Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė vokų operacija

Jo, visi sako, kad pagrazejus, tik nesuvokia, kodel biggrin.gif , ir pravedimai virs virsutinio voko neissilieja, kai pasidazai, taip ir buna visa diena. Labai dziaugiuosi sita operacija ir rekomenduoju visoms. Bet pora savaiciu rezervo vistik siulyciau pasilikti, kad, jeigu melynes, nebutu streso i darba eiti.
Atsakyti
QUOTE(Bijūnė @ 2012 04 18, 18:27)
Tai, kad as visus pribumbasus ir gavau, universitetinej ligoninej plastines chirurgijos skyriuj operavausi, kaip ir priklauso.O ir kokie ten pribumbasai, kad ant ratuku i operacine veza? Viskas ten paprasta, ner ka pribumbasinti..

A, tada viskas aisku, as kazkaip galvojau kad akiu skyriuj blush2.gif ax.gif , o jei plast chirurgijos skyriuj - tai viskas super 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Stichija @ 2012 04 21, 16:59)
A, tada viskas aisku, as kazkaip galvojau kad akiu skyriuj  blush2.gif  ax.gif , o jei plast chirurgijos skyriuj - tai viskas super  4u.gif

Dar ne i tema - kaip nuslepti sita geri nuo vyro doh.gif ax.gif , maniskis piestu siausias jau mane po mezoterapijos arba dermarolelio pamates, tada knisa smegenis savaite laiko, kam man sito reikejo ir blabla doh.gif , o kai tik uzsimenu apie voku korekcija - tai total koshmar koks triuksmas doh.gif , taip ir nesuprantu, ar jis bijo kad narkozes metu man kas atsitiks, ar pinigu gaila, ar bijo , kad per graziai atrodysiu blush2.gif , tai dabar visaip strateguoju si reikala, kai jis bus uzsieny komandiruotej blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 21 balandžio 2012 - 17:02
QUOTE(Marakesh @ 2012 04 15, 19:04)
man tas jausmas dazant akis laikesi apie menesi, net dabar prisiminus tokie siurpuliukai perbega, nes jausmas tikrai, kaip dazyciau ne savo akytes smile.gif  galutinis rezultatas bus po 4-6 men, net sako iki metu laiko dar keisis vaizdelis smile.gif

keisi ir po metu,ir po dvieju,nes oda nesustoja senti mirksiukas.gif

QUOTE(Keywest @ 2012 04 17, 07:41)
Man taip pat leido riebaliuku i veida, lupu kampuciusie, truputi zemiau smilkiniu, sunku kol kas spresti, nes veidas patines dar po operacijos, bet man labai nedaug ju suleido, tik ta vieta pilve is kur riebalus eme, tai laaabai skauda, melynes nemazos, o tiek nedaug atrodo istrauke to riebaliuko.. isivaizduoju jei riebalu atsiurbima reiktu daryt, koks tada skausmas butu...smile.gif Narkoze pilna buvo, nieko ten baisaus, Girene, tik prabudus ta diena, valgyt nieko negalejau, narkoze matomai veike, labai pykino..smile.gif

kaip su melynem veide,kur riebalus leido?????

mane neramina tik tai,kad pas mane labai greit atsiranda melynes,ir laikosi bemaz po menesi.

Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2012 04 21, 17:02)

Dar ne i tema - kaip nuslepti sita geri nuo vyro  doh.gif  ax.gif ,  tai dabar visaip strateguoju si reikala, kai jis bus uzsieny komandiruotej  blush2.gif

jau tikrai niekaip nenuslepsi, nebent i komandiruote isvaziuos maziausiai savaitei.
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2012 04 22, 07:11)
keisi ir po metu,ir po dvieju,nes oda nesustoja senti mirksiukas.gif
kaip su melynem veide,kur riebalus leido?????

mane neramina tik tai,kad pas mane labai greit atsiranda melynes,ir laikosi bemaz po menesi.

Kur i skruostus leido, tai sunku kazka pasakyt, nes melynes ir patinimasbuvo po akim, bet greiciausiai del kaktos ir voku pakelimo, o va kur leido i tas rauksles kur nuo nosies galiuko eina link lupu, tai vienoj pusej gal po keturiu dienu ant smakro islindo didele melyne, dar dabar laikosi, leidziant i kraujagysle pataike:) Taip, kad cia labai individualu, jei butu nepataike, butu nebuve tos melynes, tik patine leidimo vietose apie savaite:) Aj ir pilve, is kur siurbe tuos riebaliukus, ten irgi melyne didziule..
Atsakyti
pilvas dzin.as menesi atostogu pasiemusi,nes zinau,kad is nami nosies neiskisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Keywest, kodel i nosies - lupu raksle pasirinkote riebalus ne hialurona? man irgi reikes rudeni leistis
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 04 22, 10:29)
Keywest, kodel i nosies - lupu raksle pasirinkote riebalus ne hialurona? man irgi reikes rudeni leistis

hialiuronas tik uzpildo rauksles, o riebalai kazkiek ir veido konturus pastandina, papildo, skruostus ryskesnius padaro:)
Papildyta:
QUOTE(girene @ 2012 04 22, 10:05)
pilvas dzin.as menesi atostogu pasiemusi,nes zinau,kad is nami nosies neiskisiu lotuliukas.gif

na, per menesi tikrai grazi busit:)
Atsakyti
Aš tai vasaros pradžioj tą ELLANSE bandysiu i nosies-lupu rauksle ir lupu kampucius....
Atsakyti
QUOTE(Bijūnė @ 2012 04 22, 12:28)
Aš tai vasaros pradžioj tą ELLANSE bandysiu i nosies-lupu rauksle ir lupu kampucius....

butinai parasykite atsiliepimus, man labai aktualu bigsmile.gif
Atsakyti
Kodel niekas nepasakojate kokiu tepaliuku tepete randus,kad jie isnyktu?Ar jie siaip jums isnyko?As pirkau specialu tepaliuka,kuris sviesina randus ir naikina juos.Ji galima tepti net po 2m po operacijos.Keli miligramai jo kainavo 73lt.Jei ka sudomins galesiu parasyti pavadinima,nes dabar jo neturiu su savimi.O ka jus tepliojote,gal turite koki pigesni varianta? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(clonc-astaz @ 2012 04 22, 21:17)
Kodel niekas nepasakojate kokiu tepaliuku tepete randus,kad jie isnyktu?Ar jie siaip jums isnyko?As pirkau specialu tepaliuka,kuris sviesina randus ir naikina juos.Ji galima tepti net po 2m po operacijos.Keli miligramai jo kainavo 73lt.Jei ka sudomins galesiu parasyti pavadinima,nes dabar jo neturiu su savimi.O ka jus tepliojote,gal turite koki pigesni varianta? mirksiukas.gif

as manau paskirs chirurgas geriausius,nes tikrai nenutuokiu apie juos
ir kiekvienai po op ko gero paskiria,ka tept
Atsakyti