QUOTE(Klapuske @ 2009 02 02, 10:01)
Ant rytojaus tikrai niekur nesinores eiti
berots pamirsau pasakyti, kad pirmas keturias dienas negalima labai lankstytis ar stipriai sukiotis, nes ir skausmelis, o pasilenkus tempia siules, tai zodziu, kad problemu neprisidarytumet papildomai, aisku, dar ir kraujo pradzioje buna uzsilike (as kol po pirmosios savo operacijos dar kelias tas valandas gulejau klinikose, sumasciau atsisesti lovoje, na atsisedau, sneku su mama, o ta kad pradejo isterikuoti, girdziu jau ir sesute palatos atsivede, o as gi nieko nematau! tai pasirodo staigiau keliausi ir is po tvarsciu pradejo sunktis kraujas, taip baisiai jis pasirode varvantis per nosi
), na bet as namie praguledavau mazdaug savaitele (as kadangi jauna, man i univwrsiteta nereikia jokiu pazymu, jokiu biuleteniu, tai galejau sau leisti). I zmones iseiti su akiniais nuo saules galima 4/5 diena.
As asmeniskai, tikejausi, kad viskas bus paprasciau, ne taip skausminga, bet po pirmosios operacijos visiems sakiau, kad verta. ... Po antrosios dabar jau nebesu tokia dziaugsmingai nusiteikusi ir patenkinta...
jezau, nieko nesuprantu
dariausi operacija, jokiu istinimu, kad nematytum nebuvo, jokiu tvarsciu, jokio kraujo, jokio skausmo. Gal tai individualu
Pries kaledas dariausi virsutiniu voku korekcija. Nuo vaikystes vokai siek tiek uzkrite buvo, su amzium vis mane tai labiau erzino. Normaliai pasidazyti negalejau, bo visi seseliai subegdavo i rauksle. Kai budavau pavargusi, pradedavau savo blakstienas matyti
Siaip veidas visad atrode pavarges, vien del akiu. Susikietinau, pasidariau. Patenkinta kaip rublis. Po operacijos visiskai neskaudejo, buvo tik jauciamas tempimas ten kur siulai dar buvo, galejau ir lankstytis, ka tik nori daryti. Ta prasme, fiziskai saves ribot nereikejo. Ledo kompresus tik sekancia diena dejau, bet ir be ju nebuvau tike istinusi kiek tikejausi. Melynes buvo, bet jos labai idomiai issideste, palei pat voko krasteli, vaizdas buvo toks, kad su violetiniu konturiniu piestuku buciau apsibrezusi akis. 4 diena po operacijos buvau pas mama nuvaziavusi, tai ji nieko net nepastebejo, galvojo kad makiazas cia mano toks, n et siulu nepastebejo ji. Po savaites iseme siulius, iskart atsipalaidavo tas voku tempimas. Ta pacia diena jau kuciu vakariens pas uosviene buvau, 10 zmoniu, ir niekas nieko nepastebejo. Tiesa, po siulu isemimo, gydytojas jau leido normaliai dazytis. Kuri laika, buvo diskomfortas dazantis, dalis voko prie pat blakstienu buvo susilpnejes jautrumas. Per koki menesi jis atsistate.
QUOTE(Hacone @ 2009 02 02, 13:29)
tikrai labai aciu, Klapuske, kad parasei
nes visos cia tik reiskia nora kazkada pasitvarkyti akis ir ne viena nera tvarkiusis. as irgi galvojau, kad viskas daug paprasciau. o dabar deka Klapuskes zinau, kad pooperaciniu laikotarpiu turiu ieskotis pagalbos namuose. mat mano du mazi vaikuciai, ir neturiu galimybes guleti lovoje, ar, kad ir neguleti, nesilankstyti pora dienu ir pan. dabar viskas daug aiskiau.
butu labai malonu, jei atsilieptu merginu\moteru, patyrusiu sia procedura ir pasidalintu savo potyriais. tada mums, ketinancioms darytis sia operaciuja, bus paprasciau viska isivaizduoti ir susiplanuoti.
Vat, pasidalinau, nesibaidyk, nebutinai taip bus kaip Klapuskei. Tik nuo tavo organizmo priklausys, kaip gis. Tikrai mn nereikejo lovoj guleti. Dziaugiuosi, kad tuo laiku buvau isejusi atostogu, tai neteko galvos sukti ka bendradarbiai pagalvos, jei netycia supras kad melynes, o ne makiazias tokis