Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė vokų operacija

QUOTE(Marakesh @ 2012 03 26, 20:10)
turiu, bet nedesiu rolleyes.gif

Tai gal tuomet i az galima butu .. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 26, 19:10)
girene, o tai jus jau pagaliau pasidaret?

uzsiregistravusi jau,tik balandzio antroj pusej,eiles gi doh.gif
QUOTE(ingapoc @ 2012 03 26, 19:52)
Tai gal tuomet i az galima butu .. 4u.gif

ir man,apskui as tau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2012 03 26, 20:59)
ir man,apskui as tau lotuliukas.gif

Juokas jas smile.gif
visos tik giriasi kaip gerai kaip grazu, nors viena idetu pries ir po..prasom gi tik akiu.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 03 26, 20:02)
Juokas jas smile.gif
visos tik giriasi kaip gerai kaip grazu, nors viena idetu pries ir po..prasom gi tik akiu.. unsure.gif

as tau parodysiu
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2012 03 26, 21:11)
as tau parodysiu

friends.gif

man kai reik ir ten ir ten daryt, tai baimes pilnos kelnes..uztat ir domina rezultatai..
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2012 03 26, 19:59)
uzsiregistravusi jau,tik balandzio antroj pusej,eiles gi doh.gif

atrodo pas kazkuri kaunieti?
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 26, 20:16)
atrodo pas kazkuri kaunieti?

pas viksraiti
Atsakyti
Labas vakaras, pas mane situacija lb panasi kaip ir pas Anuzyte:
http://www.15min.lt/...0#axzz1qLrjMLNI
Pas mane labai panasiai apatiniai vokai atrodo. Mastau, kaip juos pasalint. Kaip galvojat, cia jau operacijos reiktu sitam atvejui? g.gif O gal kuri nors is Jusu butent tokius vokus salinot?
Atsakyti
Sveikos. Draugė šiandien pasidarė viršutinių vokų pas R.Bagdoną, buvau aplankyti, puikiai jaučiasi, nieko neskauda, patinimai minimalūs, mėlynių kol kas nėra....1500 Lt kainavo.
Atsakyti
As dariausi uz 1000lt. Siauluose.Melyniu nebuvo,nes pora naktu miegojau pusiau sedomis.Operacija nebaisi,durys i akis primena kraujo emima is pirsto.Tad rekomeduoju,jokio skausmo,po operacijos antra diena islekiau i miesta.Po savaites akytes patine,vaizdas kaip ,kad buve.Bet tikiuosi viskas su laiku pasikeis.
Atsakyti
Draugei po savaites iseme siulus, ale viskas buvo ok, o sekancia nakti vieno voko zaizda prasiziojo....gal patempe miegodama, ar ka...tai dabar uzklijavo vel pleistru....vel kraujavo...nu nepasiseke...
Atsakyti
Man labai niesti,iseme siulus,vokai aptirpe,paburke.Jau kelios paros po isemimo.Ryte atsikeliu patinusi kaip reikiant.Labai laukiu,kada tai pasibaigs.
Atsakyti