drapiruotės dalis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(irmaMO @ 2008 01 18, 14:59)
Oregano,ar jau turi savo staliuka?Kokie ispudziai?

Ko tai ''tarmozina'' mano auksarankis meistriukas, bet aš jam ramybės neduodu, vis smalsauju biggrin.gif Kiek supratau, ilgai nerado, ar tai neatvežė tinkamų ratukų kojelėms. Bet jau šį savaitgalį sakė tikrai pristatys man staliuką visam gražume rolleyes.gif Tai jau tuomet visą jį nuo viršaus iki apačios photo.gif photo.gif ir įdėsiu jūsų įvertinimui lens.gif biggrin.gif
Šiaip aš niekur neskubu, tegul krapštos, kad tik gerai padarytų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 18, 15:08)
Viršutinė lango užuolaidos drapiruotės dalis  mirksiukas.gif
Papildyta:
Ko tai ''tarmozina'' mano auksarankis meistriukas, bet aš jam ramybės neduodu, vis smalsauju  biggrin.gif Kiek supratau, ilgai nerado, ar tai neatvežė tinkamų ratukų kojelėms. Bet jau šį savaitgalį sakė tikrai pristatys man staliuką visam gražume  rolleyes.gif Tai jau tuomet visą jį nuo viršaus iki apačios photo.gif  photo.gif ir įdėsiu jūsų įvertinimui lens.gif  biggrin.gif 
Šiaip aš niekur neskubu, tegul krapštos, kad tik gerai padarytų  rolleyes.gif

tai tu neskubi, o mes tai skubam, nes iš smalsumo tuoj nosys ištįs hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 01 18, 15:12)
tai tu neskubi, o mes tai skubam, nes iš smalsumo tuoj nosys ištįs  hihihi.gif

lotuliukas.gif mano nosis tai nuo besaikio sėdėjimo SM jau klaviatūrą remia doh.gif ... Vaikai jau net priprato, kad vis prie kompo tūpčioju, forumo net neišjungiu visą dieną doh.gif Nu bet čia jau offtopicas, sorry... cool.gif
Atsakyti
va va, oregano, norejau paklausti is kur tiek laiko turi, kad tave ryte vakare galima rasti SM biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 01 18, 15:28)
va va, oregano, norejau paklausti is kur tiek laiko turi, kad tave ryte vakare galima rasti SM  biggrin.gif

Namie su vaikais sėdžiu smile.gif
Na bet ir tu, Neryte, etatinė SM posėdžiautoja, ar ne? biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 18 sausio 2008 - 15:32
man vyras jau sakė, kad kokią apsaugą ant kompo uždės, kad nebesėdėčiau SM doh.gif
dabar vaikis truputį sirguliuoja, į darbą neinu, tai laptopą net su vaiku žaisdama šalia pasidedu blush2.gif baisus reikalas, kaip sako mano vaikas biggrin.gif

na, bet iš kitos pusės, kai prireikia kokios nors info apie bet ką ar kokio praktinio patarimo, vyras sako: paieškok toj savo SM, ten gi apie viską visko yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 18 sausio 2008 - 15:37