Siauliuose tokios kainos-1000lt plastine voku operacija,botuksas 200lt.,riebalu nusiurbimas nuo 2000-3000lt.Operavo A.Zizliauskas,dar yta Karalevicius.Moterys labai gyre pastaraji.Pakolkas nieko negaliu pasakyti ar esu patenkinta,dar nesimato efekto.Po operacijos buvau labai patenkinta,dvi dienas netino,vokai buvo grazus,itemti,neuzkrite.Dabar patino,tad nera jokio vaizdo.Kaip skaiciau komentarus,tai visas vaizdas isryskeja po 3men.Parasysiu,kai bus galutinis rezultatas.Dabar esu "traure",nes nematau efekto,o ko ir noreti,balandzio 4d.operavo.Dar gyja is vidaus ,daug iskarpe riebaliuku,nors mano defekto akivaizdziai nesimate,buvo truputi uzkrite paakiai-saikingai .
QUOTE(clonc-astaz @ 2012 04 12, 18:59)
As dariausi uz 1000lt. Siauluose.
O jus virsutinius ar apatinius daretes?
QUOTE(clonc-astaz @ 2012 04 12, 21:48)
Siauliuose tokios kainos-
keistai pigiai.kaune dvigubai,ir net daugiau nei dvigubai.paziurejau as ju svetaine.
QUOTE(Onomotopėja @ 2012 04 13, 15:19)
kuo mazesnis miestas, tuo pigiau...
ne tame esme.bele kokim kaime geras chirurgas savo varda turi.tiesiog mazai darbo,tai ir kainos mazos.kaune eiles po du menesius,pati laukiu
idesiu merginu pasisakymus is sm,gal ka sudomins
1
Norėčiau sužinoti apie Gintarą karalevičių. Būtų įdomu išgirsti komentarų apie šį chirurgą
NET NEBANDYK PAS JĮ EITI
Mane taip suluošino
Jau po op radau atsiliepimų dar merginų suluošintų Karalevičiaus,deja per vėlai radau
2
Sveikute
Nežinau ar prisimeni mane-kažkada rašiau,kad ir mano nosis labai subjaurota tik Šiaulių chirurgo. Buvau pas J.,klausiau ar galėtų man padėti. Sakė,kad palaukčiau dar vienerius metus (dabar metai po antros op), turi visi audiniai gerai susigulėti, o tuomet žiūrės ar apsiims. Dabar dienos kaip mėnesiai, negaliu sulaukti sausio mėnesio kada apsiims daktaras mano nosytę sutvarkyti.
QUOTE(Virsuneles @ 2012 03 27, 22:41)
Labas vakaras, pas mane situacija lb panasi kaip ir pas Anuzyte:
http://www.15min.lt/...0#axzz1qLrjMLNI
Pas mane labai panasiai apatiniai vokai atrodo. Mastau, kaip juos pasalint. Kaip galvojat, cia jau operacijos reiktu sitam atvejui? O gal kuri nors is Jusu butent tokius vokus salinot?
http://www.15min.lt/...0#axzz1qLrjMLNI
Pas mane labai panasiai apatiniai vokai atrodo. Mastau, kaip juos pasalint. Kaip galvojat, cia jau operacijos reiktu sitam atvejui? O gal kuri nors is Jusu butent tokius vokus salinot?
Vis del to, gal Kas pakomentuos?
QUOTE(Virsuneles @ 2012 04 13, 22:13)
Vis del to, gal Kas pakomentuos?
matomai cia uzeina daugiau virsutini voka pasidariusios
siaip sutvarko ir apatinius
nezinau kiek,bet apacioj randelis matysis.o taip nesinori pudru pritept,ane?virsutinis vokas turi rauksle,tai tas randelis nebus matomas,plius dar daznai ir seselius tepam
cia jums atsakiau,kaip galvoju
QUOTE(girene @ 2012 04 14, 09:31)
matomai cia uzeina daugiau virsutini voka pasidariusios
nezinau kiek,bet apacioj randelis matysis.o taip nesinori pudru pritept,ane?virsutinis vokas turi rauksle,tai tas randelis nebus matomas,plius dar daznai ir seselius tepam
Aciu, kad atsaket. Ne, randeliu nesinoretu, bet kokios dar alternatyvos butu sitai situacijai koreguot? Zimoma, reik man su chirurgu pasikonsultuot, bet idomi ir jusu nuomone. Man taip nepatinka tie apatiniai vokai, nors tu ka...
QUOTE(Onomotopėja @ 2012 04 15, 10:52)
Man tai normaliai cia pas Anuzyte atrodo tie paakiai, juk juokiasi....jei tokie butu nesijuokiant, tai sakyciau- problema.
Taip, man taip buna kai sypsausi, net kai sypteliu nu man baisiai negrazu. Tokia uztinus jauciuos. Bet man tie paakiai atsirado pries metus, net paciai keista