Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė vokų operacija

QUOTE(happymeal @ 2012 02 22, 23:43)
Pas A.Jankauską . Man rodos tik jis vienas ten akis "tvarko"  smile.gif  Rezultatas mano pasimatys kiek vėliau, dar tik siūles vakar ištraukė. Kol kas galiu pasakyt ,kad tikrai geriau nei buvo  smile.gif

Ir kaip galutinis rezultatas? ax.gif
Atsakyti
na einu siandien pokalbiui,ziuresim ka siulys:)ko noriu pati zinau,bet jie randa,oi randa,ka dar reiketu patvarkyt lotuliukas.gif
Atsakyti
girene, galvojau jau seniai pasidarei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 16, 16:43)
girene, galvojau jau seniai pasidarei biggrin.gif

biggrin.gif ne,prisiruost nueit vis atidelioju.kaikaris nedirba,buvau pas viksraiti
2500 virsutiniai vokai+ties antakiu linija ivedama biski riebalu,kad akys igautu grazesnes formos
bet dar del riebalu kalbejom visam veidui.mano atveju,kadangi veidas labai smulkus,tai net norisi ji paputlinti.plius prasideda odos smukimas zemyn.tai reiktu ties smilkiniais,skruostikaulius,akiu rauksliu zona,paakius,dalinai formuot apatini zandikauli.kaip jau rasiau,riebalu seniai noriu,tai su vokais ir riebalais iseina 7000.iskaiciuoti kraujo tyrimai,narkoze,para gulejimas
kadangi netrumpai kalbejom,isgirdau nelabai ka gero apie haliurona.nors kaip visiems aisku buvo,kad tai naturalu ir nekenksminga.zodz keleta kart pamegint sako galima,bet ne pastoviai...

nelysiu jau i halirono tema,nes ten ismananciu sedi,o gincytis neketinu

tiesa virsutiniu voku pasmukima paskatino botulino leidimas virs antakiu,katos sryty.ta lyg madaug nujauciau,bet pasiklausiau.nepaneige

Atsakyti
QUOTE(letitia @ 2012 03 09, 23:08)
Ir kaip galutinis rezultatas?  ax.gif

Galutinis rezultatas džiugina mirksiukas.gif . Nors aš įsivaizdavau, kad bus labiau atviresnės akys, bet net žinodama , kad gausis būtent taip kaip dabar yra, tikrai daryčiausi vėl šią operaciją. Beje- klausiau gydytojo ar tiesa ,kad po 5-10metų tenka kartoti operaciją. Tai jis tik nusijuokė ir paklausė, kokiu būdu ta visa išpjauta oda turėtų ataugti?? Žodžiu į senatvė gali tik pasmukti kakta, o ne vėl nudribti vokai.
Atsakyti
pamegink pirstais kakta ties antakiais pastumt zemyn
matai???????????vel padribo:)
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2012 03 16, 17:36)

pasakok apie hialurona, kol jo nesuleidau biggrin.gif
kaina uz vokus normali, as GK mokejau 3000, bet tavo vietoj palaukciau kaikario ax.gif
mano veidas irgi labai smulkus, bet turiu pakankamai rysku skruostikauli, tai jis paputlina, pakonturuoja visa veida, tai siuo klausimu man pasiseke (sutaupysiu bent ant to biggrin.gif )
del botulino: tikrai pritariu, nors ji leidausi tik 1 karta dar, bet kadangi mano vokai buvo pakrite, tai po injekcijos tas dar labiau pasimate, nors dure man tik i 1 raksle ir ta netoli plauku augimo linijos, bet poveikis voku srityse iskart matese, todel man ta op buvo paciu laiku, gerai kad botulino nesuleidau po op. tiesa, man dar nemazai riebalu iseme op metu, zodziu viskas buvo laiku ir i gera smile.gif

QUOTE(happymeal @ 2012 03 16, 18:39)
Tai jis tik nusijuokė ir paklausė, kokiu būdu ta visa išpjauta oda turėtų ataugti?? Žodžiu į senatvė gali tik pasmukti kakta, o ne vėl nudribti vokai.

cia kuris daktaras toks kompetetingas? bigsmile.gif
Atsakyti
negaliu tiksliai suprantamai paaiskinti,neesu medikas.bet gyvenu ir bendrauju su medikais.supratau,kad negalima piktnaudziauti.kaip ir rasiau-keli kartai nieko
su manim plastikai kalba,kaip su chirurgo zmona.todel nemals sudo
Atsakyti
kaip argumentavo? visada bent jau ha man buvo salyginai nekalciausia priemone, vos ne naturali
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marakesh: 16 kovo 2012 - 19:36
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 16, 19:32)
kaip argumentavo? visada bent jau ha man buvo salyginai nekalciausia priemone, vos ne naturali

nera nekalta priemone
dabar esu tikra
kai haliurono temoj parasiau,kad nesciai geriau neit,,,gavau atsakomaji smugi.is ko?is jaunu,nieko nenutuokianciu,nuo 25m bandanciu koreguot veida

man ir taip atrode,kad ji nekalta.negaliu argumentuoti,nes kartoju,neesu medikas.
pasilikim prie savo
juk daugelis nori,kad kazkas leistusi,leistusi...viska...todel niekad nieko neivardins
visada pinigai svarbiau
Atsakyti
kokia tuomet prevencija nesusiformavisiom raukslem, pvz mano atveju kaklo srity g.gif
Atsakyti
na nezinau ka atsakyt,sakau apie tai,ka isgirdau.man paciai nerupi kaklas,nes dar geram stovy,kaip as sakau:)
Atsakyti