QUOTE(Onomotopėja @ 2012 08 10, 21:51)
Nu va, mergaiės, dariausi virsutinius vokus balandzio 4, o daber jau nė žymės nėra, kur operuota. Nu nerealiai džiaugiuosi, kad ryžausi...kai pažiūriu į senesnes fotkes, tai net šiurpas nukrato.
Priminkit, ka konkreciai Jum dare
Kur ir pas ka operavotes,kek kainavo?
QUOTE(Onomotopėja @ 2012 08 18, 09:20)
Klaipėdoje , pas Bagdoną, 1500 Lt.
Labas, man Klaipeda labai tiktu, bet taip noretusi daugiau atsiliepimu apie ji .
QUOTE(Onomotopėja @ 2012 08 19, 08:32)
Mes ėjome dviese, su drauge, abiem gerai padarė.
O kur ir pas ka operavotes?Kiek kainavo?
Labai noriu operuotis,bet nezinau pas ka geriau nueiti
QUOTE(lapa @ 2012 08 19, 13:03)
O kur ir pas ka operavotes?Kiek kainavo?
Pas Bagdona.
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 10, 20:37)
SVEIKOS, jungiuos ir as. Noriu si menesi uzsirasyt konsultacijai kazkur virsutinius vokus tvarkyt ir rudeni but grazesne
Labai noreciau i 2500lt. isipaisyt
As irgi apie Kauna mastau (esu is Klaipedos). Gal pas Viksraiti ar Kaikari... Kur tu galvoji?
Labai noreciau i 2500lt. isipaisyt
As irgi apie Kauna mastau (esu is Klaipedos). Gal pas Viksraiti ar Kaikari... Kur tu galvoji?
Pas Kaikairi, renku info apie ji. Taciau kiek suzinojau jo ,,arkliukas" (.)(.), bet ne vokai. Tad paieskos tesiasi.
Papildyta:
QUOTE(linadrija @ 2012 07 17, 14:40)
Sveikutės,
Perskaičiau visą temą - ir tvirtai pasiryžau darytis plastinę viršutinių vokų operaciją , tik va reik spėt susiorganizuot per rugpjūtį. Klausimas būtų - ar kas darėtės pas Vaičiūną? labai lauksiu į až komentarų
Perskaičiau visą temą - ir tvirtai pasiryžau darytis plastinę viršutinių vokų operaciją , tik va reik spėt susiorganizuot per rugpjūtį. Klausimas būtų - ar kas darėtės pas Vaičiūną? labai lauksiu į až komentarų
Dairiausi, bet.........pamaciau laida ,,Su Asta ant raudonos sofkes" , vajeiku, jeigu jis taip dirba, kaip kalba, eina tadu jis dar treniruotis ant manekenu.
QUOTE(fuksė @ 2012 09 02, 08:04)
Pas Kaikairi, renku info apie ji. Taciau kiek suzinojau jo ,,arkliukas" (.)(.), bet ne vokai. Tad paieskos tesiasi.
Duok zinot apie paieskas
As taip noreciau daugiau atsiliepimu apie Bagdona , butu taip patogu Klaipedoj vietoj.
QUOTE(Onomotopėja @ 2012 08 18, 09:20)
Klaipėdoje , pas Bagdoną, 1500 Lt.
popigiai prasisukote, mano draugenaite iesko virs. voku chirurgo, Vitkaus klinikoje 4500 lt. uzisprase. Man gi reikia apatiniu, todel eisim urmu, tik skirtingi vokai.
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 02, 08:07)
Duok zinot apie paieskas
As taip noreciau daugiau atsiliepimu apie Bagdona , butu taip patogu Klaipedoj vietoj.
Butinai. As is VLN, bet gatava varyt iki ........., kad tik gerai padarytu, juk veidas.