Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė vokų operacija

QUOTE(fernandeska @ 2012 04 23, 00:35)
Sveikutes  4u.gif  va ir as jau kelios dienos po operacijos: endoskopines kaktos- antakiu pakelimo  ir voku korekcijos. Kol nenusiimu akiniu- net ir dabar patenkinta matomu vaizdu veidrodyje  mirksiukas.gif  Kaktos srityje buvo leidziami riebalai- na, man ten irgi jokiu melyniu...tik akytes labai jau spalvotos...  cool.gif

Kur ir pas ka darete,kiek mokejote?
Man to paties reike ax.gif
Nezinau pas ka geriau kreiptis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lapa @ 2012 04 28, 22:33)
Kur ir pas ka darete,kiek mokejote?
Man to paties reike ax.gif
Nezinau pas ka geriau kreiptis rolleyes.gif

Pas S.Viksraiti. Kaina - 6700lt.
Atsakyti
as ir siryt grizau,dar nieko negaliu pasakyt,vokai uzklijuoti,aisku melyni labai.tai grozio dar nesimato
dar susileidau i reikiamas man vietas riebalus,tai pilva biski skauda,nes dvejose vietose pilve eme riebalus.pritruko,nes pas mane ten ju mazoka
Atsakyti
o sveikinu, girene, jau po visko? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 05 10, 13:11)
o sveikinu, girene, jau po visko? bigsmile.gif

mirksiukas.gif dekui.vakar labai nerimavau visa diena,nes mane tik 18val operavo.bet siandien galiu pasakyt,jog visai nebaisu

parasysiu po keliu sav,kai matysiu rezultata
Atsakyti
oj, puikiai suprantu tavo nerima ir savijauta, man kai operavo vokus 14 val, tai isvis buvo super savijauta, tik is to nezinojimo, kad TIKRAI neskaudes, sirdis kalatojosi kaip paselusi biggrin.gif bet iki to laiko, del tos nezinios, kaip ir kas, nerimas buvo begalinis biggrin.gif dabar prisiminus tik juokas ima irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marakesh: 10 gegužės 2012 - 13:27
Girene,kokia kaina tokios operacijos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2012 05 10, 14:51)
Girene,kokia kaina tokios operacijos?  smile.gif

su riebalais?apie 5000kazkur,net nezinau tiksliai
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2012 05 10, 16:12)
su riebalais?apie 5000kazkur,net nezinau tiksliai

nu jo su riebalais 5000?
aisku, ne mano nosiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 10 gegužės 2012 - 19:25
sveikos. gegužės pabaigoje manęs laukia apatinių vokų operacija. norėčiau sužinoti, ar kas darėsi, ar yra akivaizdus rezultatas. ir dar ar kt.dieną po operacijos nuo saulės akiniai pagelbės, ar nebus mėlynių ant žandų? O gal kas darėtės tokia operaciją Kauno klinikose, ar tokią operaciją kompensuotų teritorinės ligonių kasos?
Atsakyti
QUOTE(katia11 @ 2012 05 14, 17:31)
sveikos. gegužės pabaigoje manęs laukia apatinių vokų operacija.

As pati dar tik planuoju ir svajoju apie apatiniu voku plastika, visos cia pagrinde virsu darosi..
Man labai butu idomu sulaukt jusu atsiliepimu kaip jums seksis ..
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 05 14, 16:39)
As pati dar tik planuoju ir svajoju apie apatiniu voku plastika, visos cia pagrinde virsu darosi..
Man labai butu idomu sulaukt jusu atsiliepimu kaip jums seksis ..

Parasysiu, kaip sekės.
Atsakyti