Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė vokų operacija

As neplanuoju, bet po truputi renkuosi informacija, ateityje neatmetu galimybes kreiptis i medikus del sios proceduros.
Koki metoda rinkotes / planuojat rinktis voku kelimo, ar tik voka su siule prie antakio, ar su visa kakta? 4u.gif Man tik voka kelti atrodo paprastesne, priimtinesne operacija, maziau intervencijos, bet man minejo kad su visa kakta vokas graziau pasikelia, ar tai naturaliau atrodo ar kaip. g.gif Bet su kakta kelima rekomenduoja jau brandziame amziuje. Kazin kaip atrodo rezultatas abiem variantais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 05 15, 10:25)
As neplanuoju, bet po truputi renkuosi informacija, ateityje neatmetu galimybes kreiptis i medikus del sios proceduros.
Koki metoda rinkotes / planuojat rinktis voku kelimo, ar tik voka su siule prie antakio, ar su visa kakta?  4u.gif  Man tik voka kelti atrodo paprastesne, priimtinesne operacija, maziau intervencijos, bet man minejo kad su visa kakta vokas graziau pasikelia, ar tai naturaliau atrodo ar kaip. g.gif Bet su kakta kelima rekomenduoja jau brandziame amziuje. Kazin kaip atrodo rezultatas abiem variantais? g.gif

gydytojas ir pasakys,ko jums reik.nors man metu nera mazai,bet man kaktos judint nereikejo
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2012 05 15, 14:27)
gydytojas ir pasakys,ko jums reik.nors man metu nera mazai,bet man kaktos judint nereikejo

Man atrodo, cia viskas labai individualu. Mano akivaizdziai kakta jau pavaziavus, nors dar tik arti 32, nes oda yra riebi, ji sunkesne uz sausa ar normalia oda, taip man aiskino viena autoritetinga kosmetologe. O ne grynai voku problema. Tai vat butent tokiais atvejais ir siulo ta ednoskopini kaktos patempima
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 05 15, 14:43)
O ne grynai voku problema. Tai vat butent tokiais atvejais ir siulo ta ednoskopini kaktos patempima

Man labai panasiai plastikos chirurge sake apie mano veida..bet as kazkaip neplanuoju 'liest' kaktos ar dar ko rimciau, jeigu ir darysiuos tai tik vokus, kadangi turiu 'maiselius' po akim..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 15 gegužės 2012 - 15:11
QUOTE(mamulioka @ 2012 05 15, 14:43)
Man atrodo, cia viskas labai individualu. Mano akivaizdziai kakta jau pavaziavus, nors dar tik arti 32, nes oda yra riebi, ji sunkesne uz sausa ar normalia oda, taip man aiskino viena autoritetinga kosmetologe. O ne grynai voku problema. Tai vat butent tokiais atvejais ir siulo ta ednoskopini kaktos patempima

Nu geras, niekada nepagalvojau kad cia gali buti del kaktos. blink.gif Mano kakta irgi riebi, ir oda stora, poros ant kaktos issipletusios visa laika nuo paauglystes. Gal del to ir man sake kad reiketu kelt su kakta... Bet dabar kai pasiziuriu tai mano ir antakiai seniau lyg lenktesni buvo, nu rimtai. unsure.gif
O ka jums saket del amziaus, ar tokiu metu rekomenduoja kaktos kelima? Nes man tik pakraipe galva, sako tokiam amziuj dar kaip ir ankstoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 15 gegužės 2012 - 15:34
As dar niekur kol kas nesikreipiau, tai galiu is savo skaitymo bei domejimosi patirties pasakyt. Tiesa, nezinau, ar tai pritaikoma ir kaktai, gal ten siek tiek kitokia metodika, jei kas zinot, pataisykit. Bet kas del pilno veido odos patempimo, siaip teko tokiu nuomoniu skaityt, kad visi tie veido patempimai nelabai rekomenduojami - ta prasme, reiketu tempt iki paskutiniuju, naudotis kitom imanomom priemonem ir jau kaip krastutinis atvejis veido odos patempimo operacija. Nes operacijos metu oda tarsi nulupama nuo savojo karkaso. Taigi, pasidarius viena karta, ir toliau kas kelerius metus teks darytis, nes ji dar labiau prades leistis zemyn - jau nebebus prilaikoma raumenu. Gal ir su ta kakta panasi istorija? g.gif Gal del to ir nerekomendavo del jauno amziaus darytis, nes tai kol kas yra neracionalu. Bet dar karta kartojuos, jei klystu, pataisykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 05 15, 15:47)
. Nes operacijos metu oda tarsi nulupama nuo savojo karkaso. Taigi, pasidarius viena karta, ir toliau kas kelerius metus teks darytis, nes ji dar labiau prades leistis zemyn - jau nebebus prilaikoma raumenu. Gal ir su ta kakta panasi istorija?  g.gif  Gal del to ir nerekomendavo del jauno amziaus darytis, nes tai kol kas yra neracionalu. Bet dar karta kartojuos, jei klystu, pataisykit  4u.gif

