Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė vokų operacija

QUOTE(Marakesh @ 2012 04 17, 07:46)
cia del riebalu suleidimo pilna narkoze dare? nes man voku op dare tik vietine ir pilnai uzteko, nieko nejauciau

Ne, ne del riebalu, del kaktos pakelimo:) bet prie to paties ir vokus isoperavo, bei riebaliuku leido:)
Atsakyti
QUOTE(Keywest @ 2012 04 16, 09:08)
Sveikutes, jungiuosi prie, jusu, mergaites:) Siandien penkta diena po operacijos-virsutiniu voku pakelimo+endoskopinio kaktos pakelimo. Pojuciai kol kas nauji, dar tik kelios dienos, bet matau, kad vaizdas, kai visi tinimai ir melynes dings bus tikrai geresnis nei buvo:)smile.gif

gal gali pasakyti, kiek tau metu? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hacone @ 2012 04 17, 12:04)
gal gali pasakyti, kiek tau metu? aciu  4u.gif

35:)
Atsakyti
http://www.estetik.l...s-uzpildai.html
gal bandet kuri?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 17 balandžio 2012 - 16:09
Opa, kokis zingsnis pirmyn...kazi kokia kaina tu, kur 4 metus laiko? Jauciu, keturiskart brangiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos visos. Dariasi virsutiniu voku pakelima pas daktara Bagdona Klaipedoje, kazkur pries 3 savaites. Viena akis jau sugijus pilnai, kitos viena siule po siulu istraukimo biski atsoko, tai ir man pleistra priklijavo, kuri dar galvoju sia savaite palaikyti, kad vel nestsoktu. Siaip buvo tu melyniu, vienoj aky truputi, kitoj daug daugiau, bet jau praktiskai nelike ne zymes. Man siule ir antakius pakelti, bet nenorejau, dabar matau,kad but buves tikrai diesnis efektas, nors ir taip esu patenkinta, netinstu rytais ir neatrodau amziais pavargus, kolegos darbe pastebejo, kad kazko akys pagrazejo, ale tyliu, kaip Melnikaite biggrin.gif
Susidomejau ta nuoroda, kazkas naujo, jei net keturis metus gali issilaikyti, bet tikrai, gal labai brangu? galvoju vasaros pradzioj irgi pabandyti sita reikala....man 45 jau, tai pykčio ir nosies- lupu rauksles jau gana gilios... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bijūnė: 17 balandžio 2012 - 17:07
QUOTE(Bijūnė @ 2012 04 17, 17:05)
Sveikos visos.  Dariasi virsutiniu voku pakelima pas daktara Bagdona Klaipedoje, kazkur pries 3 savaites. Viena akis jau sugijus pilnai, kitos viena siule po siulu istraukimo biski atsoko, tai ir man pleistra priklijavo, kuri dar galvoju sia savaite palaikyti, kad vel nestsoktu. Siaip buvo tu melyniu, vienoj aky truputi, kitoj daug daugiau, bet jau praktiskai nelike ne zymes. Man siule ir antakius pakelti, bet nenorejau, dabar matau,kad but buves tikrai diesnis efektas, nors ir taip esu patenkinta, netinstu rytais ir neatrodau amziais pavargus, kolegos darbe pastebejo, kad kazko akys pagrazejo, ale tyliu, kaip Melnikaite biggrin.gif
Susidomejau ta nuoroda, kazkas naujo, jei net keturis metus gali issilaikyti, bet tikrai, gal labai brangu? galvoju vasaros pradzioj irgi pabandyti sita reikala....man 45 jau, tai pykčio ir nosies- lupu rauksles jau gana gilios... doh.gif

kaina galima suzinot pas plastikos chirurga smile.gif
kiek laiko tos melynes matosi?
Kiek laiko tektu nedirbt ir kiek mokejai jei nepaslaptis?
Atsakyti
Paneles, o kurios realiai daretes Kauno Klinikose su siuntimu - gal placiau apie visa biurokratine procedura? Kiek, pas ka ir t.t.t blush2.gif
Atsakyti
Mokejau 1500 Lt, uz konsultacija neeme nieko, nes pries tai susiskambinau su daktaru telefonu ir susitariau asmeniskai, liepe niekur nesiregistruoti.
Mėlynės laikosi 1 savaite ryškiai,2 savaite ima blankti po to 3 jau galima uzpudruoti.
As emiau 2 savaites atostogu, po to nuejau papudravus paaki , niekas nieko nesuprato, tik, kad akys kazko ryskesnes biggrin.gif Mat dabar virsutines blakstienos matosi padoriai.
Siuntimas nieko neduoda, siuntima bet kuriuo atveju reikia pasiimti is seimos daktares ir dar ivairius kraujo tyrimus pasidaryti ne anksciau, kaip 2 savaites pries operacija, siuntimas kainos neitakoja, nebent butu jau tiek uzkrite, kad tikrai nematytum puses vaizdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bijūnė: 17 balandžio 2012 - 20:12
QUOTE(Bijūnė @ 2012 04 17, 20:05)
Mokejau 1500 Lt,

Oho, sakyciau brangokai, uztiek dar siek tiek dadejus jau butu galima su visais pribumbasais plastikos klinikoj pasidaryt.... kazkaip maniau, kad i kisene klinikose koki 500-600 tekainuos doh.gif
Atsakyti
Tai, kad as visus pribumbasus ir gavau, universitetinej ligoninej plastines chirurgijos skyriuj operavausi, kaip ir priklauso.O ir kokie ten pribumbasai, kad ant ratuku i operacine veza? Viskas ten paprasta, ner ka pribumbasinti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bijūnė: 18 balandžio 2012 - 18:29
Melyniu neturejau ,nors tikejausi cia priskaiciusi ,kad suzaliuosiu visomis vaivorykstes spalvomis bigsmile.gif .Po operacijos,dvi naktis reikia miegoti pusiau sedomis,negalima lenkti galvos,tik atsitupti istiesta galva,jokiu palenkimu zemyn.Negalima ziureti TV,PC,skaityti.Aisku kazkiek nusizengiau,tai dariau nelenkiant galvos.Akys buvo kiek patine,bet be pamelynavimu.Artimuju nuostabai po savaites is LT gryzau daili:).Man eina trecia savaite,bet akys rytais patine.Veliau issivaiksto,tik viena akis vis dar daugiau patinusi.Kaip laukiu,kada bus reikiamas vaizdas. tongue.gif Bet jau dabar visi sako,kad atjaunejusi,klausia kas nutiko smile.gif)
Atsakyti