Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė vokų operacija

QUOTE(Virsuneles @ 2012 04 14, 11:54)
Aciu, kad atsaket. Ne, randeliu nesinoretu, bet kokios dar alternatyvos butu sitai situacijai koreguot? Zimoma, reik man su chirurgu pasikonsultuot, bet idomi ir jusu nuomone. Man taip nepatinka tie apatiniai vokai, nors tu ka...
cia budama nieko negausit
pirmyn konsultacijai biggrin.gif
Atsakyti
INGAPOC-dariausi virsutiniu voku operacija.
Man jau 12diena.Viena akis labai graziai sugijo,o kita dar patinusi,kamputyje akies snkiai gyja gilesnis randukas.Kitu net nesimato,stebisi mano artimieji,kad taip greit gyju:).Klausimas merginoms butu toks,per kiek laiko pasimate galutinis rezultatas?Ta akis kuri sunkiau gyja,buvo smarkiai apkarpyta.Vokai dar siek tiek aptirpe,dazant blaksteinas jausmas,kad dazau svetimas akytes 4u.gif Dabar zvilgsnis jaunesnis,atgyjes.Dukros giria,kad stipriai atjaunejau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo clonc-astaz: 15 balandžio 2012 - 19:02
man tas jausmas dazant akis laikesi apie menesi, net dabar prisiminus tokie siurpuliukai perbega, nes jausmas tikrai, kaip dazyciau ne savo akytes smile.gif galutinis rezultatas bus po 4-6 men, net sako iki metu laiko dar keisis vaizdelis smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, jungiuosi prie, jusu, mergaites:) Siandien penkta diena po operacijos-virsutiniu voku pakelimo+endoskopinio kaktos pakelimo. Pojuciai kol kas nauji, dar tik kelios dienos, bet matau, kad vaizdas, kai visi tinimai ir melynes dings bus tikrai geresnis nei buvo:)smile.gif
Atsakyti
Keywest, pas ka dareisi?
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 04 16, 10:18)
Keywest, pas ka dareisi?

Marakesh, dariausi Kaune Plastines chirurgijos centre, pas T.Astrauska:)
Atsakyti
as jau biskutuka bijau,man geguzes pradzioj paskirta.nes dar riebalus i veida leis,tai ir narkoze pilna,ko labai nenoriu
Atsakyti
i kurias vietas riebalus leis ir kam?
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 04 16, 19:48)
i kurias vietas riebalus leis ir kam?

i veiduka)i rauksles,as smulkiaveide,tai man padidins biski:)lipostruktura berods vadinasi
Atsakyti
i neatrodysi kaip patinusi? unsure.gif as irgi smulkiu bruozu ir veiduko, susileidau dabar i kakla HA, nes ziuriu prasideda glembimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2012 04 16, 18:28)
as jau biskutuka bijau,man geguzes pradzioj paskirta.nes dar riebalus i veida leis,tai ir narkoze pilna,ko labai nenoriu

Man taip pat leido riebaliuku i veida, lupu kampuciusie, truputi zemiau smilkiniu, sunku kol kas spresti, nes veidas patines dar po operacijos, bet man labai nedaug ju suleido, tik ta vieta pilve is kur riebalus eme, tai laaabai skauda, melynes nemazos, o tiek nedaug atrodo istrauke to riebaliuko.. isivaizduoju jei riebalu atsiurbima reiktu daryt, koks tada skausmas butu...smile.gif Narkoze pilna buvo, nieko ten baisaus, Girene, tik prabudus ta diena, valgyt nieko negalejau, narkoze matomai veike, labai pykino..smile.gif
Atsakyti
cia del riebalu suleidimo pilna narkoze dare? nes man voku op dare tik vietine ir pilnai uzteko, nieko nejauciau
Atsakyti