taip,nulupama nuo karkaso. drinks_cheers.gif tas tiesa.leistis nesileis taip greit,nes sutvirtinama siulais,kurie prilaikys kakta,ar kita vieta.bet senejimo procesas vyksta ir toliau,jis gi nesustoja.tai vadinasi po kazkiek tai metu pakris.ir tai normalu juk
Atsakyti
QUOTE(savaegle @ 2009 12 02, 09:43)
Na tas termoliftingas nelabai čia į temą  mirksiukas.gif Pvz man to termoliftingo dar kolkas nereikia, užtat po akimis yra riebalinės išvaržos (maišeliai), kurie beje įgimti tik dabar dar labiau išryškėjo ior kuriuos gali pašalinti tik blefaroplastika ir nė joks termoliftingas. Taip kad ruošiuosi operuotis  blink.gif

Labai norėčiau sužinoti, kaip jums sekės, koks rezultatas?
Atsakyti
Labutes,jungiuosi ir as i jusu gretas. 06.20 uzsiregistravau operacijai- edoskopinis kaktos ir antakiu pakelimas + riebalu suleidimas i kai kurias rauksles.Jau pradedu jaudintis ir nebezinau, ar darytis endoskopini kaktos pakelima,ar tik vokus issioperuoti ir riebalus susileisti. Gal kuri atsiustumete privacia zinute kaip jautetes po endokopinio kaktos pakelimo ir kada grizote i darba.Labai buciau dekinga.
Atsakyti
Pazejau kaina GK, doh.gif Apatiniai vokai nuo 5 500 lt., maciau cia viena SM daresi s.m. ten pat uz 3 000 lt, ar cia taip staigiai pabrango.
Sakyciau VLN mazas pasirinkimas plastikos chirurgu, viskas Kaune.
Ieskau apatiniu voku plast. chirurgo ax.gif kankina isvarzos, rytais vaizdelis - doh.gif .
Vilniuje net nezinau kam ,,atsiduot" biggrin.gif, juk veidas ne 5 taskas, po to nepaslepsi. Itariu reikes Kaunan varyt, ten bent pasirinkimas yra. g.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2012 07 06, 09:31)
Pazejau kaina GK,  doh.gif Apatiniai vokai nuo 5 500 lt

Kad pas juos ta nenormali kaina jau seniai tokia..turbut didziausia kiek esu macius uz apat.voku plastika..
As tai apie va sita klinika Vln galvoju http://nmc.lt/lt/vokuplastika/2015
apie Jankauska neblogi atsiliepimai kaip apie akiu 'tvarkytoja' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 07 06, 19:00)
Kad pas juos ta nenormali kaina jau seniai tokia..turbut didziausia kiek esu macius uz apat.voku plastika..
As tai apie va sita klinika Vln galvoju http://nmc.lt/lt/vokuplastika/2015
apie Jankauska neblogi atsiliepimai kaip apie akiu 'tvarkytoja'  smile.gif

Yra priežastis, kodėl geri atsiliepimai kaip vokų plastiką biggrin.gif Nepaisant to, kad jis yra riešo chirurgas.
Atsakyti